UNDERBART ÄR KORT!

23 juli - 2009 | 10 kommentarer

Ja, det blev en snabb visit på Marstrand och jag hade väldigt svårt att skiljas från barnen…..ja, det gjorde nästan ont!

.

Men  nu bär det hem till Djurgården igen för att fixa till grejerna inför morgondagens besök i Tv 4 och Nyhetsmorgon. Om ni inte sover för länge kan ni ta del av underbara rätter med pilgrimsmusslor, (förstås;)!), marulk och min getbrie med bär!

.

Don´t miss it!

.

Med morgondoppet i kroppen känns det trots allt bra, Tack Marstrand!

img_6509


Millan! Så roligt att du tyckte det! Och klart du ska ha osten på festen;)! /Monika

monika | 2009-07-24 13:24:06

Monika, du var toppen-toppen på Tv-alltid så glad och trevlig!! Det fick verkligen vara TYST då du var i tv-rutan :-) i morse!! Ska testa den där ljuvliga marulken....hoppas Du ger oss receptet på denna m tillbehör! Sedan så såg den där lilla getosten m jordgubbar/hallon m.m så förförande god ut! ;-) Vill gärna ha den osten och lite champagne till vår sommarfest i augusti! :-)

millan | 2009-07-24 10:20:45

Tack, tack Millan! Och det gick bra tycker jag:)! /Monika

monika | 2009-07-24 09:49:15

Klart jag tittar på Dig imorgon bitti :-) Gud så lovely med marulk.....vill ha nu ;-) Åt en ljuvlig skaldjursrisotto på Sardinien....(lite tomat-hemlagad) till och ett gott vin..... Sedan så kommer de in med (våran utvalda fisk)fisken och iväg och väger denna för att vi sedan ska veta vad den kostar :-) Yes!Man lever en gång......magisk kväll med bra mat och bra service! Good luck imorgon gulliga rara människa!!!

millan | 2009-07-23 21:48:51

Oj, Elin Maria! Nu rodnar jag nästan...tack! Pia! Åh,,,ha en underbar tjejmiddag och hoppas du hittar mycket svamp och blåbär! Cath! :)! Lena A! :)! Maud! Åh, jag är med första gången redan strax efter 6, sedan blir det små stunder här och där men den längsta stunden brukar vara strax efter 9 då alla ska äta! /Monika

Monika | 2009-07-23 16:12:21

Ja vilken tid behöver man ställa klockan på? Vill ju inte missa hälften för att jag sovit för länge. När börjar du i programmet? /Maud

Maud | 2009-07-23 15:40:31

Klart vi i är uppe och tittar på dej i morgon.Kram Lena A.

Lena A | 2009-07-23 12:17:22

Ställer ju naturligtvis klockan!! Detta får man ju inte missa!!

Cath | 2009-07-23 11:05:26

Ja tack för att vi andra får följa dig i din vardag och bli inspirerade och prova andra saker som man kanske inte gjort annars. Själv är jag ensam med barnen hela helgen medans maken jobbar men nu ska det bli tjejkväll med god mat o dryck, din förtjänst kan jag säga, och idag ska det letas svamp och blåbär. Ha det bäst! Mvh Pia

Pia | 2009-07-23 08:21:07

UNDERBAR VAR DIN VISTELSE......... DET ÄR OCKSÅ HÄRLIGT MED PERSONER, SOM ERKÄNNER SINA KÄNSLOR. VAR GLAD, NÅNSTANS ATT DU HAR FÖRMÅGAN ATT KÄNNA SÅ MYCKET & HAR BRA KONTAKT MED DINA KÄNSLOR..... DET ÄR OCKSÅ FINT, ATT FÅ DELA SÅNA HÄR STUNDER. DU ÄR SÅ MYCKET MÄNNISKA & DET UPPSKATTAR JAG. NU HAR DU TV ATT SE FRAM EMOT.......& VI SER FRAM EMOT DIG. INTE FÖR INTE HAR JAG KALLAT DIG FÖR LJUSET. JAG HÅLLER FAST VID DET. LYCKA TILL & HA DE GODA STUNDERNA I DITT HJÄRTA. TACK ATT DU FINNS FÖR OSS HÄR.......

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-07-23 07:36:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *