VINTERVÄRD!

8 december - 2009 | 17 kommentarer

Då kan jag avslöja att jag har den stora äran att vara en av årets vintervärdar i Sveriges radios ”Vinter i P1” som är motsvarighet till Sommar i P1, fast på vintern!

Idag var det presskonferens som kunde höras på radion förstås, men också ses på webben. Ni som missade det hela kan se ett bildspel här.

Och jag är i gott sällskap vill jag lova, titta bara så bra jag ser ut att trivas mellan kloke filosofen Lars Gustafsson och intelligenta professorn Stefan Einhorn…

Bild 043

Men innan vi hamnade där diskuterade Stefan och jag var och om  vi setts förut eller inte;)!

Bild 012

Vi har nog det…tror vi!

Bild 010

Och i fortsättningen ska jag kanske läsa igenom HELA pappret så jag vet vad som ska hända en sådan här dag!

Först skulle vi bli plåtade en och en…

Bild 026

Sedan spela in vår egen ”reklam” och därefter svara på frågor och intervjuas för att sedan avsluta det hela med en lunch!

Och nu är jag hemma, mätt och belåten med stora funderingar kring mitt ”prat”!

Hur tankarna går får ni höra den 28 December!

Och se så fina vantar vi fick!

IMG_7173


Charlotte T! Lyckost dig! Inte ens jag har ett ex... Inger! Åh...vintagefynd, 50 kr på Myrorna! Lena! Jag kommer fortsätta ge dig underbara recept...och antar att TKB hänger kvar? /monika

monika | 2009-12-12 15:05:47

Hoppas på fler underbara recept från dig Monica. och TKB, du är så underbar

Lena | 2009-12-11 19:59:43

Oh, så roligt. Jag kommer verkligen försöka att lyssna! Nu vill jag veta var du köpt din läckra blus som du har på dej! Den skulle passa mej precis:) Kram från mej/I

Inger | 2009-12-11 19:18:26

Tack! Den har jag ju dessutom!!!

Charlotte T. | 2009-12-09 21:12:41

Millan! Tack:) och nej tyvärr har jag inte läst Stefans böcker...ännu! Elin maria! Det ska vara du till att fixa internationell karriär åt "U", de går säkert hem och ha det så trevligt! Helene! Såklart du kommer sticka vantar....;) L8! Tyvärr är 28e en måndag men hoppas förstås att du kan lyssna ändå...och jag håller med dig, sommarpratarna är ett skönt program! TKB! Alltid vassast.....;) Monica S! Åh, du MÅSTE höra musiken! Den har jag stora planer för.....och hoppas syster blir glad! TKB igen... 'Händerna...såklart! Charlotte T! Åh, ja! I min bok bröd och marmelad har du massor med recept för stenugn.... /Monika

monika | 2009-12-09 20:52:36

Härligt!!! Ser fram emot det! Har du bakat i stenugn någon gång och har ett bra enkelt recept på bröd som jag kan baka i min grill!? Köpte pizzasten till grillen i somras och det blir kalasgoga pizzor på den! Men tänkte även baka bröd nu och behöver tips. Har sökt på stenugnsbakat bröd men inget hittat. Mvh Charlotte

Charlotte T. | 2009-12-09 14:28:26

Förresten..vantarna - eller "ljudskyddet" för mikrofonen eller värme för händerna..var gör dem bäst för sig....?

TKB | 2009-12-08 23:11:49

Vilken kul överraskning och grattis! Denna gång ska jag lyssna på webradion och inte bara på podversionen för där kapar de ner musiken och jag vill höra hela programmet! Nu har jag slagit in julklappen till min syster - en röd ;-)

MonicaS | 2009-12-08 23:04:40

Gratulerar!!Lyssna på dig och din musikval (sommarprat innehåller ju musik och jag hoppas verkligen att även vinter kan ha toner som lyser upp den mörka årstiden) kan kanske vara lika varierande,inspirerande,överraskande,enkelt och samtidigt "lyxigt" som din mat???

TKB | 2009-12-08 23:01:21

Och jag som älskar Sommar ska naturligtvis lyssna på "Vinter i P1". Och allra mest och intensivast på dig!! Vilken tur att jag är ledig hela julhelgen! (Men 28:e måste nog i och för sig vara helgen?) Ska bli SÅ kul att höra vad du har att berätta. Och i väntan på det kan jag tipsa om Sommarpratarna som går på TV på tisdagkvällarna. Underbart program med klokt prat i ett avkopplat tempo en hel timma utan reklamavbrott. Sån´t gillar jag:-)

L8 | 2009-12-08 22:53:45

Så kul Monika! Grattis ! Kommer sitta klistrad och lyssna och vem vet, kanske jag kommer sticka ett par vantar också! K heléne

Heléne Persson | 2009-12-08 19:47:45

" HEJ, HEJ MONIKA, HEJ PÅ DIG MONIKA ! " SÅ ROLIGT DET HÄR BLEV DÅ. GRATULERAR ! INTE BLEV MIN GISSNING, DEN RÄTTA, MEN STRUNT I DET NU. NU HURRAR VI FÖR DIG SÅ KLART..... ÅH, VET DU ? NU GÅR DE UNDERBARA WIENERN : EN PÅ " EXPORT " TILL HELSINGFORS, DIT VI ÅKER PÅ FREDAG, FÖR ATT VARA MED PÅ 100.ÅRSUPPVAKTNING ( 2 GGR 50 ) DÅ SKA DE FÄSTAS I GENOMSKINLIG FESTPÅSE...... DE UNDERBARA ALLTSÅ ....ÄR KÄNSLAN DEN RÄTTA, KANSKE JAG SJUNGER EN GRATTIS-SÅNG, FAST MIN BROR TYCKER ATT JAG ÄR LITE " PINIG " DÅ. MEN DET BLIR NOG BRA. EN HEMGJORD U, BÖR BLI UPPSKATTAD. NU SKA JAG GÖRA EN PACKLISTA FÖR BRODERNS RÄKNING, SOM JAG LÄMNAR TILL BOENDET I MORGON. FÖRSTÅR OM DU VILL SÄGA : HYVÄÄ MATKA ? HA DET GOTT & GRATTIS IGEN !!

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-12-08 19:24:43

Stort grattis till vintervärd i Pi, jag nu får man lyssna på Dig i radio i mellandagarna!? ;-) Jag bara måste säga har Du läst Stefan Einhorns böcker!? Du måste! Så fin och klok människa, tack för att han finns :-) Trevlig kväll <3

millan | 2009-12-08 17:48:15

Cecilia! Åh, tack...:) Blondie! Såklart det blir en massa musik av mycket blandad kompott...och ha, ha...tack för komplimangen! Catrin! Hoppas du får rätt;)! /monika

monika | 2009-12-08 17:43:13

Grattis Monica! Det här kommer ju bli superkul och spännande.Ha en trevlig kväll.

catrin | 2009-12-08 16:59:55

Darling Monika! Grattis, grattis - vad himla kul! Lova att spela en massa bra musik också! Och oavsett om ni har träffats tidigare eller inte: DU är klart snyggast! Vilket så klart är det viktigaste.... Kram från Blondie

Fluffbabe Blondie | 2009-12-08 16:49:59

Grattis Monica! Kommer sitter som klistrad vid radion. Vad härligt att få höra dig i radion. Kan bara tacka dig för all härlig matinspiration som du ger Cissi

Cecilia | 2009-12-08 16:28:20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *