RÖD ELLER SVART? DET ÄR FRÅGAN….

7 oktober - 2009 | 7 kommentarer

Och nu har jag svaret till er som undrar varför man på nätbokhandeln inte kan välja färg på min julbok ”Monikas jul”.

Så är det tyvärr! Båda böckerna har samma isbn nummer och de blandar som de villl när de skickar….Men se det positivt! Äntligen dags att ta sig tid att besöka bokhandeln, strosa runt och välja färg…..

….eller så får man beställa två exemplar! Då skickar de med säkerhet en av varje;)!

IMG_6934


Kul, Helena! /monika

monika | 2009-10-08 08:59:35

Jag tycker så mycket om layouten på böckerna. Enkla men ändå så har de nåt litet extra. Den ska naturligtvis stå i min hylla till jul :)

Helena Ljunggren | 2009-10-08 08:51:27

Biggan! ...bara en liten påminnelse..... Och tack för lexikon:)! /Monika

monika | 2009-10-07 17:09:42

Monika, anar en liten komunikation mellan dig och Birgitta H...du håller vad du lovar och likaså Birgitta... Grattis Birgitta på namnsdagen och hoppas du får varma fina dagar vid Medelhavet. Du Birgitta; ser du Oviksfjällen från din balkong när du kommer hem, kan du tänka dig att jag ser din balkong från mitt hus där uppe på toppen. Så en liten översättning från Jamtska till riksspråket/någotsånär hyfsat kanske/ De hänne va huskut artutt de = Det här var vekligen väldigt trevligt det! Si etter deck= Var rädd om dig (eller sköt om dig) Birgittas önskan till mig om "en artut dag i måra"= En önskan om( alt;Ha )en trevlig dag i morgon. That´s all. Jamskan är nog ingen man har användning för uppe i Åres vimmel, typ.....det blir mest när vi Jämtar träffas at det blir litet hemlandstoner, ett slags igenkännande och tillhörighet, vi blir så ofta glad över att hitta varandra varän vi hamnar i världen. Jag stötte en gång på en Jämte och några Norrmän på Erimitaget i S.t Petersburg, då blev det kackel och" tungomål", likaså för några somrar sedan i Skåne i Arild, då blev det livat! Höstsoliga hälsningar från a´Biggan (i Jämtland sätter man a´framför femininum och n´framför maskulinum)......HÄPP!

Biggan | 2009-10-07 14:58:11

Anneli! Ja så var det många som resonerade på bokmässan...:) Och Tkb! Såå var det också många som resonerade på bokmässan...:)! /monika

monika | 2009-10-07 11:32:18

Japp, fina båda två och bara det kan vara anledning att skaffa bägge...

TBK | 2009-10-07 09:33:47

Eller också är man bara glad att någon annan väljer åt en. Båda är ju jätteläckra. Har precis beställt den från cdon och jag blir glad vilken jag än får. Så nu äe det bara en evig väntan på ett postpaket......

Anneli Z | 2009-10-07 08:54:45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *