JAG HOPPAS ATT DOKTORNS ORDER…

18 november - 2009 | 12 kommentarer

…blir snälla för idag måste jag göras vad som ska göras!

Med anledning av Stockholm fashion week har Kamelo ett event i eftermiddag där jag ska bjuda på godsaker och signera böcker. Väl klar där bär det av till NK för att ikväll även där signera böcker och laga mat för specialinbjudna gäster….

Håll tummarna!


Erik! Så skönt att jag inte var ensam då om denna fadäs! Och lycka till med sillunchen så ses vi på Valhallavägen;)! /Monika

monika | 2009-11-23 09:41:49

Haha ja det var faktiskt jag! Det är väldigt spännande, du är inte den första som ser mig som en annan person utanför mjölparadiset på Valhallavägen, jag har till och med bekanta på skolan som inte riktigt känner igen mig när jag jobbar. Allt tack vare den lilla vita mössan tror jag, mitt svartfärgade hår effektivt instoppat i oskuldsfullt tyg. Västerbottensillen mmmmm min tur att bjuda på lunch i klassens lilla fyra personers matlag, hinner jag bara hem i tid imorgon ska det förberedas för silllunch!:) kram

Erik Ingvert | 2009-11-22 20:52:22

Erik! Det var du! Visst tyckte jag att jag inte bara kände igen dig, nästan kände dig fastän vi inte gör det...men ditt hår? var det annan färg? eller var det bara så att du var på "fel" plats? Hur som helst hoppas jag du blir nöjd med boken och du åt ju bra av Västerbottensillen;)! /monika

monika | 2009-11-19 17:43:45

Monika, tack för sillen och lingonen och wienernougaten igår! Och boken... Väldigt glad att jag hann köpa ett ex (samt ett till min kompis) innan du rusade till NK. Nu finns du i ytterligare ett medie, min blogg har åtminstone ganska stor spridning i släkten;) God jul! kram kram Erik

Erik | 2009-11-19 10:00:18

Elin maria! Kul:)! Biggan! Åh, vilket elände! Men bra med spik! Helena! Åh, tack! Och ja, jag kommer att dyka upp både här och där fram till jul:) Har också sett Amelia jul, Laura i dagarna.... Och ja! Jag tror det blir en eftermiddag på NK faktiskt, exakt datum ej spikat men återkommer såklart! Tack Helene! Lena! Åh, tack själv:)! TKB! Penicillin är det magiska ordet! /Monika

monika | 2009-11-19 09:45:26

Monika Hoppas att doktorn hade bidrag till din hälsa och att du är frisk..

TKB | 2009-11-18 21:49:32

Biggan Ryggskott inget att ha...tänk om jg skulle varit närmare så skulle du redan blivit av med det hela;) Spikmattan bra hjälpmedel och även att ha föttera extermt varma..resten tar vi sen..

TKB | 2009-11-18 20:43:40

Tack för många goda recept. Och tack o lov för kycklingfile som ofta äts i in familj. Finns så många variationsmöjligheter.

Lena | 2009-11-18 19:34:54

Håller tummarna! K Heléne

Heléne Persson | 2009-11-18 17:22:28

Hej Monika, Härligt att följa alla event som du är inbokad på. Förra veckan kom tidningen Salt & Peppar( riktad till Vivo kort). Där stod det på en sida om lästips och där var du med, med din julbok. Det gäller att vara ute i många kanaler. Hinner tryckeriet med att trycka upp så många böcker? Hur många böcker kan det näsvisst bli som går till försäljning med tanke på att du verkligen är så duktig och aktiv med lanseringen. Något annat besök inplanerat på NK för de som inte är speciellt inbjudna? Lycka till idag. // Helena

Helena | 2009-11-18 14:01:31

Klart som korv-spad, jag håller tummarna för dig Monika! ...så hårt jag nu kan, med tanke på det "sataniska" ryggskott jag råkat ut för, suck,/gammal yrkesskada/ det "onta" går ända ut i fingrarna, men tummen den skall jag hålla tills den kroknar ...lovar !!!! En fighter, som du, känner jag lätt igen i mig själv,...försök att spara dig litet när du får en stund över. Nu marsch pannkaka till spikmattan för min del /tagelskjortan på/' Bamse-Mega-Kram Biggan

Biggan | 2009-11-18 12:43:17

HALLÅ MONIKA ! SJÄLVFALLET HÅLLER VI TUMMARNA. DU KOMMER ATT VARA GALANT....... OCH KLARAR DIG JÄTTEBRA. DET KÄNNER JAG. VILL SEN BERÄTTA EN ANNAN GÅNG, OM EN KOMPLIMANG, SOM JAG FICK, NÄR EN YNGRE DAM SÅG DIN BOK, JAG HAR FÅTT. ÅTERKOMMER. GLÄDS MED DIG ! ALL KRAFT ! ELIN MARIA.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-11-18 10:12:37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *