PLANERING AV MINGELMAT MED JULSMAK!

24 augusti - 2009 | 5 kommentarer

Idag blev det en ”att göra dag”!

Jag har ju varit i full färd med Smaklust hela veckändan och dessförinnan diverse plåtningar så en viss försummelse av ni vet, samtalen som måste ringas, tvätten som måste tvättas och posten som måste öppnas fanns det allt…

Nu är dessa ting på banan och jag riktar blicken framåt! Imorgon ska jag åka ut till Älvsjömässan och prata mer med Susanne på kamelo och göra upp det sista inför min medverkan hos henne under Formexmässan. Temat blir ju jul förstås och ja, ”Monikas jul” finns där om än i en begränsad handbunden upplaga!

Så nu är det bara att vässa julens smaklökar och komma på vad som ska serveras!


Maria! Ja, inte klokt så fort det går,,, men just nu känns ju det lite kul faktiskt! TKB och Susanne! Då ses vi snart;)! /Monika

monika | 2009-08-25 07:56:23

Monika - du verkar haft kul på mat och lust medans en annan har haft fullt upp med bröllops- och födelsedagsfester på västkusten ("trita kul")...förresten brukar jag massera smaklökarna innan jag "vässar till lökarna" de delikatesser du bjuder på!Skall bli riktigt kul att se boken i live;)

TKB | 2009-08-24 21:00:14

Susanne Signerat handbundet menar du?Det är det jag har önskat mig och du skall väl ha likadant..där vi står i kö...för signering...jag har kvasten med mig så du känner nog igen mig;)

TKB | 2009-08-24 20:52:58

Vi syns på Formex! Reservera ett handbundet ex åt mig! :-)

Susanne | 2009-08-24 20:41:11

Jul! Ja det är ju faktiskt den 24:e idag ;-) Begränsad handbunden upplaga - det låter såå underbart. Och av bilderna vi fått tjuvkika på så är den helt fantastisk - men det visste vi ju redan allihopa. Längtar...

Maria | 2009-08-24 19:05:37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *