VINN EN SMAKUPPLEVELSE I VALFRI FORM!

17 augusti - 2009 | 15 kommentarer

Nu ger jag er chansen att vinna något riktigt, riktigt trevligt till helgen, nämligen en smakupplevelse!

.

smaklust_logo_web

.

Klicka här för ”Smakteater” eller här för ”Smakverkstäder”, välj det som känns mest spännande och smakfullt!

Skicka sedan in din kommentar till mig här varför just du ska få 2 biljetter av mig!

Läs också gärna mer om hela evenemanget här!

Och vill ni träffa mig bör ni läsa det här!

Lycka till!


Hej Monika, Jaaaa! Jag längtar så till nästa helg och SMAKLUST, håller på att upptäcka lusten och smakerna igen efter en trist graviditet då jag inte kunde äta på hela tiden och en bra bit efteråt. Jag som älskat mat och matlagning har levt i matnjutnings-celibat. Smaklust ska få bli startskottet på min väg tillbaka till att kunna njuta av mat och smakverkstäderna låter som den perfekta platsen att börja om!

Anna Linda | 2009-08-18 22:09:43

Hejsan Monika, Jag skulle gärna vilja gå på smakteater med Michel Lepage på söndagen. Jag tycker om ostar i alla dess former och det vore väldigt kul att få smaka på några riktigt goda hantverk och bara koppla av efter den här veckans pluggande!

Karin | 2009-08-18 20:36:49

Jag har läst naturvetenskap/miljö på gymnasiet och funderar på att fortsätta inom genren alternativt påbörja min juristutbildning - beroende på min egen relation till mat och smakupplevelser - kanske kan denna tävling påverka mitt beslut?!

Lina | 2009-08-18 19:32:55

TKB, tackar som frågar...jag har inte avrest ännu, men packat... Jämtland har mycket gott att inmundiga, råvarorna är garanterat fin-fina, jag brukar bunkra upp med mängder av goda getostar, ta med hem i frysväskan, sedan blir det fest med fikonmarmelad till och ett gott jämtländskt tunnbröd till....bara ett exempel.... Ha re gött TKB /...du är en frisk fläkt här på bloggen.

Biggan | 2009-08-18 17:08:35

Monika Jag vet bara varför jag inte skall få 2 biljetter från dig...bortrest´!! Motivering ellers? Upplevelse!!!! Biggan Jag har läst den...och nu undrar jag hur smakade Jämtland?

TKB | 2009-08-18 15:50:20

Hej igen min kommentar(nr 5 i "kön") från den 16/8 under "tack Årjäng" står fast!!!!! Läs den gärna är du gullig, för jag menade varje ord. Kram Biggan

Biggan | 2009-08-18 15:01:12

MONIKA, NU SKYNDAR JAG MIG : MIN BROR ÄR TRIPPELHANDIKAPPAD, ( FUNKTIONSHINDRAD. ) HAN KOM FLYTTANDE TILL STOCKHOLM....DÅ KUNDE HAN SÄGA " MAT " OM DET MESTA, SOM HAN ÅT.NU NÅGRA ÅR SENARE, HAR ALLA VI RUNT OMKRING HONOM GIVIT HONOM ORDEN, BEGREPPSFÖRSTÅELSE, ATT FÅ SMAKA, TESTA & VARA DELAKTIG. VI HAR UPPLEVT HANS SMÅ FRAMSTEG INOM " MATOMRÅDET"OCH DET VILL VI SKA FORTSÄTTA. MIN BROR HAR LÄRT MIG MÅNGA SAKER, BL.A. ORDET BLOGG....JAG VET, ATT SMAKLUST SKULLE GE HONOM MYCKET, EFTERSOM BEGREPPSVÄRLDEN NU HAR ÖKAT. HAN SKULLE FÅ BLI TILLFÖRD NÅGOT, VILKET ÄR EN " NÅD ATT STILLA BEDJA OM. " ATT BARA FÅ SE DIG MONIKA " FRÅN BLOGGEN " SKULLE SÄKERT BLI DAGENS " SNACKIS " & EN HÖJDARE PÅ GRUPPBOSTADEN. VAR SÅ SÄKER !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-08-18 14:24:27

Jag skulle önska att min syster skulle få möjlighet att vinna ett av dina pris och att hon skulle få möjlighet att träffa Dig! Det skulle hon gilla!! ( Tiderna får ju inte krocka :) ) Varför? Hon är en matlagande & bakade tjej som älskar nyheter. Läster din blogg och provar många recept. Jag skulle verkligen vilja överraska henne med detta!! Det är hon värd!!

catharina | 2009-08-18 11:51:28

Hej! Som norrlänning och amatör kock/bagerska så skulle det vara så roligt att få komma ner till Stockholm på mässan. Att dessutom få se dig "in action" vore superroligt, du är en stor inspirationskälla:) Jag skulle ju också passa på att hälsa på min äldsta dotter i Stockholm och locka med henne. Det skulle bli tre roliga saker samtidigt, mässa, du min stora kockförebild och dottern som jag inte träffar så ofta. Finns väl inte bättre motivering:) Jag packar väskan.....Ha det gott och TACK för all inspiration du ger! Mvh från Ingrid

Ingrid | 2009-08-18 10:29:28

Hej Monika! Min inspiration är stor i vårt nyrenoverade kök med alla dina vackra kokböcker i min hylla.....älskar att improvisera och hitta på nya recept....skulle vara så trevligt och inspirerande att få se dig in action......och det andra runt omkring! Så spännande!!/mvh. CATRIN

catrin larsdotter | 2009-08-18 10:20:00

Elin Maria! Du skickar in din motivering som en kommentar och sedan väljer jag en vinnare ikväll, så skynda, skynda! Lycka till! /monika

monika | 2009-08-18 08:39:49

MONIKA, SKALL JAG SKRIVA MOTIVERING HÄR TILL DIG, ELLER GER DU EN ANNAN ADRESS FÖR DET ÄNDAMÅLET ? TACKSAM OM DU TYDLIGGÖR TILL MIG.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-08-18 07:54:32

Hej Monika, Jag är Göteborgska och har sedan 29 år en Gourmet-klubb tillsammans med 4 vänninnor. Vi får numera mycket inspiration från din blogg inför våra träffar. Jag har även haft utbildningar inom Miljö och med extra fokus på Eko och närodlat. Nu ska jag och en ur klubben (Nygifta Mari!) åka till Stockholm just denna helg och har planerat in ett besök på Smaka. Vad vore bättre då än att få besöka smakverkstäderna? /Ingela

Ingela Andersson | 2009-08-17 22:05:03

Hej Monika! I sommar har jag varit din kompis varje dag. Läst din blogg och fått inspiration till att laga mat, ordna middagar, bjuda vänner, göra livet vackert omkring mig. Varje dag har jag blivit glad, förtjust och inspirerad. Oavsett väder och andra små saker som skulle kunnat påverka mig. Jag älskar att äta gott och vackert och nu börjar jag, tack vare bl.a din blogg och några av dina böcker också att kunna duka vackert. Vilken sommaravslutning det skulle vara att få komma och träffa dig. Helst på Smakverkstäderna. Examenshälsningar från Berith O.

berith oldin stuwe | 2009-08-17 19:44:10

Hej Monika! Jag vill tacka dig hjälp och inspiration jag får från denna hemsida. Jag lagar flera av recepterna som ni annonserar. Jag tycker att det kan vara mycket berikande och trevlig att kunna träffa dig och andra mat experter på mässan. Tack på förhand Teresa Jódar

Teresa Jódar | 2009-08-17 18:59:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *