ALLTID LIKA SPÄNNANDE!

7 juli - 2009 | 6 kommentarer

Ja, det är det verkligen,,,att provsmaka vin  som släpats hem från en resa är verkligen ett spännande ögonblick, är det topp eller flopp? Jag har varit med om alla varianter från tidigare resor och igår kväll kom det spännande ögonblicket för min vackra flaska från Cesenatico!

img_6391

Den här gången hade jag tur, det var gudomligt gott! En Sangiovese di Prugneto, 2006…riktigt bra smak:)!

Och vad åt vi till?

img_6394

Kanske inte det mest anpassade till detta goda vin,  jag föll för trycket från barnen och serverade Tacos som de längtat sååå efter….fast det fick bli massor med Parmesan till så vinet kom till sin rätt ändå på något vis och alla blev nöjda;)!

Och nu ska jag träffa Petra Månström från Svenska Dagbladet!


Grattis Millan! ...till nya jobbet och tack för beröm:)! Lena Pe! Välkommen tillbaka:) och testa med parmesan nästa gång, det var supergott! /Monika

monika | 2009-07-07 13:53:07

Barn är väl för lustiga med sitt tacosug! Här hemma kommer det ibland över dem så där att ingenting annat duger... Men parmesan till tacos var för mig ngt nytt...? /Lena (också nyss hemkommen fr en kortare resa, dock inte Italien men härliga Gotland...)

Lena Pe | 2009-07-07 12:49:32

Underbart vackra tallrikar , så fräscha, sådana man vill ha nu på sommaren :-)funderar på att köpa de där stora faten från Portugal, så nice och ha dina goda sallder på ,-) Idag är jag JÄTTEGLAD, ska börja arbeta i city igen i augusti men sådär lagom många tim/v så jag hinner m god matlagning och löpträningen somm blivit som ett gift ;-) Monika, du är en bra förebild, tack!! Ha en härlig dag!!!! <3

millan | 2009-07-07 10:38:22

Annika! Tallrikarna är ett "gammalt fynd" från Indiska...och ska koilla med Petra när intervjun publiceras. TKB! Jo då ..men ibland blir det helt fel:)! /Monika

monika | 2009-07-07 09:33:40

Monika Det var nog inte bara tur...du har väl även "viss" kompetens med viner, årgångar och druvor;) Kul med SvD!

TKB | 2009-07-07 08:26:29

Vilket vackert porslin, var har du köpt det - utomlands?? Vad gullig du är som tillagar det dina barn vill ha TROTS det utsökta vinet!! Lycka till med Svenskan (när publiceras intervjun?).

annika | 2009-07-07 07:52:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *