ÄNTLIGEN KOM MITT EFTERLÄNGTADE PAKET!

29 oktober - 2009 | 13 kommentarer

…från Fluffbabes!

Aldrig mer behöver jag resa iväg med min dator i den röda prickiga barnväskan….nej ack nej,  från och med nu reser jag med den här tjusiga datorväskan!

IMG_7075

Och i den lilla väskan, ”Molin rouge” förvarar jag om inte smink så pennor:)!

För att värma handlederna och känna mig så där ”bohemchic” som jag vill sätter jag på mig dessa fina ullvärmare som förresten en av mina bästa vänner sytt:)!

IMG_7072

Och den roligaste grejen:

IMG_7077

Öronproppar:)! Vilket känns som att jag behöver ibland när ungarna rusar runt och låter som ett helt zoo!

Och Rakel kunde inte hålla sig, stoppade in dem direkt!

IMG_7063

Fler praktiska ting som brukar vara helt oglamorösa,,,,, diskmedel till exempel är nu ett minne blott!

IMG_7073

Med Fluffy Marshmallows diskar jag både miljövänligt och glamoröst!

Och sist, den absoluta läckerbiten!

IMG_7069

En ring gjord av krossat glas från en telefonkiosk! Bilden gör den inte rättvis så ni får lita på mitt omdöme;)!

Så vill ni låta er inspireras av roliga, vackra, glamourösa, praktiska och ibland också lite galna prylar, surfa in och hälsa på hos Fluffbabesen och det gör ni här!

Och ikväll ska jag på biopremiär med en annan babe, min son, som nu vuxit om mig;)!


Rena julafton för dej, härliga grejer, ska genast besöka hemsidan. Kram Margareta

........................Margareta | 2009-10-30 17:52:36

Monika Haha...det hoppas jag att du får!

TKB | 2009-10-30 11:09:26

Bigge! Det låter som att jag ska vara glad att jag inte läst den? Och det är ju tur att det inte är recensenterna är de som köper böcker;)! Elijn maria! Åh, svårt att svara på! Men surdegsgrund luktar inte särskilt gott, utan syrligt sådär, så det kanske inte är något fel? Lever den? Dvs. bubblar det i den? TKB! Menar du att jag kommer att på fler;)? /Monika

monika | 2009-10-30 10:05:59

Monika Många paket och det är 2 månader kvar till Jul...;)

TKB | 2009-10-30 08:39:25

monika, monika ! vad är felet ? MIN NYLIGEN SATTA SURDEG SMAKAR INTE GOTT, UTAN VASS, OTÄCK, NÅGOT SYRLIG, FRÄN ??? SKA JAG SLÄNGA DEN ?? JAG ÄR ÄVEN OVAN ATT HANTERA SURDEG, SÅ DÄRFÖR....... JAG HAR SKÖTT OM DEN SOM ETT LITET BARN ,KÖPT NYTT MJÖL & ALLT.......MEN DETTA KÄNNS FEL. HAR JAG FEL ??

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-10-30 08:19:22

Läste om din julbok i Dagens Industri. Typisk mansrecension. Jag njuter varje gång jag läser den = din bok.

Bigge | 2009-10-29 22:09:56

Lena A! Ja visst är ddet härliga grejer! Och vi var på galapremiären på Trubbel i paradiset men mja den behöver ni inte springa benen av er för.....men det var trevligt att gå ut med William:)! Bakfia! Jaaa, jag är väldigt nöjd! Anna! ;)! Åsa! Men vad kul! :) Maria! De är underbara och väldans snygga! Monica S! Då skyller vi på alla internationella medlemmar i bloggfamiljen om jag inte vinner....;)! /Monika

monika | 2009-10-29 21:08:45

Fantastiska saker. Jag ska gå in och botanisera där också - men de öronpropparna vara bara underbara! Jag fick mitt efterlängtade bokpaket förra veckan (en röd!!) och jag har redan lagat till flera goda saker. Sitter nu och planerar för ätbara julpresenter. Såg först idag att de ändrat reglerna för nomineringarna till Matbloggpriset - den som nominerar måste ha en svensk postadress!! Jag var nog en av de första som nominerade dig, men nu är jag rädd att min röst inte räknas längre. Om jag hade sett det några dagar tidigare hade jag kunnat ordna en lösning på det. Sorry - håller tummarna iallafall!

MonicaS | 2009-10-29 20:41:26

Vilka ljuvliga grejor, tack för tips om bra hemsida! Älskar verkligen de fantastiska ullvärmarna också... underbara.

Maria | 2009-10-29 19:43:53

Åhhh, har du också upptäckt Fluffbabes?!? Jag har shoppat i den här härliga, galna och skojiga shoppen i över ett år nu och diskmedlet som du köpte, det kan jag bara inte leva ut längre... Det som är så bra med Fluffbabes, tycker jag, är att man alltid hittar saker där som - så känns det i alla fall - inte finns någon annanstans! Kram

Åsa | 2009-10-29 16:42:57

Läckert!!!

Anna | 2009-10-29 15:17:40

Datorväskan var ju hur fin som helst!

BAKFIA | 2009-10-29 15:05:39

Monika! Vad härligt med lite flärd:) Själv har jag precis lagt en ny svart rosenkudde i gungstolen.Blev mkt nöjd.Vilken film ska ni se ikväll?Vi har också planer att gå på bio med vår 13-åring närmaste tiden.Det var länge sedan jag blev omväxt av barnen och den yngste är mkt stolt att ha vuxit om en av brorsorna.´ /Lena

Lena A | 2009-10-29 14:19:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *