FÖRSTA DAGEN I HAMN!

24 september - 2009 | 7 kommentarer

En otroligt intensiv och innehållsrik dag börjar gå mot sitt slut….jag hann med både tårar, skratt och att bjuda på en försmak av julens läckerheter!

Och Ann-Marie Skarp har ännu en gång bevisat att hennes famn är trygg och att hon minsann inte tänker låta något hända som hon inte vill!

Och har vi inget kök så löser vi det ändå!

IMG_6895

Det viktigaste är ju ändå det här!

IMG_6891

Och allt pekar åt rätt håll,,,ni vill ha jul helt enkelt;)…tack och lov!

Sedan slutade min kväll här…

IMG_6896

…hemma hos min bror och hans familj. En utsökt kyckling med gott vin, taxi hem. Gick snabbt, väldigt, väldigt snabbt förbi den spännande och lockande baren på Park och upp till sängen…sparar mig inför morgondagen……som kommer att bli väldans spännande!

Vi ses imorgon!

10,15 Piratförlagets scen, B 05:42

14, 00 Postens monter A 02:52

15,00 Akademiebokhandeln, mat- och trädgård  plan 2

17,00 Piratförlagets scen, B 05:42

Välkomna och God natt!


L8! Så kul att träffa dig idag, tack för att du kom! Linda! Det går som tåget:)! Ylva! Jag orkar! För att jag har er och för att det är så kul! Åsa! :)! Margareta! Det kunde inte ha gått bättre! Tusen tack Biggan! '/Monika

monika | 2009-09-25 23:47:31

Monika, jag "knör in mig" i kön av beundrarnas skara, du är otrolig! Ingenting, som inte du fixar,... finns det inget kök, ja...då så gör du det bästa av det med din kreativitet och uppfinningsrikedom! Det bevisar ytterligare, att du verkligen gillar ditt jobb, hur rätt du hamnat här i livet vad yrkesval beträffar.Ingenting är omöjligt. Heja heja Monika, vi är många som håller tummarna för dig. Åh, så skönt, att du hamnat hos ett bokförlag, där du känner dig hemma och trygg. Til lykke med det hele, som dom säger i D-mark. Kram från Biggan, som nu har släppt abstinensen efter datorkraschen och frånvaro av dig och din generösa blogg.

Biggan | 2009-09-25 18:12:37

Blir ju lite nyfiken på det "politiska strulet" ...men det verkar ju ha löst sej. Hoppas att denna fredag går jättebra för dej. O laddda lite inför morgondagen för då dyker jag upp, till dess, ha de´. Kram Margareta

Margareta | 2009-09-25 16:17:38

Grattis Monika !!! Men det kan ju inte gå annat än bra för dig, du är ju som Ylva skriver i sin kommentar BARA BÄST ! Ha en fortsatt trevlig helg ! Kram Åsa

Åsa | 2009-09-25 12:24:04

Alltså du är ju bara bäst! Fattar inte hur du orkar... Ylva

Ylva | 2009-09-25 10:49:30

Fina fantastiska människa. Självklart vill vi ha Jul längtar ihjäl mig efter boken. Hoppas att bokmässan går bra... Mina goa vänner står i montern för nya barnboksfiguren Jobbman. Lycka till resterande tid på mässan. Kram Linda

Linda | 2009-09-25 09:29:53

Låter som om du har haft en bra dag. Och vad klok du är som trotsade frestelsen (=baren):-) Vi ses i morgon! Tänkte lyssna när du blir intervjuad av Fredrik B. För Akademibokhandeln krockar (nästan) med Martin J och Surdegsbrödet. DEN boken vill jag också ha! Kan ju vara kul att lyssna på Martin J också. Men du kanske säljer och signerar i förlagets monter även vid andra tidpunkter?

L8 | 2009-09-24 22:20:46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *