SKA SNART BERÄTTA MER OM ALLA ÄVENTYR….

28 augusti - 2009 | 10 kommentarer

….men kom hem lite för sent från mässan och ska på tjejmiddag;)! Kan ändå meddela att Biggan snart har en bok i sin hand …….


Monika Njaa..smyga är väl ta i..var på plats men det upptäckte du kanske inte...;) Susanne - klok beslut, rökfritt..det är fint det;) det räcker med trängselskatt på kvastutsläpp.

TKB | 2009-08-30 09:14:24

Juliana! Åh, gärna! Och jag har sett omslaget:) Hur tjusigt som helst, kände knappt igen mig;)! Bigge! Jodå...och jag har inte kommit över begäret ännu och de smakar bäst så där, med en gaffel direkt ur pannan! Biggan! Det där med prillan var kul, vet precis hur det känns;) Och vilken gullig dotter du har! Jag fick en hel kasse med utsökta kryddor av henne! TKB! Smyger du på mig? Maud! De kommer.... Susanne! Rök inte! /Monika

monika | 2009-08-29 15:57:07

TKB! Du menar turborök? Tja, när du säger det på det viset, så... men jag skall nog stryka det momentet ur mitt liv, tror jag - för gott! Jag mår så dåligt (dagen därpå) av häxröken! Inte värt det! ;-)

Susanne | 2009-08-29 09:43:44

Ser fram emot att få höra om dina äventyr! /Maud

Maud | 2009-08-29 09:04:38

Susanne Lite häxrök efter kvasten hör till;)

TKB | 2009-08-29 08:02:56

Back to my roots.... efter en utsökt trevlig kväll "på byn" tillsammans med Monika och en av hennes egensinniga vänner... En riktig häxkväll! Vilket också kändes i morse...borde inte ha rökt de där cigaretterna, men det var ju så kul!

Susanne | 2009-08-28 20:20:10

Monika Nu blev även jag nyfiken;) Själv har jag haft en middag tillsammans med (som jag trodde) 2 vänner som egnade hela kvällen för att "mobba mig" med allt som ingår i personlig stil ram...menmen...kärlek kallas det, sa de..eller var det "särlek"..vet inte efter så många flaskor goda Italienska viner.. Hur som helst vad det en upplevelse att ser dig på Formex..stil och elegans...och då menar jag böckerna;)"Mysig tjejkväll"?...whats up...låter spännande...ser fram emot att träffa dina tjejer.. Biggan Lovely och hoppas att snusen ramlare ut från munnen inte att du svalde det..;)och dottern var fin..jag var där fast bakom kulisserna med sopsäck över huvudet och slipsen var borta...vems vet ej.. Susanne Var är du nu? Jerusalem eller helvetica?

TBK | 2009-08-28 19:29:24

Monika! Yippieeee!!! Lilla Julafton! Mitt yrväder till dotter Anna ringde från Stockholm, kvittrade glatt;"mamma jag har fixat Monikas Julkokbok till dig". Jag höll på att svälja den nyinlagda prillan i glädjeruset! Åh, så underbart kul! Tänk, nu har jag något ytterligare att längta till med spänd förväntan. Monika du har många järn i elden nu förstår jag, full huggning....hoppas du får en avkopplande och mysig kväll nu på tjejmiddagen! Kram från Biggan

Biggan | 2009-08-28 18:07:20

Visst skrev du någon gång om att du fått pilgrimsmusslor "på hjärnan". Det har nu vi också, tack vare dig, för vi hade aldrig förr lagat, bara smakat på restaurang. Vi har startat kvällen med lite av Mannerströms provencalska (utan svamp för det hade vi ingen). Direkt ur pannan med gaffel, URGODA till ett glad vin.

Bigge | 2009-08-28 17:51:24

Hej Monika! Tack för en super trevlig fotografering till PS! Nu har jag levererat dina bilder och undrar om du skulle vilja få thumbnails på alla de andra fina som togs. I fall du vill att jag mailar dem till dig, skicka mig ett mail! Adressen hittar du på min hemsida (www.morethanwords.se) Kram! juliana

Juliana Wiklund | 2009-08-28 17:22:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *