MIDDAG PÅ LOKAL OCH BIOPREMIÄR!

14 september - 2009 | 9 kommentarer

Ja så blir min kväll idag! Först en god middag på lokal och sedan galapremiär av Stieg Larssons ”Flickan som lekte med elden”…trevligt, gott och spännande!

Och medan jag roar mig med detta kan ni gå in här och läsa om mina tankar kring ekologisk mat!


Skönt! /M

Maud | 2009-09-16 16:47:17

Maud! Det var en härlig kväll ändå! /Monika

monika | 2009-09-15 20:09:45

Vad tråkigt att filmen inte var/är bra. Hoppas du åt gott i alla fall. /Maud

Maud | 2009-09-15 18:24:41

Tack Berit! Och jaaa, det finns en hel del att prata om här.... Maud! Åh, den här gången är jag rädd att du blir besviken.... UJ! Oh, ja tack jag hade en trevlig kväll även om filmen kanske var en liten besvikelse.... Åsa! Åh, vad härligt att du kände så, det är just det som är meningen och du hade berättat väldigt fint om mig på din blogg;)! Gunilla! Jag är där alla dagar, torsdag, fredag, lördag och söndag....Ska lägga ut hela mitt program här. /Monika

monika | 2009-09-15 10:33:21

Hej! Hoppas gårdagskvällen var trevlig och att filmen var bra ! Väntar med spänning att få gå på den. En liten undran gällande bokmässan i Göteborg. Vilken eller vilka dagar är du där ? Soliga hösthälsningar, i dag blir det svampskogen! // Gunilla

Gunilla | 2009-09-15 08:20:49

Hej Monika! Mycket bra tankar & jag gillade ditt inlägg om olivoljan på Gunnebo i Lördags :O Jag stod dessutom hela andra hälften av ditt nuvarande yrkeslivs historia och tänkte "hon pratar ju om mig, hon pratar ju om mig...". Fantastiskt inspirerande & imponerande, jag visste lite men verkligen inte allt...fantastiskt kul. Jag jobbar själv som inredare, fotograf & matkreatör i liten skala...älskar det självlärda & att hitta på nya smaker. Det var jag som bad om att få fotografera dig innan föreläsningen till min inspiration & livsstilsblogg. Tack för kicken jag behövde... Mvh Åsa

Åsa Johansson | 2009-09-14 23:04:18

Så intressant att läsa dina tankar kring ekologisk mat! Det ekologiska "tänket" känns verkligen angeläget. Försöker själv efter "bästa förmåga", det finns mycket man kan göra och tänka på. Hoppas du fick en trevlig bioutekväll?!

UJ | 2009-09-14 21:57:36

Vad roligt! Jag längtar verkligen efter att se den filmen. Det är inte ofta filmer är lika bra som böcker de baseras på men den första filmen i den här serien tycker jag var det. Inte helt fel med middag ute först. Hoppas du får en fin kväll. /Maud

Maud | 2009-09-14 17:58:58

Mycket bra skrivet! Jag läste i min morgontidning att produkterna som säljs på Bondens egen marknad bara får färdas 25 mil!!! 25 mil, jag trodde det var ett skämt. Närproducerat är tydligen inte alltid närproducerat....... Hälsn berit

berit | 2009-09-14 16:53:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *