REDAN AUGUSTI!

1 augusti - 2009 | 11 kommentarer

Inte klokt att det är första augusti idag, var blev sommaren av? Jag tycker nämligen det känns som att den just börjat!

.

Å andra sidan älskar jag augusti. Kvällarna är varmare och mörkare vilket är mysigt, då finns det anledning att plocka fram stearinljusen igen.

.

Bärbuskarna dignar av hallon, krusbär och vinbär och grönsakslandet mår som bäst.

.

Kantarellerna är på G!

.

Och så har vi ju kräftorna….

.

Men ikväll blir det vare sig kräftor eller kantareller, det blir ett besök på Grand Hotel för att bevista världspremiären av Odd Mollys höstkollection!

….

img_6590

Se www.oddmolly.com, för om jag inte är alldeles fel underrättad direktsänds showen just på hemsidan över hela världen klockan 22 ikväll!


Cat! Det låter som om du har fullt upp med alldeles underbara sysslor:)! /monika

monika | 2009-08-03 14:36:11

Åh, jag har denna helg plockat så mycket kantareller att jag blev alldeles vimmelkantig, ja tom blod offrades för dessa kantareller men det var det väl värt ;O)) Jag har förvällt och fryst in massor nu och igår tog vi en kantarelltoast med en iskall öl till, el ja det var mer en liten brödskank under ett berg av svamp, ack ack så gott! Sedan älskar jag kräftor och speciellt att duka till, håller på att göra flöten till borden nu... Ha det gott!

Cat | 2009-08-03 13:20:25

Maud! Ingen fara...hoppas du såg något! Och jag hade väldans trevligt! Bigge! Åh, vad kul! /Monika

monika | 2009-08-02 09:06:50

Pilgrimsmusslorna med basilka gjorde succé! Supergott! Vi och våra gäster tog också direkt ur pannan med champagne i glasen medan övrig mat tillagades gemensamt. Så TACK för ytterligare "godis"-recept.

Bigge | 2009-08-02 08:29:14

Ursäkta att jag är lite off. Skyller på min långa ledighet. Har inte behövt tänka på riktigt sedan veckan innan midsommar. Jag såg ju länken och borde ha förstått. /Maud

Maud | 2009-08-01 19:28:01

Bra! Då ska jag titta. Hoppas du får en trevlig kväll. /Maud

Maud | 2009-08-01 19:24:52

Catrin! Så underbart! Ha en riktigt, riktigt härlig kväll! Maud! Den sänds på hemsidan som jag länkade till, www.oddmolly.com /Monika

monika | 2009-08-01 15:04:53

Ja visst har sommaren gått rekordsnabbt men allt har sin tjusning. Det känns lite lugnare nu i augusti och att tända ljus och lyktor är härligt tycker jag också. Lyckliga du som får gå på Odd Mollyvisning. Jag har redan kollat in hemsidan några gånger för att se vilket/vilka plagg som blir höstens nyheter i min garderob. Vet du var visningen sänds kl. 22? Den vill jag absolut inte missa! /Maud PS Pilgrimsmusslorna i stekpannan och lammracksen såg underbara ut. DS

Maud | 2009-08-01 13:19:47

Är själv hemma hela helgen. Kan knappast minnas när jag var det sist. Familjen har det bra på sitt håll, så jag kan verkligen njuta av min ensamhet. Cyklade in till vårt torg. Köpte fina hallon, körsbär och så kantareller. Tänkte jag skulle göra mig en fin omelett med svampen. Läser din blogg troget, så kände helt plötsligt att istället får det bli vägen om mataffären och köpa lammfilé istället. Så nu kom jag hem, scrollade ner några inlägg för att checka av att allt finns hemma, och tänker sedan laga min kvällsmat med din hjälp. Det är en fin solig dag och jag tänker njuta av den och av tanken vad jag skall fixa till min kvällsmat.

Catrin | 2009-08-01 12:26:09

Gunilla! Då måste väl det betyda att vi båda haft en rolig sommar.... Tiden går ju fort när man har kul, eller hur? Och U2 blir säkert jättehäftigt! Ha det så kul, igen då;)! /Monika

monika | 2009-08-01 11:43:14

Tycker också att sommaren har gått alldeles för fort. Nu är semestern slut, börjar arbeta på måndag. Men jag tycker som du att det är mysigt med hösten också. Ikväll är det U2 på Ullevi som gäller för mig. Ha det bra ! // Gunilla

Gunilla | 2009-08-01 10:48:01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *