THE WINNER!

19 augusti - 2009 | 10 kommentarer

Så kul att det var så många som ville vinna en smakupplevelse under helgens evenemang Smaklust! Jag önskar egentligen att ni alla vann!

Men till er som inte vann biljetter till en smakupplevelse av mig vill jag ändå säga: Gå dit! Det är fri entre och här finns mycket spännande att uppleva!

Och tusen tack för alla gulliga ord! Biggan, jag kommer leva länge på din kommentar! Och Mona, såklart att vanliga människor får skriva och ska skriva!

Som alltid är det svårt att välja en vinnare och därför valde jag 3;)!

Följande 3 får alltså 2 biljetter var av mig till valfri smakaktivitet varför ni behöver precisera ert val tydligare! Jag kontaktar er per mail!

Catharina, för att du är en trogen läsare och för att du tänkte på din syster!

Biggan! Förstod inte om du tävlade eller bara berömde mig;)? Men om du tävlade har du också vunnit! Inte minst för att även du följer mig troget men mest för att du alltid verkar så klok, rak och rolig! Om du inte tävlade vill jag gärna veta det för då har jag en annan vinnare på lut!

Elin Maria! Hur skulle jag inte kunna välja dig och din bror!? Ni har också vunnit!

Så, Grattis allihop! Gå nu in här för smakverkstäder och här för smakteater och välj vilken aktivitet ni vill gå på!

Annars blir det fotografering idag. Ewa-Marie ska ta en pressbild på mig för Posten. Varför? kanske ni undrar eller så tänker ni som jag gjorde när de ringde för snart ett år sedan…att jag ska bli ett frimärke;)!

Men ack, jag kom snabbt ner på jorden igen….jag blev inget frimärke men har skrivit texten till höstens utgivning av frimärken med kryddmotiv!

Mer om detta finns att läsa i Postens Bulletin nummer 4….


Elin Maria! Det var du värd... Erik ingvert! Din tjuvlyssnare där...;)! /Monika

monika | 2009-08-20 11:28:41

Ahaa nu förstår jag frimärkssnacket som jag inte kunde undgå att råka höra när du handlade bröd igår. Nåja inte är du kanske ett frimärke än, men kanske hamnar din bild i frimärkshäftet åtminstone? Det är inte dåligt det heller!;) /Erik

Erik Ingvert | 2009-08-20 10:52:13

TACK SÅ MYCKET FÖR ATT HA BLIVIT UTVALD !! DETTA GLÄDER MIG ENORMT. INSTÄMMER I ATT DET VAR GENERÖST AV ICKEVINNARNA. GISSA HUR DET BLIR NU, ATT KOMMA TILL " BOENDET " FÖR ATT MEDDELA DET HÄR ?? VI SKA SVARA, SJÄLVKLART VILKET ALT. VI VÄLJER. SOM JAG SKREV, DETTA BLIR EN " SNACKIS " NU OCH DÄR. TACK ATT HA FÅTT OMFAMNATS AV ALLA DESSA GODA VAL OCH OMTANKAR.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-08-19 15:13:43

Bra att ni som vann blev glada och ännu bättre att ni som inte vann är så generösa! Det blir fler tävlingar såklart,,,snart finns det julböcker att lotta ut;)! /Monika

monika | 2009-08-19 11:58:19

Tack kära underbara Monika för dina fina ord, dom kommer JAG att leva på länge. Jag hade ingen tanke på att delta i tävlingen....är det inte hemskt? Ville bara tala om hur mycket jag uppskattar din rakhet, enkelhet och naturlighetmm mm. Jag är inbokad till Jämtland, står precis i färd med att åka dit, det är ett åtagande jag inte kan ändra på, bla en begravning, så snälla rara Monika TACK för att du ville ge mig en sådan fin vinst, men i nuläget måste du ge den till en annan person. Jag hoppas verkligen få träffa dig live någon gång i framtiden. Tack för att du delar med dig så frikostigt. Stor kram från Biggan

Biggan | 2009-08-19 11:05:11

Grattis till vinnarna och hoppas ni får en fin smaksupplevelse. Jag hade gärna gått dit, men tar inte turen från Oslo bara för det.. ;-) Tänkte inte på att jag hade kunnat tävla för min mamma - hon hade verkligen varit värd detta. Men jag ska säga till henne att ta sig en tur dit iallafall. Nu ska jag baka pajer till min tjejmiddag ikväll. Det blir kräftpaj, kantarellpaj och till efterrätt hallonpaj - lite fantasilöst med bara pajer kanske, men det är enklast så.

MonicaS | 2009-08-19 10:46:35

Grattis till er vinnare! Hoppas att ni får härliga smakupplevelser i helgen! Förresten Monika: Hur gick det med tävlingen om resan till Italien som var på tapeten på försommaren? Vem blev den glada vinnaren? Nu har jag i o f varit på landet och varit datorlös hela sommaren så jag kanske bara har missat den informationen vid mina sporadiska blogg-besök. Och sedan måste jag tacka för tipset om den underbara smultronsylten, den blev ljuvlig!!

Maria | 2009-08-19 10:08:36

Förstår att det inte blev lätt för dig att välja Monica men jag tycker du gjort utmärkta val och grattar alla som vann:) Jag som norrlänning har iaf bokat för att åka söderöver så trots att jag inte vann kommer jag att gå dit såklart. Det hade bara varit så roligt att vinna för en gång skull(haha är en riktig"otursmajja" tror jag) men det blir kanske fler chanser. Vem vet:) Det blir en helg med dottern eftersom vi inte ses så ofta blir det extra god mat o dryck. Ha det gott!

Ingrid | 2009-08-19 09:53:20

TUSEN TACK!!!! Ska bli ett nöje att meddela henne detta!! (Hon kommer förbi, på hemväg från Danmark, i morgon kväll, då ska vi fira med kräftor och troligen smörstekt kantarelltoast:) ) Hon har jobbat i köttbranchen i många år och har ett stort intresse för mat gjord på rätta råvaror. GRATTIS till Er andra som också hade turen med Er!!

catharina | 2009-08-19 09:47:13

Vilket bra val,Monika! och jag vill också säga GRATTIS till ni som vann/Lena

Lena A | 2009-08-19 09:16:47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *