NY MÄSSDAG OCH NYA SPÄNNANDE MÖTEN!

7 november - 2009 | 10 kommentarer

Ser fram emot en ny dag på mässan och hoppas förstås att ni kommer!

11,30-12,00 “Pizzajury” Med Glenn Strömberg på Den goda maten scenen, B 01:40

12.00-12.30 “Allt om mat” montern

12.30-13.30 Med Glenn Strömberg “Den Goda Maten” scenen, B 01:40

14.00-14.30 Postens monter, B 14:19

15.30-16.00  Den Goda Maten” scenen, B 01:40

17.00-17.30 “Allt om mat scenen”, B 15:11


Hej! Idag, över en vecka sen jag frågade, fick jag svar om Australien från min systerson. Och nu antar jag att det är försent? Annars var det en söt liten historia innehållande en pojke, en flicka och en herrans massa geckos. :-)

AnnaKå | 2009-11-08 22:37:22

Hej! Fars Dag i dag - vår är botrrest...vi har hissat flaggan och firat själva - Hur firade Ni? Ngt recept t nästa år kanske? Jag får nöja mig med osignerade böcker till julklapp, för jag har ju inte haft möjligheter att vara där du är... men det blir nog bra ändå :) njut av skön söndag kväll!!!

Cath | 2009-11-08 21:50:13

Hej igen! Vårt hem är öppet för dig så "hojta" när du är i Skåne, men jag måste ju erkänna att jag hade varit duktigt nervös för att bjuda dig på mat. hihi. Njut kvällen! K Heléne

Heléne Persson | 2009-11-08 20:36:25

Verkar varit en bra mässa! Har en massa svarta vinbär i frysen ja vita också för den delen. Har gjort mängder med sylt men skulle vilja göra ngt annat av resten. Kan man torka dom för att ha sen i tex filen? Har vanlig ugn o varmluftsugn. Någon som kan o vet? Mvh Charlotte

Charlotte T. | 2009-11-08 20:24:51

Lena A! Åh, säger jag bara! Dagen var toppen, visserligen flängde jag mest hit och dit men hade kul både här och där:)! Och det var otroligt roligt att köra en grej med Glenn, vi kommer göra mer ihop det är jag alldeles säker på! Monica S! Oj! så hemskt...men hoppas allt är bra nu? Krama henne från mig! Helene! Om jag någonsin får chansen vill jag komma hem till dig och äta riktig kinamat för det kan vi ju inte få tag på här, tyvärr! Lisa! Först och främst, kul att ni haft glädje av mina recept och tråkigt att du känner att du inte får nytt! Men jag skriver faktiskt flera recept i veckan här, inte i varje inlägg men så gör jag också ibland flera inlägg per dag. Och renskavsgrytan från förra veckan måste ni bara prova! Och du kan även gå in på "taggarna" på bloggen och få en "Herrans massa" recept! Och beträffande "uppträdanden, föredrag, tidningsintervjuer, premiärer" så ser ju mina dagar ut så, jag jobbar rätt hårt faktiskt. Och sponsring? Jag är inte sponsrad av någon!!!!! Jag väljer själv! Och ...har just gjort en julbok med 183 för att vara exakt, nytillverkade recept, men dem kan jag ju inte lägga ut på bloggen....Hoppas du stannar kvar:)! Annete S! Välkommen och tack:)! Du smaksätter din majonnäs med en söt senap, droppar över väl avrunna kräftstjärtar, rostar "gammalt" rågbröd i stekpanna med smör och skär i långa stavar. Servera sedan en "hög" kräftstjärtar. ringla över rikligt av majonnäsen och stick ner krutongerna, Lycka till! /Monika

monika | 2009-11-08 19:17:39

Hej Monika! Tycker du verkar så himla supertrevlig, man måste bara gilla dig! ;-) En liten fråga, jag har ju inte läst din blogg förrän i dag - de här kräftstjärtarna med senapsmajonäs och mörkt brödkrutonger - hur gör man senapsmajonäsen och hur serverar man allt, var för sig? Det låter så himla lätt och gott och jag skulle så gärna vilja prova och bjuda några grannar! Nu ska jag följa din blogg och köpa någon bok av dig! Må så gott! /Anette

Anette S | 2009-11-08 14:00:00

Hej Monika1 Först - Tack för alla goda recept du delat med dig tidigare, i min familj är barnsligt glada i din mat. Trist är att det är så lite recept, beskrivningar om nya matfynd och dyl. det sista året utan nästan enbart om alla dina uppträdande, tidningsintervjuer, tävlingar, tips om produkter du uppenbart sponsar, premiärer ect... Nä, nu får man nog surfa vidare för goda, nytillverkada recept och matupplevelser!

Lisa | 2009-11-08 13:11:45

Hej Monika! Ser ut som du har det toppen bra! Tusen Kul för att du tittade in på vår blogg från Beijing. I kväll blev det "Kina" mat och den blev godkänd av familjen! Ha det så bra i morgon! K heléne

Heléne Persson | 2009-11-07 22:19:25

Bidde ingen signerad bok till min syster... Min mamma såg er ingenstans och sen slutade det med att hon svimmade i värmen och fick ligga på en säng på ett bakrum innan hon orkade åka hem.. Typiskt. Men det är viktigare att ha en frisk mamma än en signerad bok. Julklappen får lösa sig på annat sätt ;-) Ha en bra dag imorgon också

MonicaS | 2009-11-07 18:32:51

Hoppas att dagen har varit god, för att maten är det , det vet ju vi;) Ha en fin söndag.

Lena A | 2009-11-07 15:29:04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *