INGEN VANLIG DAG!

3 december - 2009 | 10 kommentarer

Nej, det kan jag inte säga att jag hade idag….Jag fastnade totalt vid datorn och en helt ny värld för mig, You Tube!!

Detta är ju inte mitt bästa område men jag hittade vad jag sökte….en del godbitar som jag får berätta mer om sedan…

Dagens middag borde jag få medalj för! Det var som på restaurang, alla fick beställa…utifrån vad som fanns i kyl och frys förstås;)!


Biggan, I love You! Jag glömdeThe boss-han är grym! Sting, ja han är nästan lika underbar som Monika´s "U"(fniss) Tkb, du förvånar mig grymt bra musikval, Steely Dan som är min mans "favvisar", me like too :-) Ja, Tkb nu är det dax för några schyssta vita /RÖDA viner till julen, grazi! Monika, hoppas Din dag var toppen toppen i "GÖTET". Jag satt på skolbänken idag, underbar föreläsning om det senaste inom tandblekning ..... Du kan maila mig annars! Ha en trevlig Idol-kväll <3

millan | 2009-12-04 20:21:18

Maria! Roligt att minglet blev bra och lycka till med senapsfröna! Millan! Jagh har redan hunnit med ett par julbord..... Biggan! The Band har jag inte hört....... Tina! Mellan musiken.....;) TKB! Lite mer flexibel med musiken än med vinerna ser jag..... /Monika

monika | 2009-12-04 12:23:12

Musik är som viner, vissa favoriter bestå och vissa byts ut;) ...Vivaldi, Mission Sky, Steely Dan, Pink Floyd, Dusty S, Milow, Jack Johnson, Jason Mraz, Rolling Stones..mfl.

TKB | 2009-12-04 09:43:30

Ja, jag håller med föregående talara och det finns massor med roliga recept och maträtter att titta på :-)

Tina´s Mat | 2009-12-03 23:23:35

Millan ...jag gillar verkligen Lars Winnerbeck, för hans musikalitet och grymma texter, det går rakt in i mitt hjärta, stundtals... Sedan är jag allätare Bruce o Bob Dylan Gamla godingar för en gammal stöt som jag är: THE BAND och Midnight oil från Australien. Klasiskt = Mozart klar etta--- Nu du har du startat en rankinglista Millan! Natti natti för i dag kattsingen, jag glömde Sting och gamlingen Cat Stevens med Monlight Shadow!!!!!!!!!11

Biggan | 2009-12-03 22:20:05

Gokväll ;-) Youtube är kanon, man blir glad av musik! Ska bli intressant att höra vad dina "favvisar"är!? Jag önskar mig Rod Stewarts nya soulcd i julklapp. Sedan är Jill Johnsson grymt bra artist ! Undrar vad mystiska Tkb gillar....Wagner ? Susanne? Biggan?Jag är nyfiken som en strut! Var med mina kolleger ikväll på Gondolen och år julmat...underbart gott :-). Monika, tycker och hinner Du gå på ngt julbord i år? Natti natti :)

millan | 2009-12-03 22:13:58

Youtube är verkligen skoj... all bra musik, roliga klipp, barnprogramsnostalgi... man kan fördriva mkt tid! Och Maia Hirasawa är underbar!! F ö blev glöggminglet perfekt med de goda skinksnittarna, lingonphiladelphian och krabbröran till nacho-chipsen. Nu ska jag försöka hitta bruna senapsfrön - vår välsorterade ICA hade dem tyvärr inte.

Maria | 2009-12-03 20:58:06

Ha, ha..Tack Maud! Anna! Åh, jag slapp ju baka och arbetar mig igenom vad siom måste tömmas och jag har grymt dåligt samvete för att jag inte kan göra som du och gå med barnen på skolans julmarknad på lördag för jag ska jobba i Göteborg....vi borde få medalj allihop helt enkelt:)! /Monika

monika | 2009-12-03 20:57:20

Du är fantastisk! Här blev det spagetti med falukorv och barnen var åtminstone nöjda ;-) Själv får jag nöja mig med att ha snott ihop två saffranssockerkakor (ett måste till mina arbetskamrater i advent!) och en kladdkaka efter jobbet (den ska släkten få smaka när vi tjuvstartar julen med kalkonmiddag, för de som inte kan vara med på julafton, nu i helgen). Men först är det julmarknad i Nora på lördag, en stämningsfull och underbar tilldragelse på bakgårdar och i små gränder. Bara julesnön nu ville komma också!

Anna | 2009-12-03 20:52:57

Ja visst är det roligt med Youtube i bland. Vilken bra idé att laga mat efter vad som finns i frysen och vad var och en vill ha men mycket arbete för dig kan jag tänka. Ja du få guldmedalj av mig! Trevlig kväll. /Maud

Maud | 2009-12-03 20:47:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *