TVÅ NYA CHANSER ATT VINNA EN BOK!

29 november - 2009 | 8 kommentarer

Det finns fler chanser att vinna en bok!

Här på Alltommat.se och i söndagsdelen av dagens upplaga av Dagens Nyheter. Lycka till och trevlig advent!


L8! Åh, kul att du är tillbaka och tack för beröm! Jättekul att du gillar min bok och jag vet....ville ha några vackra band...men allt är en kostnadsfråga så jag fick nya mig med två omslag;)! Kanske till nästa bok! Maud! Hoppas du vinner! /Monika

monika | 2009-11-30 09:43:12

Ja nu hoppas jag verkligen på att vinna din bok. Skickade in till Allt om mat i dag men jag brukar aldrig ha tur att vinna något så vi får väl se hur det går. Har fixat och städat och lagat mat hela helgen känns det som. Trevlig advent önskar jag dig! /Maud

Maud | 2009-11-29 21:00:03

Tänkte bara tala om att jag inte glömt dig och din härliga blogg. Det är bara det att tiden ibland inte bara räcker till, och så har det varit ett tag nu. Men nu är förhoppningsvis tillbaka igen på de dagliga besöken. Har nu haft en underbar stund framför brasan i sköna fåtöljen med fotpallen och med din bok som ju funnits i huset sedan bokmässan, men som jag tidigare bara "ströbläddrat" i. OCH SÅ FANTASTISK FIN DEN ÄR! Och SÅ många lockande recept! Till och med sillen såg ju lockande ut:-) Så nu ska här lagas! Tror att jag börjar med rosa glöggen redan i kväll. Saknade faktiskt bara en sak som du kan ta med till nästa bok: Ett antal "bokmärkesband" som man kan stoppa in här och där på alldeles speciella sidor. Hoppas du haft en bra förstaadventshelg, om än full med jobb. Men det är väl så du vill ha det:-) ? Kram från L8

L8 | 2009-11-29 20:34:12

Joakim! Åh, tack själv:)! Anneli Z! Just så ska det vara kring jul..enkla grejer att göra tillsammans! Helene! Häerligt! Och hoppas ni blev nöjda! Tina! Åh, tusen tack och tack detsamma:)! /Monika

monika | 2009-11-29 17:10:06

Ta chansen alla att vinna boken den är kanonbra, själv köpte jag den på bokmässan och fick den signerad! Trevlig 1:a advent Monika och alla läsare!

Tina´s Mat | 2009-11-29 12:45:16

Trevlig Advent själv! Här ska vi njuta av dina goda saffran skorpor som jag bakade igår! K heléne

Heléne Persson | 2009-11-29 11:21:50

Kul att fler får chansen att vinna din bok. Har provat flera recept redan, och de flesta är så pass enkla att dottern tycker det är jättekul att hjälpa till. Och det kanske är det som är adventsmys, man stökar lite lagom i köket tillsammans och sedan umgås man med god mat. Jag köpte Nigella Lawsons Julbok men måste erkänna att jag blev besviken. Den är jättefin den också, men det kändes inte som recept man använder, det är mer en blädderbok. Din ligger framme på köksbordet och provas. " U" i all ära men lingoncremén till pepparkakorna är helt underbar den också. Till alla er som läser Monikas blogg ha en trevlig 1:a advent och stressa inte ihjäl er i julhandeln :)

Anneli Z | 2009-11-29 10:02:34

Hej! Tack för en jättebra blogg som jag kikar in på varje dag, nästan i alla fall. Jag skriver själv om mat fast utifrån ett litet annat perspektiv. Cheers Joakim

Joakim | 2009-11-29 09:10:09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *