FORTSÄTT ATT TÄVLA OM EN SMAKUPPLEVELSE!

18 augusti - 2009 | 1 kommentar

Medan jag flängt runt mest hela dagen, (först hos doktor med Bea, Lunch på Sturehof och möte inför bokmässan på Piratförlaget, fått en P-bot! har dock klarat mig i flera dagar fast jag mest begagnar lastzoner eftersom de är de enda som är lediga när jag kommer farande i tidsnöd så jag bestämmer mig genast för att det var värt det) har ni tävlat ser jag!

Fortsätt tävla fram till midnatt, därefter utser jag som enväldig domare vem segraren är;)!


Hej jag springer mellan glas o tallrikar o så vill jag hänga på vad som händer. min lilli MOR ÄR HÄR, säger att man på den tiden, hmnnn, blåbär är bra, ja det veta ja. men nu kommer det bästa.. ta bara en skopa blåbär häll ut över bästa porslinet, dra på lite vaniljglass,, njut med dom fina blåa bären, kram!

agneta | 2009-08-18 23:29:07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *