TYPISKT IGEN!

20 november - 2009 | 7 kommentarer

Visst är det löjligt! När man behöver sova som mest så går det bara inte!Jag har legat och lyssnat på regnet som vräkt ner hela natten och funderat på om jag ska tacka ja till ett mycket roligt och nästan oemotståndeligt erbjudande, men kommer jag att ha tid?

Dessutom rullar vi nu ut från Stockholm central försenade, ett stort signalfel vid Stockholm södra har redan försenat tåget….och jag som ska byta i Nässjö! Hoppas jag hinner så jag kommer fram till Innegården i tid…


Monika och Anneli Z, tack för era råd och ert engagemang. I morgon testkokar jag en svartvinbärs-marmeladkonfekt... Får försöka klura ut hur mycket flytande certo motsvarar pulvermängden bara.. Anneli, syltsocker har jag använt till pannacotta, det är suveränd/och lättt/. Njut av din tid med Susanne, Monika, det verkar ur-mysigt. Tänk at kunna se ut som en nyponros efter en dålig natt,Monika, beundransvärt. Kram till dig och Anneli

Biggan | 2009-11-20 22:13:18

Biggan! Tack! Och solen sken hela dagen här faktiskt:)! Blondie! Du är för go! Och allt har överträffat mina vildaste fantasier hittills..... Biggan igen! Du kan ta flytande certo istället inga problem! Helena! Synd att du inte kan komma...vi kommer få det bra, det känner jag på mig! Anneli Z! Tack du gulliga men här hjälper inte syltsockret...dessvärre. Och det var verkligen roligt att du tog dig tid att komma idag, tack för det! /Monika

monika | 2009-11-20 20:36:30

Hej Biggan.. Jag kanske kan hjälpa dej. Marmeladen bör ju innehålla socker och om du provar att använda syltsocker ( som ju innehåller tillsatt pektin) så kanske det funkar. Har inte provat detta själv, men blev lite sugen. Monika: Det såg inte ut som om du haft sömnproblem, du såg så fräsch ut och lika trevlig i verkliga livet som på bloggen. Det var trevligt att träffa dej och wienernougaten var väldigt god :)

Anneli Z | 2009-11-20 20:06:15

Hej, Då är du på språng igen....... Tid är en bristvara för många av oss känns det som i dessa tider. Det är mycket som man vill göra och ibland är det lätt att boka upp för mycket. Du får gå på magkänslan med det trevliga erbjudandet. Imorgon får de som har anmält sig till din & Susannes dag ha det så bra. Lycka till med allt där nere i Jönköping. Betvivlar inte ett dugg på att ni kommer att få en härlig dag. Själv hade jag ingen möjlighet att delta, kolliderar med annat, ibland måste man bara välja. Trevlig Helg, //Helena

Helena | 2009-11-20 19:27:56

SOS...Snälla, rara, söta goa Monika... VAR finns fruktpektin PULVER/påse/ att köpa??? Skulle slå på stort här och testa Marmeladkonfekt ur din kokbok. Det fanns bara pektin i flytande form här på "vischan"!!!!!!!!!!! Så det blev misslyckat...enligt affären har Certo slutat med pulver... Har du en liten stund över blir jag glad om du kan tipsa mig, men ingen direkt panik...än är det ju inte jul, men...jag vill så mycket och gärna, vet du. Tänker på dig och hoppas allt funkat i dag. Kram Biggan

Biggan | 2009-11-20 17:18:52

Darling Monika - du ska se att resten av resan blir tip-top gorgeous! Ha så kul och berätta om alla äventyr....!

Fluffbabe Blondie | 2009-11-20 14:42:54

Monika, du tappra! Nu tar jag tag om vänstertummen igen och kniper till och hoppas allt går bra för dig, att du hinner fram i tid. ...sömnlösa nätter inför något spännande som kommer att ske följande dag, ja du Monika, är det inte typiskt...då snurrar det i huvudet av allt. Hoppas du får glädje av de här dagarna, det är du värd/som dom säger i hudcreme-reklamen/. Gråt-trist väder här. LYCKA TILL

Biggan | 2009-11-20 12:35:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *