EN TYPISK MÅNDAGSMORGON MEN SPÄNNANDE MÅNDAGSKVÄLL..

31 augusti - 2009 | 6 kommentarer

Vad är det med Måndag morgon egentligen? Hur jag än förbereder allt på söndagskvällen infinner sig alltid en viss stress på Måndag morgon….

Flickorna ska ta skolfoto idag och trots att vi redan igår bestämde kläder och frisyrer skulle allt ändras nu på morgonen….

Till slut insåg jag ändå att det är bäst att de bestämmer allt själva så de känner sig fina….

För mig blir det först ett möte med Åsa, hem och jobba och sedan en trevlig stund på Etnografiska muséet som dels visar en annorlunda utställning om mat- Manna och inviger sin nya restaurang Matmekka idag.

Och eftersom fina Carola är inblandad är jag säker på att det blir riktigt god mat tillagad med mycket kärlek av rena råvaror och närodlade produkter!

.

img_6791


Annicaoeva! Är det någon som klarar det så är det Carola! /Monika

monika | 2009-09-04 07:57:51

Jag var förbi Etnografiska häromdan och saknada Babajan - även om jag älskar att den ligger på mitt söder. Ska bli spänande med den nya restaurangen, den har mycket att leva upp till!

annicaoeva | 2009-09-04 04:57:46

Åh Biggan så roligt att du tyckte om boken! Och tack för kramen! Petra! Mmm;)! Elin Maria! Du har nog inte missat något.... /Monika

monika | 2009-09-01 08:48:31

GOD KVÄLL MONIKA !! HAR JAG TOTALT MISSAT NÅT NU I DENNA JUL--OCH BOKYRA ?? TY JAG UNDDRAR SÅ HUR DET BLEV MED ITALIENTÄVLINGEN & RESAN DIT ?? MÅSTE FÅ VETA DET INNAN JULMYSET BRAKAR LOSS....... HOPPAS KVÄLLEN BLIVIT SKÖN & GOD ! GOD FORTSÄTTNING PÅ V. 36 TILL ER ALLA

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-08-31 20:53:41

Såg förra inlägget med kanelmandlar - instämmer, det är riktigt gott! Känns nästan nyttiga också ;-)

Petra | 2009-08-31 17:05:22

Monika! Äääääntligen, nu på eftermiddagen har jag fått boken med stort B i min hand! Helt underbart, önskar mig litet mer tid att kolla igenom den och verkligen njuta...men tider skola komma. Det jag hunnit se är helt fantastiskt, kreativt och konstnärligt upplagt /men mina ögon sett/- påminner faktiskt litet i upplägget om "Rosendals Trädgårdscafé"-boken, som jag älskar. Snart infinner sig med all säkerhet jul-längtan! Tack för hälsning! "Åsså" en kram från Biggan/många järn i elden nu..men snart infinner sig jule-friden)

Biggan | 2009-08-31 17:01:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *