IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG!

4 oktober - 2009 | 12 kommentarer

… för det är kanelbullens dag idag! God morgon lilla bulle och Grattis!

Och för er som vill fira med att baka bullar och då kanske inte bara kanelbullar så finns en himlans massa goda recept på alla möjliga bullar i mina tidigare inlägg här!

Hurra igen då, inte bara för kanelbullen utan även för alla andra bullar!


Susanne...dega på då - själv söker jag desperat smärtlindrande för hela kroppen faktiskt!

TBK | 2009-10-05 08:47:14

Känner mig som en degig kanelbulle, så stor jag är....nej, ingen vanlig dag!!

Susanne | 2009-10-04 19:08:20

Susanne! Åhhh, ingen vanlig dag för dig heller alltså???? Kram Monika

monika | 2009-10-04 19:06:33

Inget bak här idag - vilodag p.g.a den lilla kopparslagaren har insallerat sig bakom pannbenet och envisas med att straffa mig för en mycket trevlig kväll igår!!!

Susanne | 2009-10-04 17:03:55

Krya på dig AnnaKå! Grattis Cathrine:)! /monika

monika | 2009-10-04 15:04:41

Hej! Nu har jag bakat bullar på den rätta dagen. Dubbelbullen som jag uppfunnit är en bulle(egentligen två bitar) för två i bullformar av den största modellen. Den ska jag bjuda mamma på nu!

Cathrine | 2009-10-04 11:37:56

Hej! Jag hade planer på att gå upp imorse och baka kanelbullar men vaknade med en ond hals som kräver sin omsorg idag. Inga bullar tyvärr men te med lite riven ingefära och en dutt honung samt en skål vaniljglass får duga till förmiddagsfika. Jästen står sig till nästa vecka och bullar av alla de slag passar alltid. Ha en go söndag!

AnnaKå | 2009-10-04 10:44:51

Cecilia! Välkommen:)! Och lycka till med baket! Ann-Margrethe! Jag har mailat dig! UJ! Tack själv för att du följer mig:) och lycka till med bullarna! Åsa! Låter ruggigt men mysigt med baket! Lycka till! /Monika

monika | 2009-10-04 10:26:36

Hej Monika ! kikar in och önskar dig en härlig kanelbulle dag. Här i stugan skall bakas och mysa, blåser som attan och regnar som bara den (men ännu inte snö fast jag bor långt upp i norr ) Tack för alla din goda recept. Kram Åsa

Åsa | 2009-10-04 10:17:21

Tack för din ständigt inspirerande blogg Monika! I dag får det nog bli lite bullbak av, även om det är kanelbullens dag så ska jag prova ditt recept på blåbärsbullar, det lät väldigt gott.

UJ | 2009-10-04 09:59:31

Hej Monika och grattis på Kanelbullens dag och grattis till din succé på Bok och biblioteksmässan i Göteborg. Din julkokbok ser mycket spännande ut och jag ska testa recepten närmare jul. Jag skulle gärna vilja ha kontakt med dig angående ett projekt som jag arbetar med i förskolan. Barnen lär sig att laga mat och att skriva recept till en kokbok. Hur kontaktar jag dig enklast? Vänligen Ann-Margrethe Svenson Din Hemkunskapslärare fr Ytterbyskolan.

ann-margrethe svenson | 2009-10-04 09:50:51

Roligt och mysigt att läsa här , hittade hit idag när jag upptäckte att jag inte hade bakplåtspapper hemma (hade precis varit och handlat) då jag tänkt överraska min väninna med krispiga havrekakor som hon gillar...nu har jag än så länge inte hittat ngt tips på vad man kan göra istället för bakplåtspapper , sist smorde jag plåtarna med smör och sikta mjöl över men det luktade bränt ...brukar enbart sikta mjöl på plåtarna när jag bakar matbröd o det brukar gå bra men tror inte dte går lika bra till havrkaorna. Ska iaf pröva det receptet du fått från ett konditori ngn dag , de verkar väldigt goda.

Cecilia | 2009-10-04 09:42:41

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *