TVÅ INTERVJUER OCH PRINSEN PÅ PRINSEN!

23 oktober - 2009 | 10 kommentarer

Idag blir det två intervjuer och sedan ett besök på Prinsen för att se hur Prinsen har det! Säkert slinker det också ner något gott!

Och medan jag sysslar med det får ni inte glömma att rösta på oss i Stora matbloggpriset! Det är bara två dagar kvar att rösta…

Och vinner jag är priset lika mycket ert, Ni härliga människor i min stora bloggfamilj som följer mig i ur och skur och gör både mig och min blogg så levande.

Dessutom lovar jag då ett pris även till er! Och röstar gör ni här!

Och vill ni läsa om Vallåsens värdshus och ”Makalösa Monika”:)  så gör ni det här!


Underbart Carro! Och tusen tack:)! /Monika

monika | 2009-10-25 13:23:41

Då var det röstat och klart! ;-)

Carro | 2009-10-25 10:32:52

Nu är jag inne och tassar på Monikas domän...men när jag läste MONIKA S:s inlägg kom jag att tänka på ett recept jag använt mig av alla jular. En rödbetssallad, som brukar uppskattas. Här kommer det: 2 dl linser, dom där små.platta, gröna, läggs i blöt minst 6 timmar, gärna över natten. Slå bort blötläggningsvattnet Koka linserna i nytt vatten ca 25-30 minuter Salta efter kokningen 2 äpplen hackas 1 liten gul lök hackas 1 knippe dill hackas 6-8 inklagda rödbetor hackas Blanda "hacket med de kokta linserna Häll över en dressing och blanda Dressingen består av: 1msk äppelcidervinäger 1msk vatten 3 msk solrosfröolja 2 msk gräddfil/jag brukar ta mer.../ Herbamare-salt That´s all, lätt som en plätt och mumsigt på julbordet. Lycka till Monika S och hopas du gillar det, jag förstår att det är knepigt ibland när man skall anpassa julens goda och allergiker är bjudna, jag har själv fåt trixa mellan varven, men det är kul med variationer i maten. Biggan Och Monika A, vilka söta prinsar som avslutat sin vecka på Prinsen! Jag minns en äldre herre som alltid satt vid ett piano och underhöll på Prinsen på den tiden jag var Stockholmare, det var då det......... Kram och trevlig helg till alla Biggan

Biggan | 2009-10-23 17:04:00

Fin dag med andra ord;) ....

TKB | 2009-10-23 16:09:44

Maria! Tack, tack...och du har väl röstat?;) Millan! kul att du gillade inlägget från Tjolöholm:)! Monica S! Nej jisses Monica S! Hann börja undra....och du kan nog finna något till din vän i min bok....;) TKB! Akta dig! Vänta tills du får se alla prinsar....hittade nämligen "en extra";)! Åsa! Men jag hoppas du skaffat en nu? För till Prinsen bör du gå tillbaks.....;)! /Monika

monika | 2009-10-23 15:05:40

Intressant att du nämner Prinsen! Där har jag nämligen också saknat en väskhängare (innan jag köpte en på Fluffbabes).

Åsa | 2009-10-23 13:45:07

Ha en fin fredag med "prinsarna";)

TKB | 2009-10-23 12:18:05

Har inte besökt dig på några dagar, men ser att här sker det ting, både uppåt och nedåt.. Men med så mycket inspirerande ting som sker så måste det vara balsam på en ledsen själ! Fick just meddelande om att min julbok finns till avhämtning så den ska jag kosa mig med ikväll. Vi har just bestämt att vi firar julen hemma iår, för första gången på många år, så då behöver jag all inspiration och hjälp jag kan få. Är det någon som förresten har några bra tips på vad man kan servera en vegan (som inte tål soja) till julmat? Eller vardag? Kram på dig min namnsyster

MonicaS | 2009-10-23 12:06:22

Ha en härlig da idag och hoppas din "lilla prins "har lagat ngt gott till Dig ;-)?! Trevligt reportage från Tjolöholm :-) Du är strålande! Ciao och trevlig helg till alla rara gulliga människor på bloggen :-)

millan | 2009-10-23 10:00:22

Håller tummarna för matblogg-priset! En mer levande och inspirerande blogg är ju svår att hitta ;-) Trevlig helg Monika och alla ni andra därute i cyberrymden...

Maria | 2009-10-23 09:44:20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *