SO GOOD TO BE HOME!

20 juli - 2009 | 3 kommentarer

Så infann sig den där underbara känslan igen, så fort jag såg Marstrands siluette så kom den med full fart, känslan som består av en blandad kompott av glädje, minnen, förväntan och längtan efter salta bad och doften av fisk och skaldjur….ja, här känner jag mig hemma på riktigt!

……

img_6467

……..

Ännu mysigare tycker jag att det var att komma nu, utvilad och helt utan semesterstress! Semesterstress förresten, vilket ord! Men jag måste säga att det har jag nog nästan alltid haft förut och på mig yttrar den sig så att jag har svårt att landa, komma ner i varv. Men inte nu som sagt, här ska njutas;)!


Bigge! Det ska du få! Och det finns massor här som passar för ditt kalas! kyckling, lax, sallader.... Lotta! Tusen tack! /Monika

monika | 2009-07-20 12:27:22

Ha en riktigt trevlig och skön semester! Tips till Bigge: Pajer o en härlig sallad, toppen till alla åldrar och smidigt att förbereda.

Lotta | 2009-07-20 11:05:30

Gärna en bild på landad njutande Monika! Absolut välunnad ledighet med din familj. Vi ska i morgon ha STORT kalas med några av våra riktigt gamla (i tid ej i ålder) vänner, allas vuxna barn och allas barnbarn. Hu så många! Ska bli jätteroligt. Hoppas vädret håller, ja vi har sol och fint, och jag kan hitta på en bra meny. Går här och gruvar mig trots bara ett dygn kvar. Någon som läser bloggen kan kanske under dagen ge ett förslag som passar 40-talister, 70-talister och barn 5 - 1 år.

Bigge | 2009-07-20 10:42:07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *