VILL DU VINNA MIN BOK?

27 november - 2009 | 24 kommentarer

Håll utkik på bloggen i eftermiddag….men först ses vi väl hos Malou;)!?


TKB! ;)! '/Monika

monika | 2009-11-27 19:46:30

Det var ju en påminnelse för många om din kompetens...hur lång tid kan det ta att förstår...vissa har en gedigen talang att förmedla mat, kultur, åsikter, personlighet i stil och med et skapar nyfikenhet...och nu prattar jag inte om Malou eller de andra ..;) trevlig helg..nu skall jag jobba...

TKB | 2009-11-27 19:03:24

AnnaLena! Ha, ha...och lycka till! Marina! Åh, tack:)! Och det tycker jag också faktiskt! /Monika

monika | 2009-11-27 16:59:39

Hej Monika, va kul o se dig på TV igen, tycker gott man kan ge dig några program att laga mat och inspirera i, du o Malou förmedlade en mysig o stämningsfull känsla, ha det bra o go jul:)

Marina | 2009-11-27 16:00:57

..så där ja nu är ingredienserna inhandlade men måste ut igen för det var ju en massa gott hos Malou i morse. Ska hålla utkik ifall jag vinner boken för nu har jag gett bort den till så många så det är dags att få en egen....:) Nu ska det lagas godsaker !!H Ha det gott i advent Monika och alla ni andra som skriver här det är kul att läsa Mysig 1:advent /AnnaLena

AnnaLena | 2009-11-27 15:04:58

ÅH, vad ni är härliga allihop! Tusen, tusen tack! Ni anar inte hur glad jag blir....och varmt välkomna ska ni vara alla nya läsare! /Monika

monika | 2009-11-27 14:17:41

Hej på er alla och grattis Monika! Nääää, vad avundsjuk jag blir på alla er som har lyckats se programmet. Jag måste och ska verkligen kolla in det på datorn under eftermiddagen/kvällen. För säkerhets skull har jag köpt boken för att kunna testa recepten. Boken har varit kvällsläsning hittills, men ska nu börja laga också. Jag blev så betagen i boken att jag har tänkt köpa en till för att ge min brorsdotter (som jobbar som kock faktiskt i Sthlm). Ha det gôtt och njut för det är du allt värd!!!!!

bmg | 2009-11-27 13:53:27

Fullträff som vanligt Monika! Vilket mysigt program!!! Imorgon ska vi ha gäster o tänkte bjuda på bla dina "U",kanderade nötter med julkryddor och pepparkakscheescake.(ja det blir lite mat också)Ha en fin advent!Charlotte

Charlotte T. | 2009-11-27 13:24:27

Hej Monika! Visst vill jag gärna vinna boken - såg just dagens program med Malou och dig - toppan - du är så naturlig så man blir så glad. Dina recept ska nu testas vid vår årliga adventsmingel för vänner och kolleger. Hoppas du själv får en fröjdefull jul. Hälsningar Lena

Lena Persson | 2009-11-27 12:38:42

Åh Monika. nu är Malous program överstökat och jag måste få säga; du är som klippt och skuren för det här mediat! Vilken sprudlande charm och humor, allt känns så genuint äkta med dig! ..och så mycket smarrigt du dukade upp! Att Margareta Winberg en julafton handlat på Statoil i just Myrviken, tyckte ju jag personligen var kul, att hon bjöd på...min mack somartid- räddaren i nöden vissa gånger jag glömt något att ha till stugan...det är en bit in till Östersund. Bamse kram rån Biggan, som redan provsmakat "U", mums fillibabba.

Biggan | 2009-11-27 12:34:14

Hi hi, det jag ville säga när jag lyfte fram min mor och dotter i sammanhanget var ju att en av mina målsättningar i livet är att ge Doris ett liknande minne av mig som det jag har av min egen mamma. Jag blev dock distraherad i mitt inlägg av att Doris vill bli serverad mat nu, på momangen. Ha det fint!

Elina | 2009-11-27 12:12:58

Nu har jag tittat på hela "Malou efter tio" och erkänner att inga gardiner blev strykna för programmet idag var KANONBRA och jag ville se också inte bara höra :)

Lena A | 2009-11-27 12:12:04

Ser dig nu i Malous soffa och har sett dig laga mat och godsaker som ser absolut gudomliga ut. Precis den inspiration jag letat efter. Har en liten bebis, Doris, som är 8 månader nu. Min egen mamma, som numera är sjuk och svår att komma nära, var en helt fantastisk bullmamma som alltid pyntade och bakade i flera veckor innan högtider. Det är också en av de sidor jag minns bäst av henne. Jag tog över hennes julbak när hon inte längre förmådde och försåg den övriga familjen med hennes godsaker i jultider från när jag var 16. Tiderna förändras emellertid och även om jag kommer att fortsätta baka hennes klassiker, så letar jag alltid efter nya moderna godsaker att förnya de annars så traditionella högtiderna med. Numera fokuserar jag inte bara på bakverk och godsaker utan gillar att laga allt. Det får gärna vara litet nyttigare ingredienser, men vad som är nyttigt tvistar de lärde om i den grad att man lätt kan finna den sanning som passar för stunden :). Jag hamnade här för att jag sökte efter din kokbok för ytterligare inspiration, när jag såg att man kanske kan vinna boken!!! Så jag avvaktar helt enkelt och tittar in igen under kvällen för att se hur man ska göra för att ta den chansen. Tack för ett mkt bra inslag, med fantastiska rätter och en sprudlande personlighet, hos Malou.

Elina | 2009-11-27 12:09:46

Monica! Jag såg dig hos Malou i programmet Efter tio. Måste bara säga att du är otroligt rolig!! Jag satt och skrattade högt flera gånger. Du är öppen och naturlig. Tycker verkligen om din personlighet!

Ellen | 2009-11-27 12:08:32

Många härliga tips till också denna jul. Gillar verkligen dina annorlunda recept. Och din bok kommer att bli en uppskattad julklapp (fick nu löst en klapp). Tack!

Anne-Lie | 2009-11-27 12:01:13

När jag ser dig på tv så får jag Julstämmning, fått en massa tipps på godsaker till söndagens middag med mina vänner. tack!

Eva-Lena | 2009-11-27 11:44:54

Tack för att du gjorde min förmiddag så trevlig, du var kanon bra hos Malou. Fick många goa skratt ! Nu måste jag skynda mig att städa färdig inför advent innan dagen är slut. Många kramar från västkusten. // Gunilla ;)

Gunilla | 2009-11-27 11:43:30

Hej! Första gången för mig här på Monikas blogg. Har just tittat på Malou efter tio och blev såå inspirerad av Monika. Skall strax ut och köpa ingredienserna till nougaten : ) /Ann-Katrin

Ann-Katrin | 2009-11-27 11:39:28

Din lingonmousse är grymt god!

Doris Almén | 2009-11-27 11:29:40

Sitter och tittar på dig på TV nu. Gud vilken härlig människa du verkar va! :) Gjorde förresten din wienernougat förra året, men då hade jag ingen riktig koll på vem du var. Hur som helst, den gick åt som smör! :)

Malin | 2009-11-27 11:28:58

Tänk vad glad jag blir när jag ser dig på TV. Humoristisk och glad och personlig!

peter andersson | 2009-11-27 11:28:29

Självklart Monika! Undrar hur många som tagit kompledigt just nu... Millan, himmel vad du är gullig mot din mamma, klart hon blir glad. Kram på er. Nu laddar vi och "stämmer in oss" och är stolta över VÅR Monika! Kram Biggan/ som fått sätta extra gummiband i mys-byx-linningen av allt det goda ur Monikas Julbok, jag redan provat på och SMAKAT!

Biggan | 2009-11-27 09:34:10

Det klart jag tittar på Dig i dag !!!!!!!!!! Lycka till!! Men Du o jag ses på NK den 18e Kram

Kerstin WB | 2009-11-27 09:30:01

Självklart! :-) Ha en härlig helg! Jag ska baka din underbara wienernougat till min kära mamsen som fyller 61 på söndag :-) och binda cellofanpapper om som ett härligt födelsedagspaket! Grazi!

millan | 2009-11-27 09:23:08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *