VACKRA, FINA GUNNEBO!

12 september - 2009 | 4 kommentarer

Det är så otroligt vackert på Gunnebo och stämningen på Jordens mat är nästan lika vacker!

Här står stolta människor med sina produkter, bjuder på smakprov och hoppas sälja en del förstås!

Och det gjorde dem idag vill jag lova, det mesta tog slut för de flesta och det är ju ett gott tecken!

För mig gick det bra nästan hela vägen….

Jag brukar avsluta med att laga en snabb, god och vacker rätt och brukar också alltid skämta friskt om det som faktiskt hände! Nämligen att den enkla lilla handlingen att klara av att sätta på spisen inte ska fungera!

Och trots att jag ropade på hjälp från herrarna som ställt spisen där så fint, fick vi inte igång den och jag är minsann ingen oteknisk människa!

NU vet jag dock att denna sorts spis kräver 2 tryck på on-knappen för att fungera… så Rune Kalf Hansen, du kan vara lugn imorgon!

Men jag vågar nog påstå som alltid:

Se inga misstag som misstag i meningens betydelse för lammet som hamnade på mina salladsblad till slut blev nog godare än nånsin, ty de blev grillade hos ”grannen” eftersom deras korvar ändå redan var slut och f-n vet om det inte blev godare än om jag fått fart på spisen!

Kamerasladden glömde jag förstås hemma så bildbevisen kommer i efterhand men extra roligt var att det var många som kom fram och berättade att de följde mig här på min blogg och jag hade inte mer än packat upp ett ex. vardera av ”den röda och den svarta” så var de bokade:)!


UJ! Såklart du kommer över både ett ex och två...och lite strul är bra,,,det blev hur gott som helst! /Monika

monika | 2009-09-13 16:21:44

Lite spis "strul" leder till improvisation som ger ett gott grillat lamm, vad härligt! "Alla" på bloggen pratar om julboken jag bara längtar tills jag kommer över ett ex. eller det blir nog några för att även kunna ge bort.

UJ | 2009-09-13 10:12:20

Åh, Gunilla och Sara! Tack för att ni kom och du piggade just upp mig här på tåget hem:)! /Monika

monika | 2009-09-12 19:23:51

Hej och tack snälla du för en underbart god måltid trots trubbel med spisen ! Allt var kanon, jag köper din bok på mässan signerad hoppas jag. Jättebra föreläsning ! // Gunilla med dottern Sara :)

Gunilla | 2009-09-12 19:11:12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *