GÅVOR OCH NYHETSMORGON!

8 oktober - 2009 | 9 kommentarer

Som jag  berättade häromdagen får jag ju en hel del gåvor hemskickat och det är ju inte bara för att människor i allmänhet vill ge mig presenter utan naturligtvis också för att de vill att jag ska skriva om deras produkter här på bloggen.

Ofta känner jag ett direkt motstånd eftersom jag också ser direkt att detta är ingenting jag skulle kunna tänka mig att använda på grund av vad det innehåller och då ännu mindre rekommendera det till er!

Men nu har jag provat något spännande!

IMG_6947

Knorrs Fond ”du chef” i portionsförpackningar! Riktigt bra faktiskt! Dessutom innehåller de inga artificiella smakförstärkare, inga artificiella konserveringsmedel och inga artificiella färgämnen! Då blir en fondälskare som jag frälst! Allra bäst tyckte jag om den av biff.

Och igår kom den här!

IMG_6950

Ken Creek, ett australiensiskt vin som lovar att huvudvärken minimeras eller rent av uteblir eftersom det har reducerade halter av garvsyra (tanniner) och histamin som oftast är källan i rött vin till  både huvudvärk och andra obehag som t ex. allergiska reaktioner.

Om det är gott också återstår att se…har inte testat ännu så jag återkommer. Vill ni testa själva finns det som beställningsvara på systembolaget, artikelnummer 6351-01 för 84 kronor. Värt att testa tycker jag, inte minst för att bara tanken på ett vin som inte ger baksmälla låter ju hur bra som helst;)!

Resten av dagen går nu åt till att förbereda inför mitt besök i Nyhetsmorgon imorgon bitti, i alla fall mentalt för att se till att jag kommer i säng riktigt, riktigt tidigt ikväll eftersom jag lär få gå upp den helt osannolika tiden klockan 4!


Ja, längre tid tar det på morgonen att få på sej ansiktet o bättre ljus behöver jag också...Margareta

Margareta | 2009-10-08 22:47:30

Självklart! Kan under inga omständigheter visa mig ute bland folk utan att först han kört en repa med locktången. Daglig vana i ca 35 år.....svår att bryta!

Susanne | 2009-10-08 18:08:31

Mig hjälper inte sminket eller locktång..det får bli dusch.. Susanne Locktång under dagen håller dig nog tillräckligt vacker..?

TBK | 2009-10-08 17:52:18

TKB! ;) ...jag får ju lite hjälp i sminket...1 timme! ungefär! Susanne! DET kan inte vara sant!!!! Står du och lockar håret klockan 4 varje morgon???? Duschar förstår jag..... /Monika

monika | 2009-10-08 16:27:56

Du....jag är skitsnygg varje dag jag går till jobbet! Dusch och locktång varje dag! Det blir värre framåt dan...

Susanne | 2009-10-08 16:18:23

Monika Lovely! vin utan negativa biverkningar...fast jag väntar nog till utlåtande om smaken;) och du är nog den enda som kan vara snygg kl.4 på morgonen...vi andra får blomma upp under dagen;)

TKB | 2009-10-08 15:48:06

Tror du kommer gilla dessa Lena! Susanne! Ha, ha,,,,och jag vet att du är tidigt uppe, men en liten undran: hur viktigt är det att du är snygg varje morgon;)? /Monika

monika | 2009-10-08 13:31:20

Hallelujah! Ett vin utan baksmälla känns ju som en Guds gåva till människorna! Hurra från oss i Jerusalem! Pst...Monika! Välkommen till mitt liv - kl 03.55 är mer regel än undantag!

Susanne | 2009-10-08 12:56:13

Men så bra Monika! Jag har funderat över dessa "Fond du chef" men känt mig tveksam. Är så trött på alla smaktillsatser och produkter som inte håller vad de lovar. Rekommenderar du dem litar jag på att de är bra, dina åsikter brukar vara sunda... Det är ju inte alltid man har egen fond att tillgå (även om jag försöker skapa en rutin på den fronten, perfekt att plocka fram ur frysen). /Lena

Lena Pe | 2009-10-08 10:39:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *