BIGGANS PRIS TILL BERITH!

19 augusti - 2009 | 5 kommentarer

Ja, så får det bli eftersom Biggan åker till Jämtland när Jämtarna kommer hit.

Så stort grattis till dig Berith O!

Eftersom jag blir glad om jag kan inspirera någon till ett bra liv i köket och tycks ha gjort det med dig! Välj nu en aktivitet så kontaktar jag dig via mail!


Biggan ..även livet skall upplevas inte planeras;)Hoppas att det blir så bra som möjligt i Jämtland ändå..jajaa..liten kram till dig osså Monika - du är generös!

TKB | 2009-08-19 23:12:52

Biggan! Åh,,lycka till med allt! Maud! Man vet aldrig var jag hamnar....;)! /Monika

monika | 2009-08-19 19:18:49

Vad underbart med biljetter till Matmässan och att få träffa dig, Monika. Tyvärr är jag upptagen av annat hela helgen annars hade jag minsann också försökt vinna biljetter till evenemanget. Det verkar som om du inte kommer hit till Gävle för något evenemang. Tråkigt tycker jag. Hoppas alla ni vinnare får en trevlig helg i Stockholm. /Maud

Maud | 2009-08-19 19:01:26

Grattis Catharina,Elin Maria och Berith O, som vann resan till Sthlm nu i helgen, jag gläds med er! Sänd mig en tanke under er vistelse där och njut! Jag var ej med om att tävla; trots det vann jag, det gjorde mig varm inombords Monika! Och jag uppskattar dig och din generositet till tusen, du får inte tro att jag avstår och tackar nej helt känslolöst så där...Nu är läget så för mig att jag absolut inte kunde välja bort min för ett tag sedan inplanerade resa till Jämtland.Ni förstår "döden har ingen agenda", den kommer aldrig timad och inplanerad...Jag måste upp den här helgen till mina barn- och ungdomstrakter. Ge Monika en varm kram från mig.

Biggan | 2009-08-19 17:36:24

Grattis Catharina,Elin Maria och Berith O, som vann resan till Sthlm nu i helgen, jag gläds med er! Sänd mig en tanke under er vistelse där och njut! Jag var ej med om att tävla; trots det vann jag, det gjorde mig varm inombords Monika! Och jag uppskattar dig och din generositet till tusen, du får inte tro att jag avstår och tackar nej helt känslolöst så där...Nu är läget så för mig att jag absolut inte kunde välja bort min för ett tag sedan inplanerade resa till Jämtland.Ni förstår "döden har ingen agenda", den kommer aldrig timad och inplanerad...Jag måste upp den här helgen till mina barn- och ungdomstrakter. Ge Monika en varm kram från mig.

Biggan | 2009-08-19 17:36:24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *