HÖGT TEMPO!

10 augusti - 2009 | 7 kommentarer

Idag har jag fått hålla ett högt tempo hela dagen…och än är den inte slut….

Men nu är mitt skrivbord rent och fint, räkningar betalda och recepten till helgens kurs i Årjäng under kontroll!

Det blir en härlig matfest med lokala råvaror som nötkött, fisk, betor, rötter, örter, bär…..

Nu måste jag kasta mig ner på stan för att ordna en present till Mamma som fyller år imorgon och Thommy som fyller år i övermorgon!


Lena A! Bra att du håller koll på mitt schema....jag har lite att klara av innan Smaklust men visst kommer jag att vara där både som juryordförande och på scenen;)! Millan! Det är bara att ta sig tid.... Maud! Jag förstår känslan....precis;)! /Monika

monika | 2009-08-11 06:39:14

LenaA! Ja! klart vi måste ses ngn gång med Monika (såklart) i främsta ledet ;-) Första arbetsveckan är lite småjobbig, jag smygstartar på mitt nya(tjo-ho vá jag är glad) arbete på torsdag! Ställa klockan tidigt,tidigt men men arbeta är ju kul!! :-)

millan | 2009-08-10 20:59:58

Millan! Jag bor ca 35 mil från Stockholm. Vi hade lite planer på en Stockholmshelg men har nu blivit bjudna på ett stort släktkalas på lördagen(lite av en kusinträff). Vore kul att träffas en annan gång:) med Monika som huvudperson såklart;)

Lena A | 2009-08-10 20:42:28

Första arbetsdagen avklarad! Allt har gått bra men jag var nog "lätt chockad" under förmiddagen. Min man heter också Lars men han har minsann inte fått någon tårta. Det får räcka med en kram idag. Tackar för trevlig kvällshälsning från Millan! /Maud

Maud | 2009-08-10 19:56:28

Tusen Tack Lena ;-), bor Du i närheten och ska gå? Jag funderar på att åka, min man ska fixa vår baksida m altan och stödmur m.m-jag rymmer till Monika :-)(fniss) Ha en trevlig kväll alla andra på Monika´s matblogg :-)

millan | 2009-08-10 19:43:30

Millan! Gå in på "Smaklust 2009" 21-23 aug i Tantolunden,Stockholm. Där står det att Monika ska vara med. Monika! Tillbaka i vardagen,även jag sen en vecka tillbaka.Idag firar vi Lars(min man) med god tårta. Ha en bra kväll allihop.

Lena A | 2009-08-10 17:38:55

tänk vad det skulle vara trevlugt att se dig i "action", tyvärr ska jag på bröllop......kan vara trevligt det mé! Men snälla snälla ngn läs att jag vill se Monika the chef i Stockholm i höst :-)!? Annars får jag ta luren och ordna ngt i min förort ;-) It´s time! blomma till mor och champagne till sin man kanske!? ;-)

millan | 2009-08-10 16:44:22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *