WHAT TO DO, WHAT TO DO….

28 november - 2009 | 9 kommentarer

Hur gör ni andra Mammor?

Här kommer man hem från boksignering i Västerås, slut.. och lätt brädad av kalsongerna ni vet…;)

Vad händer? Jo…

William har under dagens fotbollsträning lagt sina byxor i fel väska!!!???

Ingen fara såklart…om det bara inte var så som det det var just idag!

I byxornas ficka låg både busskort och mobil…och såklart är han ledsen men tycker förstås att vi bara ska skaffa nytt, av allt!!!???

Det värsta av allt, nu ska han sova borta och jag kan inte ens ringa och säga God Natt!


TKB! Hoppas du får rätt! Än så länge har vi inte fått napp tyvärr! Susanne! Det bådar inte gott för framtiden.... Lena Pe! Jodå mina pepparkakor är hårda och knapriga vilket beror på att man kokar sirapen. De är väldigt goda! Och kul med saften:)! /Monika

monika | 2009-11-30 09:45:53

Monika! Läste just ditt svar ang peppisreceptet - hade tänkt testa det nästa helg men ditt svar gör mig lite undrande - "stenhårda pepparkakor"? Är inte säker på att jag vill ha dem just stenhårda, hade nog tänkt mig lite mer åt det möra hållet... Stämmer det att de blir just så hårda i din version? Förresten, din julsaft till barnen blev mkt god (och uppskattad)också i jordgubbsversion kan jag berätta... /Lena

Lena Pe | 2009-11-30 09:43:05

Dessvärre händer inte detta bara 13-åringar.....vi har en 17-åring vars bäste vän genom hela skolgången har varit....just det, vaktis på skolan! Glömda/borttappade nycklar, väskor plånböcker, gympakläder har varit vardagsmat. Nu är han så stor, så han får köpa nytt själv! Förhoppningsvis en anledning till bättre ordning, med troligen inte...! ;-)

Susanne | 2009-11-30 08:00:45

Då är väl byxorna o åker med SL samtidigt som det ringer i fickan;) är helt säker att "prylarna" kommer tillbaka..det är gerenellt så att killarna upptäcker saker o ting först när det finns framför näsan...

TKB | 2009-11-29 19:43:01

Elin maria! Detsamma till dig! Och hoppas din dag var fin! Annika! Var lugn och lita på mig! Det blir supergoda, stenhårda pepparkakor! Gunilla! Ja, jag vet! Jag kan förstå att man lägger ner sina byxor i fel väska när väskorna,,,14!!! är likadana.... Sanna! Har kollat, (majlat) ingen har svarat...vilket nästan är ännu värre!! Och självklart kan man inte köpa nytt hela tiden..... /Monika

monika | 2009-11-29 17:07:17

Förstår inte problemet! Hans grejer finns ju i någon annans väska, eller?? Det är väl bara kolla vem som fått dem med sig hem. Herregud man kan väl inte köpa nytt hela tiden.

Sanna | 2009-11-29 16:15:12

Åh, vad jag känner igen det. Min son på 13 år gör också så där emellanåt. Lägger bort grejer menar jag, plånbok, busskort, mobil m.m det är bara att skaffa nytt enl. honom också. Men man förlåter ju dom till sist ändå, är ju kanske inte bättre själv ? det händer ju så lätt. Trevlig advent ! // Gunilla

Gunilla | 2009-11-29 10:56:16

Hej Monika! Håller på att göra pepparkaksdegen till pepparkakorna i din julbok, men blir lite undrande när jag har kollat runt bland mina andra recept på pepparkakor och ser att där har man lite bikarbonat som jäsmedel?? Du använder inget i ditt recept?? MVH //Annika

Annika | 2009-11-28 22:46:20

SÅ KUL MED SÅ MÅNGA VINNARE. GRATTIS TILL ALLA DEM. ÄR STOLT ÖVER, ATT FÅ HÖRA TILL EN SÅ KREATIV BLOGG- GRUPP. EFTERSOM VI NU VERKLIGEN GÅR MOT LJUSET, VILL JAG ÖNSKA ER ALLA GOINGAR EN GOD ADVENT. MYS PÅ BARA.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-11-28 22:43:43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *