UTGIVNINGSDAG!

13 oktober - 2009 | 20 kommentarer

I morgon 14 oktober är den officiella utgivningsdagen för ”Monikas jul”!  Lite extra kul är det då att jag redan nu kan berätta att den är på tilltryck! Det känns helt fantastiskt!

Så skynda, skynda att beställa din bok http://www.adlibris.com/monikasjulTack margareta! Och Birgit, pojke eller flicka? Ha, ha det var det bästa hittiills:)! /monika

monika | 2009-10-15 12:19:54

Idag kom så äntligen avisering om att den bevakning jag lagt på BOKEN nu fanns för mig hos adlibris. Härligt! Har bekräftat beställning och väntar med spänning, pojke eller flicka? Nej jag menar svart eller röd. Längtar. KRAM!!

Birgit | 2009-10-14 20:13:51

nu har jag beställt boken. ser fram emot att få den. har flera av dina andra böcker och tycker att de är jättefina. de inspirerar.

margaretha | 2009-10-14 19:46:15

Madeleine! Kan inte tänka mig annat än att det blir underbart med päron istället för äpplen, jag skulle inte vara rädd att prova! Underbart Sofia:)! Härligt Torprosen! Men synd att du missade bokmässan.... Tack MonicaS! Anneli Z! Jag har gjort den till just dig....och alla er andra också förstås;)! L8 igen! Det hade inget med kronan att göra.-..är tyvärr fullkomligt oekonomisk utan mer att det var den adressen jag just då fick mig tillskickad! Underbart Biggan! Du hänger med..! Susanne! Är du säker på att det finns några kvar då;)? Lena Pe! Skulle inte hålla mig om jag var du.... TKB! Just det;)! Helena! Just så tänkte jag också faktiskt....men...jag brukar ha en väldans tumme med vädret:)! Cath! Du blir inte besviken! Lena Pe igen! Vill inte gissa....men grattis:)! /Monika

monika | 2009-10-14 15:54:17

Susanne Blir lycklig bara om jag har lotten på min sida;) och bön är jag en hagger på....efter att fått höja glaset några gånger! Lena Pe Klokt och lycka till att inte titta...bläddra lite, kanske?

TKB | 2009-10-14 15:41:14

Ok då - nu har jag faktiskt beställt en bok... Blev lite oroad av TKBs kommentar om att den kan ta slut! Men jag tänker inte titta i den förrän om tre veckor el så... Hur det nu ska gå till, får be någon gömma den åt mig. Råkade faktiskt trycka köp på en annan ny julbok också. Av en karl. Gissa vem! /Lena

Lena Pe | 2009-10-14 12:29:46

Boken är redan i lådan - idag! Spännande vilken färg... spelar ingen roll - innehållet är det jag är mest intresserad av!

cath | 2009-10-14 11:31:21

TKB! Lotten får avgöra....kanske blir du den lyckliga!?

Susanne | 2009-10-14 11:17:19

Får hoppas att Adlibris packar en röd åt mig. Var lyckat att det imorse i samband med den officiella utgivningen av din julbok kom snö, härligt. Det var väl ett gott tecken fast snön kom och gick kan man väl säga... Framöver borde du kunna få sälja ännu fler böcker med tanke på att julen fortare än vad vi tror står för dörren. Lycka till! //Helena

Helena | 2009-10-14 10:44:18

Lena Pe Ser ut som att boken redan är storförsäljare...KUL! och passa på nu köpa nu..det kan ta slut snabbt som attan

TKB | 2009-10-14 09:24:37

Jag tänker minsann hålla mig lite till innan jag beställer - för annars kommer jag att snart ta in granen och koka knäck om jag känner mig själv rätt. Har en stor hög jul-mat & inredningstidningar på vinden som tas fram i nov varje år för inspiration, sneglade på dem i helgen när jag plockade fram vinterjackorna men måste vänta lite till! Men jag är supernyfiken på julboken! Kommer att bli värsta storsäljaren. /Lena

Lena Pe | 2009-10-14 09:19:57

Susanne Herre Gud så spännande....vem håller matbön?

TKB | 2009-10-14 09:18:42

Alla ni som kommer på Monikas och min Julworkshop i Jönköping i november, kan få sitt ex. av Julboken signerad!!! Missa inte dagen när vi går loss tillsammans i grytorna!! Och eftersom vi skall hålla till i Jönköping, så kommer hela tillställningen att vara välsignad....utan extra kostnad!!!

Susanne | 2009-10-14 07:34:30

Tilltryck på boken verkar alla tajders! Du själv är på inga villkors vis "tilltryckt" i och med det...vad är the opposit?...uppåt värre hoppas jag, det är du värd heja heja. nattinatti Biggan- smått euforisk idag å dina vägnar.

Biggan | 2009-10-13 22:19:34

Vad kul att det är tilltryck på gång! (Låter nästan som det vore en graviditet:-) ) Men inte speciellt konstigt med tanke på kvaliten på boken. Undrade först varför du gjorde reklam för just Adlibris. Men såg sedan att de var 1 krona billigare än Bokus:-)

L8 | 2009-10-13 21:48:57

Den är så snygg, inte bara på utsidan utan INUTI. Det ser ju ut precis som att Monika gjort just den här boken till just mej. Snacka om vardagslyx......... Sen det här med när man kan börja med att testa recepten, man behöver väl inte skvallra att det är julrecept. Färska dadlar doppade i vitchoklad och strössel, det blir vårat fredagsmys denna veckan.

Anneli Z | 2009-10-13 20:27:17

Nu har jag beställt en röd på capris.no!! Passar bra då vi ska fira julen här hemma iår.

MonicaS | 2009-10-13 19:40:07

Oh vad roligt , då bär det av till bokhandlaren imorgon dag. Missade tyvärr när du var på mässan! Kram Torprosen

Torprosen | 2009-10-13 18:45:18

Hallå igen! Har hittat en hel drös recept som du så klokt tipsa om att dom går att göra närsom. Ha ha tänk att man kan bli så glad över en kokbok:) Men jag är ju som jag skrivit tidigare ett super fan av din böcker. Klart den kommer att gå i en massa omtryck,den kommer ju att sälja galet mkt. Ska tjata in den till alla min vänninor. Tjooohoooo!

Sofia | 2009-10-13 17:17:21

DÅ kan jag ÄNTLIGEN få tag på den svarta julboken! Men innan det planeras för julen, har jag en stor mängd päron att ta hand om. Förutom inlagda päron,kakor och pajer skulle jag gärna vilja koka sylt och saft på dem men hittar inga recept på päronsaft. Kan jag utgå efter ett recept på äppelsaft eller blir det för "tråkig" smak med enbart päron? Du brukar ju alltid få ihop underbara smak kombinationer, jag hoppas att du har något bra förslag att dela med dig av.

Madeleine | 2009-10-13 16:38:38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *