ÖM ARM!

4 november - 2009 | 13 kommentarer

Ja, det har jag idag efter  att ha tagit sprutan igår! Jag som hade beslutat att vi minsann inte skulle ta någon spruta gjorde plötsligt en kovändning efter fredagens middag med Doktor J och Doktor A…Alla mina argument mot sprutan smulades fullständigt sönder…..

Nu får jag vara glad över att jag tog den i vänster arm så jag kan vispa med höger…

Och det blir säker inga problem att dricka ett glas Ken Creek ikväll när jag ska prata mat och annat kring detta vin!


Jag har full förståelse, jag vet att du har haft en fullbokad helg! Tyvärr kunde jag inte komma till mässan så jag får läsa om dina upplevelser här på bloggen. Kram till er alla!

Annmarie | 2009-11-08 19:35:51

AnnMarie! Måtte jag nu inte glömma detta i all stress... /monika

monika | 2009-11-05 16:01:51

Min krabbfest går av stapeln torsdagen den 12 november så det är några dagar dit.

Annmarie | 2009-11-05 13:38:56

AnnMarie! Kul att du gillar boken:) Och ang. din krabbmiddag så funkar en matig sallad, gott bröd, någon ost och goda såser....hinner dessvärre inte printa ner mer specifikt just nu, när går den av stapeln? Marika! Så kul att höra från dig:) och tur att både du och Micke överlevde influensan;) Något mail har inte kommit fram, skrev du kanske monika med c? Millan! Idag mår jag bra, bara lite öm i armen! Gunilla! Japp, det är redan bätte:)! Anna! Håller med.... /Monika Kommer du till goda köket?

monika | 2009-11-05 09:37:22

braaaa, duktig Monica som tog sprutan :-) Det finns INGA argument för att inte ta den, tänk bara alla som åker till andra sidan jordklotet, då proppar man sig full av vaccinationer och piller utan minsta betänklighet, allt ifrån malaria till hepatit. Men svininfluensasprutan, deeeeen, nehej, deeen KAAAAN ju vara faarlig!! jag kan trösta dig med att jag också tagit den. och blivit rejält öm i hela överarmen, MEN inte värre än jag står ut och jag slipper förhoppningvis ligga hemma i frossa och dödsångest i en vecka av att vara sjuk.

Anna | 2009-11-04 21:43:47

Hej ! Duktigt av dig att ta sprutan. Själv vaccinerar jag för fullt i dessa dagar. Eftersom jag är i branchen så tog jag själv sprutan för ett par veckor sedan. Ömheten i armen går över på ett par dagar jag lovar. Vispa lugnt. // Gunilla:)

Gunilla | 2009-11-04 20:37:52

Hoppas du har slutat må illa och frossat klart ;-) Tack för tips om att ta den där sprutan på vänster arm, det ska jag verkligen icke glömma! Hoppas också hinna ta den där sprutan i veckan .....fast är lite "harig", ngn mer som är det!?Ja, man ska väl vara rädd för ngt här i livet! Kramisar Monika, tillAnnMarie och resten av matgänget Ciao!

millan | 2009-11-04 19:49:57

Hej Monika! Hösthälsningar från Åland :)! Skickade just ett mail till dig och då kom jag på att jag inte läst din blogg på ett tag så jag surfade raskt in. Jag körde den andra varianten gällande influensan - jag såg till att bli immun efter en dust med den redan i somras. Det var inte så himla farligt sist och slutligen, en lite aggressivare variant på vanlig influensa (man fick hög feber väldigt snabbt dock), några dagar i sängen och sedan var man på benen igen. (Micke Björklund fick vanlig influensa i höstas och den döpte vi raskt till baconfeber :)...) Hoppas mitt mail kommer fram, annars försöker jag nå dig igen på sätt eller annat. Alla gamla Skärgårdssmakare här på ön hälsar till dig! Kram Marika :)

Marika | 2009-11-04 16:24:03

Det var längesedan nu men det är så många som bloggar så jag har fullt upp med att läsa vad andra skriver. Först måste jag tacka för en fantastisk, inspirerande och innehållsrik julbok. Det gäller att börja tidigt i år. Min blev en flicka = röd. Sedan undrar jag om du kan hjälpa mig att sätta ihop en bra krabbmiddag för några tjejvänner. Det blir en hel krabba per person men jag skulle gärna vilja ha förslag på tillbehör till den och förrätt och dessert. Kanske också något drinktilltugg och gärna förslag på ett bra vin. Ha det så bra i helgen. Ev tittar jag dit! Kramar till er alla på bloggen!

Annmarie | 2009-11-04 16:17:31

Maria, Margareta och Marie-Louise! Armen känns bättre dock har jag mått illa och haft frossa men nu är jag på G igen:)! /monika

monika | 2009-11-04 14:54:14

Har själv tagit sprutan.Stelheten och ömheten försvann efter ett dygn. Får man feber och frossa så hade man lite förkylning i kroppen redan innan man tog sprutan. Den bryter då ut snabbt men försvinner nästan lika snabbt igen. Ha en bra dag. Marie-Louise

Marie-Louise | 2009-11-04 11:04:49

Har också haft öm arm, sjukvårdsarbetare, bra att höra att du träffade ett par förståndiga doktorer. Vispade själv till en smarrig citronkaka i helgen o den blev mmmmm.... Ha en bra kväll Margareta

Margareta | 2009-11-04 09:55:32

Så doktorerna lyckades övertyga dig ;-) I o m att jag jobbar inom sjukvården vaccinerade jag mig för några veckor sedan och känner igen det där med öm arm. Hoppas att det ger sig snabbt för dig, skönt att du sluppit frossa och muskelvärk i alla fall. Jag tänkte försöka få barnen vaccinerade idag. Det känns på något sätt svårare att ta beslutet att vaccinera dem, men alternativet känns ännu sämre... Vispa på!

Maria | 2009-11-04 09:24:34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *