HEJA ULRICEHAMN!

20 november - 2009 | 7 kommentarer

Här var det gott att vara…att det fanns så många härliga människor här, det hade jag ingen aning om! Tusen tack Anki och Marianne för idag!

Och kanske det roligaste….

Anneli Z kom:) Anneli som följer bloggen och jobbar på Ica butiken på samma gata som Innegården…

IMG_7159

Och så kom Lena A! Lena A har jag träffat förut hos vännerna på Skårs gård och det är lika kul varje gång!

IMG_7160

Och efter ett mellanspel på Bokia i Jönköping sitter jag nu äntligen i Susannes trygga famn efter en fantastisk måltid lagad av hennes Anders och Johanna!

IMG_7162

Nu ser vi fram emot morgondagen!


Lena A! Blev inga grubblerier men en kväll med Susanne...och eftersom vi inte ses så ofta så blev kvällen sen...och Susanne behövde faktiskt bara göra ett! eller var det kanske två besök på Ica i år! Kerstin! Med tanke på hur många som kom så var nog hela din släkt där! Lena A! igen.. Ja, jisses så bra det gick! Och hit kommer jag tillbaka! Marianne! Lyckost dig! Jag har inte ens ett eget exemplar av "Bröd och Marmelad"...får alltid låna min grannes när jag ska bege mig! Cath! Åk dit! Och vi hade en superdag och mina adventsljusstakar åkte upp, igen! idag! Pia! Åh, Tack själv! Och jag vet precis vem din sambo är, han var extremt målmedveten och var vänlig nog att berätta att just du följde min blogg:)! Hoppas du får mycket nöje med min bok! /Monika

monika | 2009-11-22 20:17:32

Hej! Vill bara tacka för en jätte bra blogg (läser den varje daga)och din bok är fantastisk! Min sambo var och köpte 3 st i fredags och det blir den perfekta julklappen:)

Pia | 2009-11-21 19:15:48

Innegården nästa! Visste inte att det fanns en sådan mysig butik i U-hamn! Jag har ju inte allt långt dit. Hoppas Ni har haft en bra dag i Jkpg och fått i hop många fina och goda alster. Längtar tills nästa helg så vi fårsätta upp adventsljusstakarna. Monika har Du fått nog av förra året, eller längtar du med?

Cath | 2009-11-21 18:23:12

Hej Monika! Botaniserade bland alla mina kokböcker häromdagen och där hittade jag jag bla Bröd & Marmelad, inköpt 2000. Hur aktuell som helst med surdegsrecept. Spänningen stiger, degen jäser i formar nu ikväll. Hälsningar Marianne

Marianne | 2009-11-21 18:02:51

Träffade Anki på Innegården idag och hon hälsar att de var mycket nöjda med ditt besök hos dem. Visst är det en mysig affär och hela Ulricehamn faktiskt. Hoppas att allt gått bra för er idag // lena

Lena A | 2009-11-21 15:51:06

Va kul att Du uppskattade mitt Uhamn. Har denna stad i mitt hjärta, mormor, morfar+ hela släkta.... Trots att jag nu är Enskedebo finns hjärtat i denna lilla pärla. Välkommen hem igen önskar Kerstin

Kerstin WB | 2009-11-21 12:02:39

Mycket roligt att få träffa dej också igen !!!! och Lycka till imorgon! säger jag till Susanne och dej. Kram och sov gott inatt (Inga grubblerier) och de är väl förberedda på Ica att imorgon kommer Susanne många ggr;) // Lena

Lena A | 2009-11-20 21:42:43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *