LYXFRUKOST!

15 juli - 2009 | 8 kommentarer

Tänk så enkelt det allra bästa kan vara,,,som min frukost idag. Se själva, en skål fil, (Dofilus) med massor av nyskördade smultron!

img_6441

Stärkt av denna ljuvliga frukost och en springrunda i solen måste det idag bli lite allvar i mitt liv! Ja, nu har jag softat och haft kul några dagar så idag blir det till att jobba så jag kan njuta av mina kommande dagar på Marstrand.

Recept ska tas fram till min medverkan i Nyhetsmorgon nästa fredag, en sommarbuffé ska plåtas för en tidning alldeles i början av augusti, en kurs som kräver planering ska hållas i Årjäng i mitten av augusti och i slutet av augusti är det mathantverksmässan Smaklust i Tantolunden,…

…..

Bara att bänka sig vid datorn och känna fram alla smaker och idéer och just nu känns det inte så svårt med hela magen full av smultron!


Ja, när man älskar det man gör så går det lätt förstås!

annika | 2009-07-16 22:33:55

Anna, r och Helene! Visste väl att vi var fler som njöt av färska bär i frukostfilen;)! Och Annika! Jo, för det mesta går det fort här men precis som du skriver så är det ju ett underbart jobb jag har, det är ju sysslor jag hade gjort ändå:)! Och lycka till med tv-planerna;)! /Monika

monika | 2009-07-16 12:14:27

Är ditt levnadstempo alltid 180 gasen i botten??? :) Vilket härligt jobb du har, så kreativt. Själv har jag lekt med tanken att ställa upp i "Halv åtta hos mig", TV4, hi hi.

annika | 2009-07-15 20:10:03

Åh, nästan som min frukost fast jag hade lite hallon/ jordgubbar också. Visst är det ljuvligt att gå ut och plocka!! Verkligen lyx! Nu väntar några dagar semester i Uppsala. K Heléne

Heléne | 2009-07-15 18:09:55

mums

r | 2009-07-15 17:03:40

Ser underbart ut och jag vet att det var det också, hade själv en blandning av smultron (fick en jätteskål av en rar granne) och egenplockade blåbär på gröten, nog känns det lyxigt!!!!! I synnerhet i en skål som betyder något för en ;-)

Anna | 2009-07-15 14:18:38

Elin Maria! Du har så rätt, nyskördat är alldeles underbart! Och jag åker tåg till Göteborg sedan taxi eller buss till Marstrand! /Monika

monika | 2009-07-15 09:47:39

HEJ & GOD MORGON ! DÅ ÄR DET BARA TILL ATT ÖNSKA EN GOD DAG NU. DET ÄR JU SÅ HÄRLIGT, ATT KUNNA FÅ EN LYXFRUKOST.SPECIELLT NÄR SMULTRONEN ÄR " HEMSKÖRDADE. " LÄTTARE ATT FIXA VECKAN OCKSÅ, NÄR " MOROTEN " FINNS DITT ÄLSKADE MARSTRAND. UNDERBART ATT DU FÅR HINNA TILLBAKA DIT EN SVÄNG. HUR TAR DU DIG DIT, UNDRAR JAG.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-07-15 08:25:28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *