FULLT UPP MED RADIO OCH TV!

9 december - 2009 | 4 kommentarer

Blev det idag kan man lugnt säga! Dagarna flyger ju plötsligt fram så på fredag är det dags för mig att besöka Nyhetsmorgon i Tv 4, så det var bara att ta tag i menyn!

Nu blir det en meny för färre eller fler som passar utmärkt att bjuda på på söndag då det redan är Lucia! Här återfinns julens kryddor, ingefära, nejlika, lingon och kanel fast på mitt sätt förstås!

Ingefärsgravad lax, Kanel- och honungsmarinerad lammfilé med grönsaksröra och lingonsyltade päronklyftor med mörk chokladcréme….

Världens godaste lussekatter kommer också med och ett och annat tips på ätbara klappar kan jag ju förstås inte låta bli att visa upp! Hoppas ni orkar upp!

Därefter var det dags för mig att bege mig till radiohuset och umgås med min nya och för tillfället absolut bästa vän Anders.

Anders Wennersten är min producent till mitt vinterpratarprogram och jag tror han har en del att smälta nu….jag pratar på, tittar i smyg på honom, han skrattar, hänger med och jag pratar ännu mer, tittar igen, han ser road ut…..

När jag är klar efter flera timmar väntar jag spänt på vad han ska säga och han säger:

-Detta är inte ETT program utan ÅTTA! Och det är en viss skillnad att prata i radio och att prata inför människor live…..

Jag fick en del att tänka på kan jag lugnt säga….men det ska gå, jag ska klara av det!


Torprosen! Åh, där är du! Och tack...jag har bokat av en del.... Biggan! Känns tryggt att veta att du kommer sitta där.... Helena! Härligt:)! /Monika

monika | 2009-12-09 21:12:43

Hej och grattis från mig också! Då har vi ännu mer att se fram emot under mellandagarna. Ville bara säga att jag provade din fantastiska efterrätt med vitchoklad och pepparkaksbotten i lördags och den fick högsta betyg av gästerna. Enkel att göra och jättegod!! :) Helena

Helena | 2009-12-09 20:08:01

Grattis Monika till allt som du lyckas med och genomför! Vintervärd på P1 också...jag noterar tiden i agendan och sitter framför radion den 28 december 13.00 prick...likaså dagen efter när Elsie Johansson är i etern, det är en ung till sinnet tant, som jag tror har mycket att säga; även hon. På dig stämmer Bodil Malmstens ord verkligen in/är inte hon och signerar på Hedengrens nu i faggorna föresten?) citat Bodil: "Quand je prends une affaire en main, ca marche. C´EST LA VERITE!" ..../när jag tar hand om någonting så fungerar det. Det är sant!/ Kram från Biggan

Biggan | 2009-12-09 18:00:26

Oj,oj oj, livet går i hundranitto för dig just nu tror jag, passa på att njut, men tänk på dig själv lite med. Vi är ju rädda om dig vi som följer dig. Kram Torprosen

Torprosen | 2009-12-09 17:53:43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *