STOR DAG, NY VECKA OCH SPÄNNANDE UPPGIFTER!

19 oktober - 2009 | 8 kommentarer

Ja så är det! I dag är det en stor dag för William som ska inleda en veckas prao hos Peter Nordin på härliga restaurang Prinsen. Så ser ni en söt pojke vika servetter och servera praliner är han min;)!

För mig är det en ny vecka med nya intervjuer, en resa med ett trevligt uppdrag för region HallandTjolöholms slott som även innebär om jag har förstått saken rätt att jag kommer att få träffa en man jag gillar skarpt, nämligen Bo Hagström från Solens mat och är ni ”i branschen” kan ni anmäla er här. Till sist, kanske den största uppgiften: att göra upp hur hela mitt liv ska se ut fram till jul!


Peter! Att Du hittade hit:)! Bra att du lär dem duka,,,,det kan komma väl till pass även här hemma! Kram och tack för att du tog emot dem...och du har väldans god mat! Fredagens marulk drömde jag om hela natten....mums och fransmannen som serverade var den bästa tänkbara;)! Vi ses på torsdag för då kommer jag och inspekterar och äter lunch! /Monika

monika | 2009-10-20 18:59:27

Hej Monika! William är artig, trevlig och duktigt. Han kan säkert bli en duktig restaurangmänniska. Hans kompis Hugo är också duktig. I morgon skall ha få lära sig duka av och duka upp... Häslningar Peter

Peter Nordin | 2009-10-20 17:00:06

Anna! Ja:) Och nu kan han vika servetter och putsa silver:)! /Monika

monika | 2009-10-20 15:45:16

William går i mammas fotspår alltså ;-) Har själv en gosse ute på prao men han testar på rörmokaryrket denna vecka!

Anna | 2009-10-20 06:17:08

Ingrid! Ja visst är det ett härligt program och Bo är bra! Och min agenda är nu klar:)! Annika! Det kommer säkert i framtiden men inget jag kan se nu, men Göteborg 4-5 december! Helene! Du har sååå rätt;)! /Monika

monika | 2009-10-19 16:50:23

Hej Monika, Att få ihop logistiken med sin familj och allt diverse som händer och ska göras är ett pussel. Jag är själv en person som vill ha noterat i agendan med bra framförhållning vad som är på gång. Men sedan kan det ju ändå dyka upp saker, bra att ändå ha den övergripande planeringen. Så jag förstår att du under okt-dec håller på att lägga det pusslet.... För någon vecka sedan var det någon ute i cybervärlden som skulle ut och och resa till Rom, kommer inte ihåg när det var. Igår(söndag 18 okt) hade DN en artikel om denna underbara stad. Så kan ju vara ett tips att få tag i den om resan ännu inte har genomförts. Lycka till med planeringen av livspusslet under resten av hösten. //Helena

Helena | 2009-10-19 12:56:27

Åhh, vad synd att man inte är "i branschen", nu när Du är så "nära". Jag hade gärna lyssnat och fått lite goda nyheter av Dig. Du ska möjligtvis inte ha något för "oss vanliga" som bor i Halland? Ha det så trevligt på vackra Tjolöholms slott. Hälsningar Annika

Annika | 2009-10-19 11:56:14

Åh så trevligt att du ska träffa Bo H:), hans program är verkligen en lisa för själen. Så stilla o vackert i denna stressande värld är det att slå sig ner och se på Solens mat. Verkar som en STOR uppgift att göra upp med livet fram tills jul, hoppas det blir bra, skönt med en agenda förstås. Lycka till i veckan med allt och ha det gott Monica och önskar det till alla blogg-läsare:)

Ingrid | 2009-10-19 10:16:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *