TENNIS, TJEJSHOPPING OCH BERGTUNGA!

20 juli - 2009 | 4 kommentarer

Med en utvilad mamma kan allt hända!

Som att hon spelar tennis i ösregn och jeans till exempel….

…..

img_6476

…….

Och äntligen kunde vi flickor gå på lite egen shopping, ni vet i sådana affärer som killar absolut inte vill vara i men som vi tjejer tycker är hur kul som helst!

…..

img_6480

…..

Familjemiddag väntas…och vi försöker ta en bild på oss själva! Det går sådär så ni får två!

…..

img_6481

……

img_6482

…..

Och maten då?

Jo, alla får vad de vill ha, barnen äter pizza, Thommy entrecote och jag får min allra bästa fisk, Bergtunga.

…….

img_6484

………

Och det ska ni veta som ett hett tips om ni besöker västkusten, finns det Bergtunga på menyn så ta den! Den måste nämligen alltid serveras färsk för att smaka som den ska, likt hummer.

Och får ni tag på egen så helstek den som en spätta i en panna med mycket smör, dill, salt och peppar förstås. Servera gärna med rödbetor, kapris och lite sidfläsk, mums!

……..

Och imorgon smäller det! Då fyller flickorna hela 10 år!


Julia! Jag kommer att medverka i Nyhetsmorgon imorgonbitti fredag, i övrigt hoppas jag på att få göra fler egna matprogram, jag älskar tv:)! /Monika

monika | 2009-07-23 07:10:07

Hej Monica! Vilken fin solbränna du har fått! :) jag undrar om du kommer att medverka i tv och laga mat någonting framöver? Tack för en fin blogg som ger mycket inspiration!!

Julia | 2009-07-22 20:07:15

Åh så roligt Cath! Och ha en skön semester! /monika

monika | 2009-07-22 09:43:09

Snygg serve!! Jag har gett mig själv datorförbud... men nu går det inte längre!! :) I vår stuga ligger Din bok "Picknic"! Den är bara så UNDERBAR!!!Vi använder den allihopa, inte bara till pic nic utan till våra luncher, kvällsmat med vänner mm. mm. Den boken skulle vara årets julklapp!! ( OK Jag vet ju att de blir MONIKA JUL som blir det i år :) ) Där finns ju så många goa, lätta & mysiga recept för semestertider så jag skulle vilja döpa om den till MONIKAS SEMESTER :) Tack för alla goda recept och ha en fortsatt underbar sommar på västkusten!!! - Det ska jag med ha!! Till alla Er andra!! Njut av ledigheten & ät & drick gott!! :)

Cath | 2009-07-21 20:28:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *