NATTSUDD, TV OCH LUTFISK!

9 oktober - 2009 | 5 kommentarer

Lika bra att erkänna……Jag gick inte direkt till sängs igår! Två tillställningar klarades av…en på Geco och en på alldeles nyöppnade ”les chambres Stockholm”

Här är vi, Irene, Anette, Agnes och jag i den vackra entrén full av rosor på Les chambres…

IMG_6946

Men jag kom hem i någorlunda tid, packade in all mat i bilen, (tur att det är kallt om nätterna nuförtiden…;) och fick lite sömn….

Och allt gick bra i morse! Kolla bara här!

Och se så nöjda både Steffo, Jenny, Sportfolket och Jens ser ut!

IMG_6947

Det enda som blev tokigt var att jag skulle ta en bild med mig och idolerna som också fanns i studion idag….men var bara tvungen att gå på toa! och när jag kom ut var de borta….allt detta till mina flickors stora förtret! De kan bara inte förlåta mig när jag nu var så nära deras för tillfället högst uppsatta favoriter!

Sedan blev det inte bara lutfisk på Operakällaren! Nejdå, kolla bara:

Skaldjurscoctail,,,,

IMG_6948

Lutfisk,,,,

IMG_6950

Hjortronsuffle med punchgrädde….

IMG_6952

En meny dirigerad av Leif Mannerström på uppdrag av Ragnhild och Sven Gunnar!

OCH vi fick smaka på Clementinglöggen! Den var väldigt god och jag kan inte låta bli att småle åt tanken att 65 000 stycken clementiner har handskalats i Åhus för att vi ska få tillgång till denna goda dryck! Bara det tycker jag är värt att alla borde få lust att beställa den på Systembolaget!

Och…allt detta fick jag i mig efter morgonens svampsmörgås, älggryta och lingoncheesecake!

Recepten kommer imorgon:)!


Hej Monika, Vilken härlig fredag du verkar ha haft. Måste dock få kommentera clementin glöggen, glöggälskare som jag är. Trodde att den var enbart i beställningssortimentet, men i fredags så fanns den i den butik som jag brukar handla in. Blev så glad över att se de oranga flaskorna stå där på hyllan och köpte upp mig på några flaskor. Var bara tvungen att smaka den i fredags kväll, men ack den blev jag inte förtjust i. Smaken är som baken, delad...... //Helena

Helena | 2009-10-12 10:27:55

Åh, Helene! Tack:) Och jag sov som en stock inatt! Annika! Min var kall.....kom lite sent men antar att den även serverades varm för de som kom i tid! UJ! Tusen tack:)! Och clementinglöggen bör beställas, ja! /monika

monika | 2009-10-10 11:40:06

Var på webben och kollade in Nyhetsmorgon, du var så bra Monika! Älggryta och lingoncheesecake, man kunde verkligen se hur alla runt bordet njöt av din goda mat. Clementinglöggen låter god, kryddor och citrusfrukt.....den får man nog beställa snart annars tar den väl slut?!

UJ | 2009-10-10 09:00:13

Hej Serverades clementinglöggen varm eller kall?

Annika | 2009-10-09 22:07:55

Åh, Monika! Du var bara bäst i morse. Tänk att se så fräsch ut kl 6.20. Du skulle sett mig..... Ser ut som du haft en bra dag och jag tror säkert att du sover kanon i natt! Ha en fortsatt trevlig helg! K Heléne

Heléne | 2009-10-09 21:40:57

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *