SKÅPRENSNING OCH KAKBAK!

18 september - 2009 | 15 kommentarer

Idag blir det till att rensa i förråd och skåp efter justa prylar och baka goda kakor och bullar. Imorgon har Rakels klass Loppis på Karlaplan och på söndag har vi Kafé längs strandpromenaden här på Blockhusudden! Så är ni ute och spatserar och blir kaffesugna vet ni vart ni ska gå;)!


Härligt av dig Bigge att göra ordning doplunch till familj och vänner, en stor tillgång. Enig med dig Millan att det verkar trevligt att få anordna något sådant. Med med start av barnfödande vid 41 år(sonen nu 8 år), så vet man inte hur ens form är om nu barnbarn kommer att göra entré. Gäller ändå att hålla sig i bra form, så bra det bara går. Numera har jag blivit biten av ett nytt intresse = tennis. Sonen började spela förra våren och som mamma att vara med och titta gav mig mersmak, så i våras var de dags för mig att börja. Det är hur kul som helst och spelar två kvällar/vecka. Det är m a o aldrig försent att testa något nytt!!!! Tänkte på dig Monica med din familjs aktiviteter i helgen att vädret var ju hur fint som helst här i stan. Sonen hade dels fotbollsmatch och sedan kunde han och jag spela utomhus tennis på Kungsholmen både lördag och söndag, Vädret var sommarlikt, Härligt att kunna vara tunt klädd. Mannen hade sin årliga herrhelg och var borta tor-sön och vandrade i fjällen, där var vädret lite comme si comme ca. //Helena

Helena | 2009-09-21 12:37:30

Millan! Vi stod hela dagen förstås...i detta underbara väder! TKB! 1 500 mil?? Tänk att du är såååå långt borta... /Monika

monika | 2009-09-20 16:47:57

Susanne Det är en tid kvar till Jerusalems jul och jag "liker din "framförhållning..tack gode jylpyssel...kan du ta "ta det igen om hur anmälar man sig? Monika Som du bakar...skapar och deltar i allt och i alla möjliga aktiviteter... och om jag skulle "får det till" så absolut Blockhusudden....det är bara 1500 mil dit just nu:-)

TBK | 2009-09-19 23:23:36

go kväll, hade tänkt ev.promenera imorgon till blockhusudden men när du ej informerar vilken tid? Ja, då får jag gott stanna hemma ;-)

millan | 2009-09-19 22:06:19

Margareta! Jaaa, jag förstår! Helena! Vädret kommer att bli underbart så vi har styora förhoppningar om ett härligt klirr i kassan till barnens framtida klassresa! UJ! Jag älskar också den känslan...! Och ett bröd blir alla glada för:)! Bigge! Underbara du som ställer upp på detta vis! Och lyckas du inte ta dig till något av alla de ställen jag ska vara på före jul så löser vi det såklart! Susanne! Bra tips:)! Dennis! Nu läste du nog snabbt! Inte bakar hjag av rester från skafferiet...har nog aldrig varit så många gånger fram och tillbaka till affären för mer smör;)! Skåprensningen var prylar till dagens loppis..... /Monika

monika | 2009-09-19 12:41:24

Perfekt att baka småkakor med rester från skafferiet.! Trevligt

Dennis | 2009-09-19 11:34:57

BIGGE, du är grym vilken "klippa" att ha dig som kan hjälpa till m doplunch m.m men jag förstår att Du så gärna hjälper till med doplunchen, barn-barn är livets dessert sägs det ju :-)! Jag längtar redan men mina barn är inte ens fyllda 10! Härligt att Du också längtar efter en signerad julbok! Jag måste titta på datumet i Jönköping igen, det skulle vara toppenkul att få träffa den glada,humorhärliga Susanne och så Monika!!!! Jag ska baka en äppelkaka till våra gäster i kväll m.m Må så gott alla i helgen ! Trevlig lördag, underbart väder!

millan | 2009-09-19 09:21:50

Kom på Julworkshopen i Jönköping, vetja! Där kan man få hur många signerade julböcker som helst!!! ;-)

Susanne | 2009-09-19 06:24:13

Olika faser i livet. Jag lagar mat till doplunchen i morgon. Vårt 3:e barnbarn döps och 30 gäster har man bjudit till farmors buffé. Roligt att de frågar och vill ha min mat. Om 2 veckor dop för barnbarn nr 4. HUR kan man få tag i en signerad julbok???

Bigge | 2009-09-18 20:02:12

Tänk den här "rensnings" känslan "fritt och rent underbart" den är jag ganska ensam om att känna hemma hos oss, märkligt.....hm.. Kak och bullbak, det gav inspiration till egentillverkning av morgondagens gåbortmiddags present! Något litet proffstips kanske?

UJ | 2009-09-18 17:41:47

Vilken tid är det på lördag/söndagen ni är ute och säljer!? Synd att Du inte kan sälja några julböcker ;-)! Jag ser så fram emot att få en julbok signerad ;-), det skulle vara så trevligt! Var ska dina tvillingflickor/skolklass åka? Good luck med försäljning och som Helena skrev så önskar jag "super-duperbra" väder i helgen!

millan | 2009-09-18 17:15:23

Låter härligt med rensning av förråd och skåp. Tänk vad mycket man samlar på sig. Efter att röjningen är gjord känner man sig väldigt nöjd. Lycka till med bull- och kakbak(några smarrigheter?) och att vädrets makter är med er. Trevlig Helg //Helena

Helena | 2009-09-18 13:57:49

Hej igen, de´va bara känslan jag var ute efter... Solig eftermiddg Margareta

Margareta | 2009-09-18 13:48:25

Margareta! Jag vet känslan....men nu var det grejer och prylar i skåp som skulle bort...nästan lika skönt:)!

monika | 2009-09-18 13:14:07

Har denna sommar faktiskt sett "botten" i mitt kylskåp. Känslan var om inte fantastisk så väldigt skön. Ja, allt är ju relativt... Trevlig helg Margareta

Margareta | 2009-09-18 11:34:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *