RYKTET GÅR…

30 augusti - 2009 | 14 kommentarer

…att jag joggar i Svenska Dagbladet idag!

Har dock inte sett det själv ännu…..

Annars är det fler som ska jogga idag, på tjejmilen och vi är instängda här på Blockhusudden!


Millan! Julworkshopen är den 21 November och Bokmässan har platsa för hur många som helst.... /Monika

monika | 2009-09-01 08:32:29

Susanne! Vad trevligt det låter....bara det inte infaller runt den 18/11, då min lilla tös blir 7år.... Monika! Hoppas många på "bloggen"kan åka till bok-mässan!? Vilka bor i Sthlm, samåka m tåget!? :-) Tkb, ladies.....nja alla är välkomna ;-) trodde jag rätt,har du en liten mustach eller tomteskägg ändå (fniss)???? Tjing PÅ ER!!!

millan | 2009-08-31 16:35:24

Så klart den får Susanne! De vet bara inte om den ännu......;)! /Monika

monika | 2009-08-30 20:26:18

... ja det vore ju alldeles underbart att besöka ;-) Hur fascinerande är det inte att vi är ett antal människor som bara längtar efter att frossa i Monikas julbok, koka vår skumtomtefudge och baka och pynta för hela slanten - när sommaren knappt har lämnat oss... Längtar efter julboken ;-)

Maria | 2009-08-30 20:25:48

...och kanske Julworkshopen i Jönköping också får påhälsning av glada bloggare...? ;-)

Susanne | 2009-08-30 20:08:02

Millan! Nu har jag både sett tidningen och läst...och visst handlar det mest om min inställning till träning och bara fantastiskt kul astt de fick med min julbok;)! Och bokmässan är i september... TKB! Tack,,tack! Monica S! Jag tänkte inte springa tjejmilen men har så många andra lopp i sikte så tack ändå;)! Biggan! Jag fick en alldeles underbar kasse av din Anna.....och har ännu inte ens hunnit packa upp men jag har gluttat lite i påsen såklart och det ser alldeles fantastiskt ut! Det kommer att höras här på bloggen vad det lider....och nej, tyvärr blir det inga lugna dagar de närmaste dagarna....hade varit skönt faktiskt! Lycka till med chutrneykok och bak...låter hur mysigt som helst! Ma! Ha, ha! Jaaaa, det var hon som skrek....andra sidan är ni klara? och fick med sig hela publiken på andra sidan till sin stora förtjusning och Rakel sprang som en galning mitt i fältet med vattenglas........jag såg inte detta skådespel tyvärr....var hemma och storstädade men har fått det berättat av hela grannskapet:)! Och jag både hoppas och tror att jag får en del besök från bloggfamiljen på bokmässan:)! /Monika

monika | 2009-08-30 19:54:44

Hej! Sprang tjejmilen idag.Tror minsann att din dotter Beata stod och hejade på oss. Kollade lite bland kommentarerna...är det ett gäng härifrån som åker till Göteborg?

Ma | 2009-08-30 19:32:55

Millan Är det bara ladies som får åka?? Biggan Jag vill också smaka dina kok och bak..."hemkokt" alltid godast;) och låter härligt med lediga stunder...hur gör man?? Kram på dig klok och kokdamen

TKB | 2009-08-30 18:04:51

Tkb, tack för ett mycket trevligt vi båda en sådan förträfflig bra smak med vinerna..... bara att hålla med, ett glas även på en söndag gör ju att man inte känner sig så stel framöver då man kliver över kvasten och åker ner till Gtbg och bokmässan.... vilka ladies på bloggen åker!? :-) Monika, hoppas som den kloka damen Biggan säger landa nu och ha ett par härliga sköna dagar framöver! Arriverderci!

millan | 2009-08-30 17:50:41

Monika, hoppas du fick kryddor från "A, till Ö" av A... Örtagårdskryddan är kanon, kan jag lova! Snällt av dig att fixa kontakten genom att "prassla i den bruna papperskassen", A är mer än glad och tacksam, trots litet trötthet i dag efter helgens äventyr. Själv har jag kokat Hirams svartvinbärssylt på förmiddagen, mums.... Till veckan blir det litet chutney-kok och lavendel-skorpbak här tillsammans med A, lediga stunder. Hoppas du får landa nu några dagar och hämta nya krafter. Höstkram från Biggan

Biggan | 2009-08-30 17:33:33

Jodå, ligger t.o.m på nätbilagan http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_3429911.svd Lycka till med loppet

MonicaS | 2009-08-30 15:41:25

Millan - svaret på ditt tidigare inlägg 20090829;)

TKB | 2009-08-30 12:25:52

Ryktet är sant, du joggar i bild, uttalar dig klokrent och ser bra ut..just always;) Millan Bokmässan är i september..utan sopsäck lyser jag som aldrig förr;)...nu är det solglasögon och "bakom kulisserna" som gäller.. och ja, har druckit Allegrini + att Valpolicella är sällan dåligt val - inte ens på en söndag!

TKB | 2009-08-30 11:38:51

God förmiddá! Ja, visst är Du med i "svenskan"-grymt bra tränad ser Du ut!Trodde att de skrev lite mera om din träning men de skrev att Du är aktuell m din julbok! :-) Ja, den som väntar på ngt gott (röda julboken)...... Är bokmässan i oktober? Trevlig söndá!

millan | 2009-08-30 10:31:08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *