TJA, VAD SKA JAG SÄGA!

29 juli - 2009 | 10 kommentarer

Har aldrig varit på allsången på Skansen utan ha fått sjunga i micken! Man kan ju undra varför;) Vi tjejer i familjen är en aning besvikna faktiskt, som vi laddade upp när vi cyklade till Ulla Winbladh och Skansen!

Sjungandes på ”La dolce vita” cyklade vi förbi Rosendals slott…

img_6570

….men här är beviset, vi var där…

img_6572

,,,,

img_6574

Hur som helst är Allsång på Skansen en underbar företeelse, stämningen är god och jag tycker det är väldigt kul att sjunga!

Jag är helt övertygad om att sång och musik kan förändra världen!

Och Susanne!

Grisryggen måste du ha ätit upp,,,de fanns inte på menyn;)!

Nu bär det av till Agnes och Värmdö, det ska bli väldans trevligt!


Bigge! Ingen fara...jag har kommit över det och kommer att sjunga ändå;)! Caroline! Ja, henne var det fart på! Biggan! Padsen;)? Och det låter underbart med ditt besök i "ditt" Jämtland. Jag har varit där mycket och arbetat och älskar det! Och tandläkare ja....vågar knappt säga det men det är dags för min tand igen! /Monika

monika | 2009-07-30 16:27:25

Jag har varit mängder med gånger på allsången på Skansen ; aldrig sjungit i micken inte ens fastnat på bild...., kanhända för mörka ringar under ögonen, vem vet...Life must go on. Kul att Glada Hudik fixade sitt..., dom är en del av livet här i vår lilla stad. Nyss hem kommen från fjällstugan...oj vad tvätt och stök innan nästa vända igen upp till "mitt" fagra Jämtland. Nu har guldkanten på tillvaron fått sitt ett tag, mycket smaskigt från Kretsloppshuset i Mörsil, vad sägs om citrusmarmelad med chili på morgonmackan, en klunk sommarsaft med syrénblom, en klick hallon o chokladmarmelad till glassen och vodkasyltade lingon till köttbiten........oj vad jag längtar upp igen, nästa vecka/ nu gäller tanläkarbesök...uj uj- roligare kan man ha för pengarna/ Monika deppa inte för sång-missen! Ni sågs! och ni var så söta! Sjung en trall hema i köket. Kram från Biggan- på gästbesök- hemmavid.

Biggan | 2009-07-30 13:27:07

Jag bara älskar den lilla tjejen som kikar fram bakom dig och dottern. Underbar bild [både på er och henne].

Caroline | 2009-07-30 12:34:24

Men snälla Monika, du jobbar ju på fyran och det är ju numera värsta konkurrenten i allsångsfajten, such is life. Sjung hemma eller varför inte i nästa matsändning. Vi lyssnar mer än gärna!!

Bigge | 2009-07-29 22:15:35

Millan! Ha, ha...ja, jag var väldigt sugen just på lilla råttan.... Chili! Välkommen hit och tack för fint beröm:)! Och favoritkaka,,,åh... det är som att svara på vilken kärlek som är störst,,,en humörsfråga och beroende på om jag är sugen på choklad eller bär.... Margareta! Åh,,tack! Och du har rätt det blir inte alltid som man tänkt sig.....;)! /monika

monika | 2009-07-29 16:32:50

Jag blev lika besviken som du. Läser din blogg varje dag och tycker att du sprider glädje. Hade glatt mig åt att se dig och dina flickor sjunga i micken. Såg er i alla fall, men det blir inte alltid som man tänkt sig. /Margareta

margareta | 2009-07-29 13:34:36

åh allsång på skansen!:)Det var trevligt att hitta hit genom allt bloggträsk, för du har en mycket fin blogg. Så till vår klassiska bloggfråga: Vilken é din Absoluta Favoritkaka?

Chili | 2009-07-29 13:16:59

Tjena! Ja, här missar man lite av allsånge(början) och sen ser och hör jag dig inte få ta en ton i "hur mår du lilla råtta!?"!? Vá synd för Oss "på bloggen" och alla som tittar på dina matprogram på 4:AN ...det nhade varit "sköj"!!! Den som väntar på ngt gott :-)!! Vi får höra Dig i 4:an i höst ;-)!???? Trevlig resa till Agnes!

millan | 2009-07-29 12:21:12

Maud! Tur att du såg mig i allafall;) och jodå det var trevligt:)! /Monika

monika | 2009-07-29 09:26:33

Ja jag såg dig på Allsången och vet att du varit där. Tråkigt att ni inte fick sjunga men jag har känslan av att de väljer ut personer som ryggar tillbaka och tydligt visar att de inte alls vill när mikrofonen närmar sig. Väldigt roligt program i går i alla fall. Bättre lycka nästa år, med sång i micken alltså. /Maud

Maud | 2009-07-29 08:30:08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *