VÄRLDENS SÖTASTE SPÖKEN!

31 oktober - 2009 | 14 kommentarer

Vi hade en härlig kväll igår, åt så vi nästan sprack och diskuterade vilt! Och detta måste väl vara världens sötaste spöken?

IMG_7079

Och idag är den Burgundiska grytan om möjligt ännu godare! Och det passar ju bra för jag har haft en heldag i trädgården, brottats med löven, grävt upp dahlior och ner rosor, burit in möbler och förberett för vintern!

Nu ska jag tända ett ljus och ägna min Far en tanke som begravdes just idag för tre år sedan….


Helena! Ja, det är inte så lätt alla gånger att vara tacksam för det man har och livet självt! Men du har helt rätt såklart, det borde vi vara mer...Och jag blir glad att du tyckte om artikeln i Ps, när jag vant mig vid min "öppenhet" tyckte jag nog också att den var bra, ärlig och rak:) /monika

monika | 2009-11-03 13:30:07

Ser att vi förlorat en förälder nästan samtidigt, min kära mamma gick bort den 27 okt för tre år sedan och i fredags var jag och min familj på en kär väns begravning i samma kyrka som mamma begravdes i. Det kändes svårt, men det är ju så livet ser ut. Det är då man blir påmind om att ta tillvara de små sakerna i livet, CARPE DIEM! Och då är det härligt att få vara frisk och kunna ge sig ut och kratta löv på landet som jag gjorde i söndags, riktigt meditativt. Du ska vara glad och stolt över artikeln som du medverkat i för tidningen PS. //Helena

Helena | 2009-11-03 12:56:06

Blondie! Men har du sett och träffat dina spöken??? Linda! Åh, så roligt att få ett livstecken från dig! Hoppas allt är väl och kul att du gillar julboken! Åsa! Visst är det välgörande att städa upp i trädgården i höstrusket? Maria! Åh, trumpetsvamp som är så gott, lyckost dig! /monika

monika | 2009-11-02 12:17:10

Supersöta spöken Monika! Åsa: gjorde du mosshjärtana på halmstomme el har du något annat bra tips? Jag tog en tur till skogen idag för att samla lite mossa och lingonris, men kom hem med en korg gul trumpetsvamp istället. Inte fel det heller... får ta mossan nästa helg ;-)

Maria | 2009-11-01 19:29:03

Oj, vad jag har missat många härliga inlägg, skall kika mera på dom sedan. Det var väldigt så söta spöken ni har hos er. Så, du har oxå haft en dag i trädgården, jag fixade mosshjärtan på dörrarna, med rutiga rosetter och vips trodde man det var jul. Ha en fin kväll. Kram Åsa

Åsa | 2009-11-01 19:22:56

Söta spöken :). Jobbigt det där med årsdagar hoppas att din fortlöpit bra. Igår fick jag det finaste paketen av dom alla. Din Julbok i svart. Tänk att det snart är ett helt år sedan jag besökte dig i din "verkstad" tiden den bara rusar fram. Ha det gott. Många kramar Linda

Linda | 2009-11-01 18:18:36

Darling Monika! Det är garanterat de sötaste spökena i världen (garanterat mycket sötare än det som går omkring och stör hemma hos oss, och ja, det ÄR SANT!!) Chokladkakan blev helt underbar och det finns kvar idag också, vilket är perfekt för mig som älskar söndagar....

Fluffbabe Blondie | 2009-11-01 16:10:46

Anne-Kristin! Åh, tack:) Bigge! Nej, det var "rätt" dag, vi var en dag för tidiga för att festa och spöka men det visste jag för igår ville jag tända ett ljus för Far! /Monika

monika | 2009-11-01 09:22:49

Våra spöken kom idag, lördag. Visst var det fel dag?

Bigge | 2009-10-31 22:13:24

Hej Monika Förtjusande små spöken. Konstigt nog har jag inte haft ett enda besök idag. Tyvärr. Tack för din härliga matkonst. A-K

Anne-Kristin | 2009-10-31 21:45:52

Carro! Det var bara en som ville ha trick och det fick dem dessutom gå och städa upp idag;)! Margareta! Dem fick mycket godis...och ja, då vet du! TKB! ...och skönt! /monika

monika | 2009-10-31 21:34:35

Snyggaste spöken jag nånsin har sett!! Tända ett ljus och sända en tanke till som inte finns här hos oss just nu är vackert och tänkvärt...

TKB | 2009-10-31 20:32:58

Sötnosar- vem blir rädd... hoppas dom får mycket godis... Läste om din far i intervjun i PS...min adoptivfar gick bort vid den här tiden för elva år sedan. Monika lev i nuet, var jätteglad för din familj... många o varma kramar från Margareta

Margareta | 2009-10-31 18:08:52

Ja. Det var riktiga sötspöken! Kan sånadäringa sötnosar verkligen tricka folk som inte har vett att treata dem? Eller. Så klart. V e m kan motså dem, de kommer inte behöva!

Carro | 2009-10-31 17:30:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *