MOT GUNNEBO!

11 september - 2009 | 5 kommentarer

Då hoppas jag att vi ses imorgon klockan 13,00 på Jordens mat på Gunnebo Slott!

Men innan jag far blir det en god lunch med hälso-Peder på Prinsen!


Hej Birgitta! Så härligt att din blogg ger dig så mycket! Och jag förstår precis vad du menar;)! Intresset är större än någonsin kring vår mat och jag är oerhört stolt över att få vara en av dem som sprider kunskap, inspiration kring ämnet, dessutom är det riktigt kul att åka runt och träffa alla duktiga mathantverkare i vårt land! TKB, Helene och Elin Maria! Tack, tack och tack:)! /Monika

monika | 2009-09-12 07:47:12

HEJ & GODNATT MONIKA ! HOPPAS DU KOM VÄL FRAM & HAR INSTALLERAT DIG. HOPPAS DET BLIR EN JÄTTEBRA MORGONDAG. DU KLARAR DIG GALANT. GOD FORTSÄTTNING PÅ HELGEN TILL ALLA LÄSARE.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-09-11 21:39:02

Ha det så bra i morgon! K Heléne

Heléne | 2009-09-11 19:51:56

Lycka till i morgon Monika och det verkar bli riktigt kul:-)

TKB | 2009-09-11 17:23:35

Hej Monica. Var in och tittade på Jordens Mat, verkar som en riktigt härlig Matmässa. Kul att intresset växer sig större och större för det här med naturliga råvaror. Jag startade upp en blogg i juni, där jag skriver mycket om närproducerat och ekologiskt. Vi har ett stort utbud av lokala producenter här uppe i Jämtland, med fantastiskt fina matvaror. Jag länkar ofta till mathantverkarna, när jag skriver om deras goda varor. Det har blivit mycket uppskattat. Jag tycker det är skoj att kunna hjälpa till att sprida kunskap om matlagning och vikten av att äta naturlig mat. Jobbade tidigare som Kock men är sjukpensionerad för ryggen. Men matlagningsglädjen har jag kvar ;) Har fått tillbaks en stor del av min yrkesstolthet iom min blogg. Ha en härlig helg i Gunnebo. Glada hälsningar./ Birgitta

Birgitta Höglund | 2009-09-11 13:37:03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *