IDAG BLIR DET EN INTRESSANT DAG!

1 december - 2009 | 20 kommentarer

Ja det blir det för idag ska jag träffa Anders…så mycket mer kan jag inte säga just nu! Men håll ut, inom en vecka får ni veta mer!

Och fortfarande finns det en chans att vinna min julbok! Fram till och med 4e December kan ni tävla här! Lycka till!


Millan Självklart kommer vintips till Jul.....men inte i burk;)

TKB | 2009-12-03 09:58:29

Tkb, Hurra vad Du har rätt! Rödvin.....länge sedan man fick ett vin-tips av Dig! Kanske kommer ett eller tips(vin alltså) lagom till julafton ;-) Grazi!

millan | 2009-12-02 21:43:13

Japp..mer goda viner åt folk och symbios med vaccinationer;) Go´ kväll!

TKB | 2009-12-02 20:48:04

Monika, stackare hoppas hostan har blivit snällare, vad eländigt! Biggan, du är för go;-), ja armen känns bättre idag men man undrar i nattas vad detta är i armen.... Tyvärr så blev dottern hängig i helgen så det hanns inte med ngn "u" till min mor men till julafton så.....:-) om inte jag ätit upp allla "U"! Ja, vissst stämmer det att plomber ryker av den goda hårda knäcken . ha ha! Tkb, grattis att du blev "piggare" av sprutan, men det kanske är alla goda rödviner( med tilltugg ;-) fniss) Må så gott alla <3

millan | 2009-12-02 19:23:12

Monika Marmeladerna är redan klara...sötsaker skall man inte vänta med för länge med.. Biggan Jaa-a, vad kan ha gått fel...helt ofattbart....har rånjärn varit här också? Millan Visst är det fashinerande med "baconsnuvasprutor"...tog den också och kände ingenting av det - förutom kanske lite piggare;)...nu blev jag lite fundersam om jag fått rätt spruta eller om det är fel på mottagaren...

TKB | 2009-12-02 18:40:54

Tina! ...bara att vänta! FashionMafia! Det kan du! Antingen klickar du hem en signerad på Bocus eller så kommer du till någon av de ställen jag befinner mig.... Millan! Allt gick bra! Och ja, det är sant att jag haft lunginflammation...hostan du vet...och det går över i armen! Biggan! Du kommer att lyckas med marmeladkonfekten! Förstår inte vad som gått fel för dig? /Monika

monika | 2009-12-02 07:54:09

Millan Jag tog också sprutan i går, det "onda" går över.. Blev din mamma glad över att få din mumsiga nougat? Ha det bra nu och ladda inför jul-ruschen inom tandläkeriet, jisses alla skall ju ha sina gaddar fit for fight inför julen, visst då...för att inte tala om alla akut-fall där plomberna ryker av knäckmumsandet.... I år blir det ingen knäck här på hemmaplan, "bara" Monikas nougat och om jag lyckas med marmeladkonfekten(till slut) Kram från Biggan

Biggan | 2009-12-01 21:46:13

Hej Hoppas det gick bra med Anders, du må tro att man blir nyfiken :-), men den som väntar på ngt gott......väntar aldrig för länge! Hoppas du mår bättre Monika, tyckte Malou på tv4 sa att Du hade lunginflmmation!?Helt otroligt, du slutar aldrig att förvåna ;-) med din energi! Biggan, tyvärr har jag inget rånjärn här hemma, men jag bakade en god mjuk pepparkaka till sonens fröknar idag....alltid ngt! Sedan har jag och sonen tagit den dära svininflsprutan , armen känns som 100 år och ej strechad ......livet får gå vidare! Det är en dag imorgon och nya tag! Må så gott alla rara och gulliga människor!

millan | 2009-12-01 21:09:53

Hade varit riktigt mysigt att ge bort boken signerad till någon i julklapp ju! :D /XOXO

FashionMafia | 2009-12-01 20:18:59

Nu gör du Monika en väldigt nyfiken men det finns ju inget annat att göra innan du avslöjar vad mötet med Anders handlar om. Hoppas det är något riktig roligt :-)

Tina´s Mat | 2009-12-01 19:34:46

Elin Maria! ;) Kerstin! Det blir inget NK den 18e...men Kista? klockan 15 eller Täby den 17e klockan 15? TKB! Hur går det med din marmelad;)? Biggan och Tkb! I love You both! /Monika

monika | 2009-12-01 18:10:10

Biggan Haha....grytan är grytan...innehåller allt och sätter ihop det mesta med smak och upplevelse....det som oftast behövs till är en "järnlady" med nåt att röra med i grytan;) Ha en riktigt go tisdag kväll och gott att ha en "livserfarenhet" med kärlek för maten, humor och livet här..

TKB | 2009-12-01 17:33:41

TKB...men röra om i grytan, det fixar du ju..... Biggan

Biggan | 2009-12-01 15:14:25

Biggan Hänger med o hänger med...känns mest som att jag sitter på läktaren;) Rånjärn..?dick det inte lika bra med köttkvarn?..det bästa redskapet för palt...funkar väl även för rullrån? eller sen hänger jag inte med riktigt för utvecklingen..menar; vindruvorna trampas ju inte heller längre med barfötter utan med snabbare och mer kliniskt druvpress....

TKB | 2009-12-01 13:45:21

...en hel vecka!! Monika du vet hur du skall hålla oss på halster du! Undrar vad du har på G...Anders hmmmmm... Åh Magdalena vad jag känner igen mig! Skam den som ger sig, jag skall nu till med mitt 3:e marmeladkonfektsförsök!!!! Det du. Men du verkar också ha litet distans till det hela och tar det med humor, KUL skrivet, det uppskattar jag som följer Monikas blogg! TKB skojsigt att du hänger me´, frisk fläkt som du är. Vi rör väl om i grytorna i väntan på, vadå, ja inte Godot, men vad Monika har i kikaren tillsamans med Anders... Kram till er alla åsså en liten extra till dig Monika Biggan som i dag bakar tunna, spröda rullrån med ett recept från JAMTLI i Jämtlansmetropolen Östersund....ni har väl rånjärn brudar i Stockholm????

Biggan | 2009-12-01 13:31:13

En vecka är länge att vänta....men men, lite marmeladkok i mellan så tiden går fort;) Ge dig inte Madgalena - det kommer att bli både gott och vackert till slut!

TKB | 2009-12-01 12:33:51

F´låt Monika, men under vilka tider signerar Du julboken på NK den 18:e dec.? undrar Kerstin

Kerstin WB | 2009-12-01 11:01:33

WOW MONIKA, TÄNK OM DET ÄR EN ANDERS, SOM HÅLLER PÅ MED " ANNAN DESIGN " ÄN MAT, DÅ BLIR JAG RIKTIGT NYFIKEN...... VÄNTAR...... LYCKA TILL !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-12-01 10:56:42

Åh, Magdalena! Jag vet hur det känns! Men man får inte ha bråttom när det kommer till marmeladkok! Ingen fara med dubbel sats men se till att ha stor gryta och du måste vänta tills apelsinmarmeladen "satt" sig och hallon marmeladen får inte vara för het den heller.....men som sagt..ge dig inte:)! /monika

monika | 2009-12-01 10:56:36

Jag kokade randig marmelad igår… jag väntade så att apelsinen skulle kunna stelna lite och sedan på med hallon… men jag väntade tydligen inte tillräckligt länge… Merde! grrrr Maken påpekade att den här familjen får äta mycket orandig marmelad i jul… japp, så är det , när man ändå gör så gör man ju en dubbel sats… och då slog det mig… att det kanske inte var så bra… eller? Är det så att detta recept inte vill dubb leras? Och det där marmeladprovet… det glömde jag… Resultat: orandig & rinnig marmelad! : ( Så alla burkar hälldes tillbaka i en stor gryta i morse för omkok… nu är den allt seg vill jag lova! Men den är väldigt god ändå! Det är väl insidan som räknas, eller ? ; ) Ja, ja, skam den som ger sig! Det blir att ta en tur till affären och införskaffa lite mer apelsiner… hela källare är ju full av snygga burkar… ja, på med pilen Palle… men julsaltet blev ju bra… : )

Magdalena | 2009-12-01 10:15:01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *