ISAK OCH TJEJERNA!

14 juli - 2009 | 9 kommentarer

Gårdagen började med ett underbart besök av min bästa vän Susse och min fina gudson Isak! Vilken tur att jag gjort fotbad! För han fullkomligt älskade mina fötter med ett silverhjärta i nagellacket på stortån;)!

img_64211

..

…och så här såg det ut när han ville äta upp mina tår….

img_64221

Därefter åkte jag in till stan för att köpa presenter till Rakel och Beata som fyller 10 år på tisdag..Kan inte berätta vad ifall de läser min blogg på Marstrand;)!

..

…sen kom tjejerna….och Helena som var först hade med sig den här vackra flaskan!

..

img_6425

….och som brukligt på tjejmiddagar blev det genast prat om allt…;)!

Läppstift t ex……

Vet ni att det finns läppstift som förstorar läpparna!!!!???

img_64311

….

NU vet jag det i alla fall och det pirrar ordentligt under tiden vill jag lova!

..

Dags för mat och jag glömde alldeles bort kameran när grillade pilgrimsmusslor, scampi, rödbetor, lårfiléer, jordgubbar, chevreostar, och smulpajen serverades………

..

Istället får ni en liten stilstudie av mig som glad värdinna!

img_6432

img_6438

..

img_6439

Och Kicki var nöjd, ja alla var nöjda, underbar kväll helt enkelt!


TKB och Millan! Ni kan då konsten att pigga upp mig så här på morgonkulan:), tack! /Monika

monika | 2009-07-15 08:00:25

Yes!She is outstanding :-)!

millan | 2009-07-14 21:56:57

Monika Frågan är om du kan vara annat än glad värdinna, energifull för det positiva och omtänksam "dansant" matkreatör?? Behåll det och vi har det kul och givande på bloggen...eller vad säger ni alla ladies?

TKB | 2009-07-14 21:06:31

Bigge! Det finns nagellack med små silverhjärtan och glitter i som jag brukar lägga över det vanliga lacket på tårna på sommaren, det blir superfint! Och lyckans ost ditt barnbarn:)! Anna Kå! Ja det är för härligt med tjejmiddagar. I flaskan är det ett franskt vitt vin som har en lätt rosa ton, ska bli väldigt spännande att testa, det är bara det att jag knappt vill öppna den för den är så fin! Och Isak är världens sötaste! Millan! Ha, ha...;)! Lena A! Ja, han är underbar, alltid glad! och härligt med barnbarn..Jag åker till Marstrand till helgen hoppas jag. Marina! It`s done! /monika

monika | 2009-07-14 11:17:25

Hej Monika! Jag är frilansjournalist (och just nu författare för Ica Bokförlag) och skulle hemskt gärna vilja komma i kontakt med dig. Hittar inga kontaktuppgifter någonstans, men skulle du kunna mejla mig så berättar jag mer om vad jag vill? Vänliga hej! /Marina

Marina Nilsson | 2009-07-14 10:50:12

Vilken sötnos ditt gudbarn är och så lycklig din vännina måste vara över honom.Här går vi i väntans tider.Mitt fjärde barnbarn. Tiden går ut idag.Spännande!! Tjej-middag är något speciellt och Kicki kan skatta sej lycklig som hade dej som kock:) När åker du till Marstrand ? Själv är jag hemma ett dygn från kusten för att se till huset och firman. Ha en fortsatt skön juli.// Lena

Lena A | 2009-07-14 10:45:31

Du är en riktig "Dancing Queen" -kanske Abbalåten du dansade ? ;-) Den är grymt bra och passar jämt på tjej/fester:-) Take care!

millan | 2009-07-14 10:38:01

Åh så kul med tjejmiddag. Det brukar vara väldigt roliga tillställningar. :-) Vad är det för vin i den där vackra flaskan? Och vilken goding Isak verkar vara. Riktigt härlig bebisgo! Ha det fortsatt bra i sommar.

AnnaKå | 2009-07-14 09:13:42

Silverhjärta! Hur? Kan man få en närbild? En sådan fullkomligt underbar sommarmorgon! Just hemkommen efter hund- oh barnbarnspromenad. Äggakagelunch till honom kanske så att han minns sommar hos mormor.

Bigge | 2009-07-14 08:56:21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *