ETT TÅG KOMMER LASTAT!

24 september - 2009 | 9 kommentarer

X 2000 med avgångstid 8,10 är proppfullt av människor som ska till Bokmässan i Göteborg. En speciell stämning råder som kan sammanfattas med förväntan, nyfikenhet och spänning. Det är människor från båda sidor i förlagsvärlden. De som vill att böckerna ska säljas för att generera i vinst och de som vill att böckerna ska säljas för att de har något att berätta….men alla väntar med samma spänning på hur boken ska tas emot av sin publik, mötet med er, det är ju trots allt det som räknas……

Själv hoppas jag på både och;)!


Margareta! Jaaa, solen kom fram! Helena! :)! Biggan! Där är du! Hann bli orolig faktiskt....Nu är du tillbaka tack och lov! Bigge! Ha, ha,,,Thommy tackar ochj tar emot och mamma hade tydligen gjort världens godaste stek med brunsås idag:)! /Monika

monika | 2009-09-24 20:57:09

Lycka till i Gbg! Kommer tyvärr inte att vara där, men har skickat ut mina västsvenska "spejare". Så härligt att Thommy gillar att mormor kommer. Underbart att de har fin relation och fint för mormor att få vardag med sina barnbarn. Antar att hon också är en matmamma som ger sig och din familj GODA stunder.

Bigge | 2009-09-24 20:44:04

SOS, blipp,blipp, kontrollen blinkar blå.......... Vet du Monika att du är BEROENDEFRAMKALLANDE!!!! Allt det du bjussar på, din blogg, "bloggfamiljen"... ÅH vad jag saknat allt under de här veckorna. Min hårddisk krashade, fick installera ny, inte nog med det, modemet krånglade, suport gav fel instruktioner, mitt lösenord försvann, det var ett gigantiskt snejs innan allt nu verkar fungera igen! Jag fick digital panik, härdsmälta i skallen mellan varven, nu känns det som jag kan andas ut. Tänk vilken vanemänniska jag blivit. Önskar dig nu all lycka på Bokmässan Monika! Skall ta mig tiden att kolla igenom de sista veckornas blogg, se vad som sig i riket tilldragit haver... 200 kvadratmeter trädgårdsland blev rensade i rena rama frustationen på köpet, nu känns det att både hösten och jag är på G. Sköt om dig Monika och hoppas din Göteborgsvistelse blir toppen bra, det är du värd. Biggan ;-)

Biggan | 2009-09-24 14:18:04

Monika, Bokmässan verkar vara riktigt hotstuff och visst är det härligt med en massa förväntansfulla människor. Kan meddela dig att jag har haft kontakt med 4good och de blev glada för mitt tips om dig som föreläsare. Så tror helt säkert att du framöver kommer att bli kontaktad av dem för att delta, håll mig gärna underrättad om hur det går. Lycka till med de kommande dagarna med allt som du kommer att vara med och uppleva. //Helena

Helena | 2009-09-24 11:51:22

Du kommer till ett soligt Göteborg...välkommen Margareta

Margareta | 2009-09-24 10:32:06

Susanne, Ingrid, Lena A! Tusen tack! Kan behövas.... vi har fått nya "politiska problem"! /monika

monika | 2009-09-24 09:41:55

Lycka till och vi ses:)

Lena A | 2009-09-24 09:19:41

Lycka Till med allt:)

Ingrid | 2009-09-24 09:10:00

Lycka till, kära vän! ....med eller utan nattlinne!

Susanne | 2009-09-24 09:03:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *