MISSA NU INTE ”EFTER 10”!

12 oktober - 2009 | 10 kommentarer

För det blir riktigt god mat:

Boeuf Bourguignon med Oignons Glacés á Brun och Champignons Sautés au Beurre samt Reine de Saba med Glacage au Chocolat….

….allt signerat Julia Child och tillagat av mig!


Maria! Jag och nypon är inga kompisar direkt...det är jättegott men väldigt jobbigt med de kliiga fröna......så tyvärr! Och du kan se "efter tio" på länken i nästa inlägg! Gunilla! Sååå kul:)! L8! ;) Du måste se alla Gudfadern filmerna, här finns allt! TKB! Väntar med spänning på mitt egna program! Biggan! Stackare.....hoppas du mår bättre och nu har jag gjort en länk i nästa inlägg.... Elin Maria! Tack själv! /Monika

monika | 2009-10-12 17:04:07

Biggan Inget fel på blåbärssoppan och ramlösa......grytor och vin smakar godare sen;)

TKB | 2009-10-12 16:44:21

JAG SÅG PROGRAMMET IDAG OCH FASTNADE DIREKT FÖR DEN FINA CHOKLADTÅRTAN. gICK IN PÅ RECEPT.NU MEN TYVÄRR SÅ KUNDE JAG INTE LISTA UT VAD SOM INGICK I GLASYREN. fINNS DE INGREDIENSERNA MED ELLER HAR DE TAPPATS BORT

Lizzie | 2009-10-12 16:35:24

HÅ HÅ HÅ MONIKA ! BÖRJAR KÄNNAS BRA, ATT DU FINNS DÄR I TV-STUDION.TACK FÖR DET ! JAG BLEV ALLDELES FÖRTJUST I GRYTAN DÄR, SOM BARA DEN VAR SÅ VAKCER ATT TITTA PÅ & SÅ DU FÖRSTÅS. LÅNGA KOK BÖRJAR PASSA NU DEN HÄR TIDEN. Å HÖSTBUFFÉ SKA VI INTE BARA TALA OM. HAR FÅTT EN PUMPA AV GRANNFRUN, KVÄLLSMYS, DITO FREDAGS-, LJUNG,HÖSTPLOMMON, SILVEREK, LAMMSTEK, TÄNDA LJUS, KRYDDOR, JA LISTAN KAN BLI LÅNG. NI VET VAD JAG MENAR & VILL BÖRJA MED SNART. BLOTTA TANKEN.......GO´KVÄLL PÅ ER SAMTLIGA.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-10-12 15:55:55

Dålig timing, av mig, att gå så totalt i däck, att jag inte ens kan TÄNKA Boeuf Bourgignon........urk.............magsjuk mm, så jag orkade inte kräla mig fram till TV:n i morse. Blåbärssoppa och Ramlösa gäller. Åh, jag som gärna hade velat se programmet.

Biggan | 2009-10-12 13:29:03

Monika Strålande..både maten (såg ut så i alla fall) och din insats, du kan väl snart bänka dig på heltid på TV4..laga mat till vilket som helst program, delta i debatter och tycka till på de flesta teman..eller?

TKB | 2009-10-12 11:43:32

Bra jobbat - som vanligt! Attans också att man inte kunde få ett smakprov genom rutan:-) Det såg SÅ gott ut! Och nu har jag varit och kollat även bokhyllan i källaren. Men boken finns inte kvar i huset. Jag tyckte nog helt enkelt att den såg för tråkig ut... Pluspoäng har du nu även samlat hos maken. Han ÄLSKAR nämligen Gudfadern!! (OCH god mat...) Men jag har aldrig kommit längre än till första filmen. Har inte orkat längre. De är ju SÅ långa... Men dom finns här hemma, så jag kanske skulle göra ett nytt försök?

L8 | 2009-10-12 10:58:27

Sitter på plats i soffan och väntar på att du ska dyka upp. Bara så att du vet:-)

L8 | 2009-10-12 09:44:14

Måste bara tala om att jag lagade en del av dina recept igår till söndagsmiddag, och sonen gav din cheeskake med rårörda lingon fullpott!! //Gunilla

Gunilla | 2009-10-12 08:35:00

Det låter härligt! Hoppas att det går att se på webben sedan... Måste också passa på att tipsa er om att plocka frostnupna nypon och laga lite nyponsoppa. Vi hade det till dessert i lördags med tillsammans med en skopa god vaniljglass - jättegott. Och ljusår ifrån den smak som köpt nyponsoppa har. Har du förresten några andra tips på vad man kan göra med nyponen Monika?

Maria | 2009-10-12 08:17:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *