IDAG BLIR DET KRÄFTOR TILL LUNCH!

25 juli - 2009 | 5 kommentarer

Ja, faktiskt!

Jag ska nämligen prova ut vilka kräftor som är bäst för i år tillsammans med några andra välkända, matglada kräftentusiaster…..slurp!


Men Cath! Det är väl det som är meningen med en blogg!? Kommunikationen med er alla...och tack för bra reklam;! /monika

monika | 2009-07-26 07:49:36

Monika! Du är ju helt underbar mot oss bloggläsare! Du svarar lika vänligt på alla våra frågor - det är en konst!!! Tack för att Du är så himla glad & go mot oss som suger i oss alla dina goa recept och vintips. Själv har jag varit till "sjöss" ett par dagar och du ska veta att picnick recepten har kommit att användas mer än en gång. Till Er som inte har denna lilla fina bok - KÖP DEN - den är värd sin vikt i GULD. Tack för all inspiration jag får av dig!!!

Cath | 2009-07-25 21:35:14

Ja var håller hon hus? /Maud

Maud | 2009-07-25 10:16:36

Åh, tack Maud! Ja du har rätt, vaknade tidigt eftersom jag somnade så tidigt igår;)! Och såklart du ska göra pilgrimsmusslor nu och om du inte nöjer dig med Liselottes vintips därtill väntar vi ju alla med spänning på vad TKB föreslår för vin till pilgrimsmusslorna! TKB? /monika

monika | 2009-07-25 09:42:01

Vad tidigt du är uppe även idag! Sviter från igår morse/natt kanske. Maten var helt enkelt underbar i gårdagens nyhetsmorgon. Förstår att de som var med i studion var lyriska. Ditt framträdande var superproffsigt och man såg absolut inte på dig att nattsömnen varit si och så. Lika snygg som vanligt! Mitt nästa projekt (efter basilikasåsen) är att tillaga pilgrimsmusslor och jordgubbssalsa. Så bra att få vintips till! Tack för recepten. /Maud

Maud | 2009-07-25 09:18:27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *