DET FINNS VÄLDIGT MÅNGA TVÄTTMASKINER…

30 september - 2009 | 12 kommentarer

…och hur ska man veta att de tvättar bra när man inte provat?

Den urgulliga killen som står framför mig undrar då hur jag vill att den ska vara?

-Snabb, stor och centrifugera bra, svarar jag.

Då ser han glad ut och visar mig ”den bästa på marknaden” för 17 000 kr!!!!

-Jag hade tänkt mig några tusenlappar mindre säger jag….(egentligen hade jag tänkt mig många, många tusenlappar mindre! Hur dyrt kan det vara?)

Till slut har jag bestämt mig och kan lämna butiken. När jag ändå är här i Kungens kurva passar jag på att gå in på Ikea för att köpa nya kontorsstolar till både mig och William, (jag har suttit på 3 ben länge nog nu!)

Jag köper hyllor till källaren, (måste ju städa där nu bland alla fat och vackra saker för att få in tvättmaskinen!) och en byrå till William och hans kläder….

Ja, som vanligt rycks jag med och handlar en hel del på Ikea som jag inte behöver och vad värre är var inte allt rätt av det som jag verkligen behöver….så det blir en ny, snabb tur ditut idag igen för att byta grejer!

Men det blir kul idag också! Jag ska på en visning av filmen om Julia Child. En härlig kocka som man inte sätter sig på i första taget! Nästa måndag ska jag vara med hos Malou i ”efter tio” och diskutera filmen. Kolla bara in det här klippet på Youtube och filmens trailer här! Ha det så kul;)!


Margareta! Åh, förlåt om jag var stressad...Och Julia var verkligen robust och härlig! Och tvättberget är stort..... Uffe! Det huset jag bodde i går inte att hyra, det är ett stipendium från Norstedts för deras författare. Helene! Jaa, det blir kul, jag kände väldigt väl igen mig;)! MonicaS! Ja, för Meryl Streeps skull! TKB! Ha, ha,,,,;)! /monika

monika | 2009-09-30 21:03:00

Margareta! Åh, förlåt om jag var stressad...Och Julia var verkligen robust och härlig! Och tvättberget är stort..... Uffe! Det huset jag bodde i går inte att hyra, det är ett stipendium från Norstedts för deras författare. Helene! Jaa, det blir kul, jag kände väldigt väl igen mig;)! MonicaS! Ja, för Meryl Streeps skull! TKB! Ha, ha,,,,;)! /monika

monika | 2009-09-30 21:03:00

Tvättar den så kostar den! Julia Child --haha...mycket intressant och perfekt diskussionsämne....;)

TKB | 2009-09-30 20:51:28

Tvättar den så kostar den! Julia Child --haha...mycket intressant och perfekt diskussionsämne....;)

TKB | 2009-09-30 20:51:28

Vilken film! Den måste jag se! Trodde det var en annan film - men jag tänkte på Letters to Juliet som jag såg inspelningen av i Verona i somras. Den ska jag också se.

MonicaS | 2009-09-30 17:26:38

Vilken film! Den måste jag se! Trodde det var en annan film - men jag tänkte på Letters to Juliet som jag såg inspelningen av i Verona i somras. Den ska jag också se.

MonicaS | 2009-09-30 17:26:38

Hej Monika! Grattis till att det gick bra på bokmässan. Filmen måste jag se... himmel vilken show! Du måste ju vara super på att recensera den filmen. K Heléne

Heléne | 2009-09-30 16:37:35

Hej Monika! Grattis till att det gick bra på bokmässan. Filmen måste jag se... himmel vilken show! Du måste ju vara super på att recensera den filmen. K Heléne

Heléne | 2009-09-30 16:37:35

Hej Monica Jeg fandt en gammel blog-post fra Singö. Jeg kunne godt tænke mig at hyre en/den stuga du boede i. Kan du hjælpe mig? Venlig hilsen Uffe

Uffe Nielsen, DK | 2009-09-30 14:55:57

Hej Monica Jeg fandt en gammel blog-post fra Singö. Jeg kunne godt tænke mig at hyre en/den stuga du boede i. Kan du hjælpe mig? Venlig hilsen Uffe

Uffe Nielsen, DK | 2009-09-30 14:55:57

Skönt att du hittade ut ur tvättmaskinsdjungeln--- den är grymt stor o svårforcerad... Jo. jag gav mej till känna, men du var mycket stressad. Har njutit av boken redan vid flera tillfällen. Den där Julia verkar ju vara en robust kvinna... drunkna inte i tvättberget !!! Kram Margareta

Margareta | 2009-09-30 10:50:54

Skönt att du hittade ut ur tvättmaskinsdjungeln--- den är grymt stor o svårforcerad... Jo. jag gav mej till känna, men du var mycket stressad. Har njutit av boken redan vid flera tillfällen. Den där Julia verkar ju vara en robust kvinna... drunkna inte i tvättberget !!! Kram Margareta

Margareta | 2009-09-30 10:50:54

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *