DET SKULLE BARA TA TVÅ TIMMAR….

27 oktober - 2009 | 10 kommentarer

…var det sagt! Men nu gick Per och Eva från Latte. Vet inte vad som tog mest tid, att jag var ovanligt pratsam eller att Rakel, Beata och Sofia skulle göra godis eller att vi frossade i skinkmackor med julsenap….

Per och Eva gillade min senap!

IMG_7053

Och sedan fick jag torka munnen och placera mig för ”viktiga bilden”!

IMG_7057

Jag skrämde upp Per med att jag igår tog bort både skägg och mustash samt putsade tänderna så blir jag inte snygg är det hans fel;)!

Sedan ville flickorna bada…

IMG_7058

….och bädda!!! De är väldigt exalterade för Sofia ska sova över…men först vill de träffa Susanne förstås!

Och de vill en sak till, se sista avsnittet av ”Den stora resan” Ett fantastiskt program om några svenska familjer som rest och hamnat i olika byar i Afrika. Här kan man verkligen snacka om att ”ta seden dit man kommer”, kulturella krockar, bli skrämd över hur bortskämda vi är, vilket enkelt liv man kan leva och framför allt vad långt kärleken mellan människor kan ta oss!

Och på något sätt blir jag glad över att de sitter som klistrade framför detta program, det finns hopp alltså! Se det om ni kan….


Monika ..vackert som gamla gatan i Venedig;) och julsenap....må vare gott!

TKB | 2009-10-28 17:00:04

Charlotte T! Lycka till! Fluffbabe Blondie! Jag har väldigt svårt att skiljas från sånt som jag en gång varit snygg i men ibland blir jag plågsamt påmind om att jag inte riktigt ser ut som när jag var 19 år;)! /Monika

monika | 2009-10-28 15:49:53

Darling Monika - din klänning är fantastisk!!! Och ännu skojigare att den är "gammal som gatan". Visst är det underbart med favoriter som man alltid är snygg i?!?!

Fluffbabe Blondie | 2009-10-28 13:55:35

Tack Monika! Ja det är maken som tycker att det skulle serveras något varmt till annars tycker jag absolut att det räcker bra! Men jag gör en vanlig ostpaj o trycker ner lite oliver tror jag. Ha det bäst! Mvh Charlotte

Charlotte T. | 2009-10-28 07:53:33

Anneli Z! Nu blir JAG avundsjuk på ditt pepparkakshus! Bra Helena! Grattis Millan! Och klänningen är "gammal som gatan"! Charlotte T! Timjan funkar med det mesta och också här...men varför behöver ni denna paj kan jag inte låta bli att undra...Satsa på en stor härlig sallad och ett formidabelt bröd vid sidan av allt du tänkt dig istället. Ingen kommer att gå hungrig därifrån! Elin Maria! Alla behöver en Margareta! Och min Margareta når du på 0768366203. /Monika

monika | 2009-10-27 22:38:14

GOD KVÄLL MONIKA ! NI VERKAR HA ETT HÄRLIGT HÖSTLOV, TYCKER JAG. ÅTMINSTONE DEN YNGSTA DELEN AV ER. MEN TREVLIGHETER ÄVEN FÖR DIG JU... JAG SKULLE BEHÖVA HA EN MARGARETA OCKSÅ. HUR KOMMER JAG I KONTAKT MED HENNE ?? LITE HÖSTSERVICE, DU VET. KAN DU LOTSA MIG VIDARE, ANG HENNE ?? TACK I SÅ FALL ! GOD FORTSÄTTNING PÅ VECKA 44, NI ALLA FIRARE.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-10-27 20:05:06

Härligt med julen! Kan du hjälpa mig är jag tacksam. Vi ska ha fest på torsdag kväll. Tänkte bjuda på italienska charkuterier,kall tomatsoppa i glas,babymozzarella,körsbärstomater,basilika varvade på små spett,kex,ostar,bröd,oliver,melon,vindruvor. En pastasallad också med pesto,rödlök,ruccola,soltorkade tomater. Ja så långt har jag kommit på men Maken tycker vi ska ha ngt varmt också tex. en paj. Hittar ett recept på italiens ostpaj med gul lök o timjan i fyllningen. Nu till min fråga jag vet inte om timjan passar så bra till övriga smaker på buffén med pesto tex. Behöver hjälp med annat pajrecept känns det som.Mvh Charlotte

Charlotte T. | 2009-10-27 19:08:12

Åh, jag säger som Anneli Z, gud vá sugen jag blev på en skinkmacka gärna med ett glas julmust eller en pilsner....men dagen innan julafton är magisk då julskinkan är klar.......! Vilken fin klänning Du har på Dig, korallfärg?(min favvofärg!) Blogga gärna var Du köpt den,jättenfiken! Måste bara säga att jag hade TUR idag, vann 4 FRI-biljetter till PrimaDonnor på Hamburgerbörs i veckan ;-)(GLÄDJE!) trevlig kväll alla rara!<3

millan | 2009-10-27 19:00:12

Är på väg till födelsedagskalas ! Har köpt din härliga julbok som present :-) Även jag som inte är julälskare blev nästan "omvänd" när jag bläddrade i den :-)

Helena | 2009-10-27 17:16:52

Vilken otroligt läcker klänning, men som vanligt allt klär en skönhet. Blev väldigt sugen på macka med julskinka och senap när jag läste detta, men jag kan lova det luktar gott hemma hos mej. Jag har nämligen precis lyft ur sista plåten med pepparkakor ur ugnen och husdelarna är också bakade och klara. Det är mysigt med höstlov. Ha en trevlig kväll:)

Anneli Z | 2009-10-27 17:08:44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *