OCH HÄR KAN NI SE…

9 december - 2009 | 16 kommentarer

….vad jag just upptäckte! Hur en totalt oförberedd Monika (det var det där med att läsa HELA pappret i fortsättningen…) berättar om sitt vinterprogram……

http://www.youtube.com/watch?v=FD2jGeWPa4Q&feature=player_embedded


Kära Monika, ja jag gick och hämtade kidsen, helt slut..... Hoppas detta elände går över snart.....men än är det ej jul :-) Kram<3

millan | 2009-12-12 16:55:38

TKB! Jodå..ddet måste jag, egentligen! Millan! Du gick en promenad hoppas jag? /monika

monika | 2009-12-12 14:45:04

Biggan , Monika Tkb! Ni är för underbara, känner mig bättre idag, lever ej på starka värktabletter.... lovar gå ut en sväng idá.....det kanske blir ett gott glas vin ikväll ;-)! Ha en härlig helg! <3

millan | 2009-12-11 13:20:25

Monika Det är just det...andra måste förbereda sig - inte du med din kapacitet! Millan Värme i ryggen och 90/90 läge..vaderna på tex. soffan,90 grader i knäna, 90 grader i ljumsken och ryggen mot golvet..3 x 20 min/dag och sedan Monikas tips "rör på dig"=promenad..lite gott vin innan du lägger dig..då slappnar alla musklerna av;) Biggan - din lille "gottegris";)

TKB | 2009-12-10 20:05:12

J! Med lite tur går allt;)! Åh L8! Så hemskt! Men nu får du göra och hon äta.....;) Ann-Christine! Härligt! Och tack för tipset med svartrötterna...det måste jag prova! Helena! Jaa, tid är det dyrbaraste som finns just nu...själv går jag snart i bitar! Och hoppas du får många trevliga stunder med min bok! Charlotte T! Lycka till med dina projekt! Och ja, det är de där vanliga rispuffarna... Cecilia! Åh, tack till dig, det var fina ord som värmde gott! Blondie! Ha, ha,,,slugger! Vilken underbar komplimang! Millan! Stackare! Men ligg inte! Rör på dig så går det över snabbare.... 'Biggan! Ha, ha....man kan tro att det är du som köpt all nougat i varenda matbutik på Östermalm men jag vet ju att du inte bor här så det måste vara någon annan....och tack söta du! /monika

monika | 2009-12-10 17:08:25

Millan!!!!! KRYA PÅ DIG!!!!!! Jag vet vad det vill säga att ha ont i ryggen....har vi skaffat det tro pga allt tandpetande......... Jag har just fixat min 4:e "U", det blev en strykande åtgång, har haft med mig på glöggmingel, soppluncher, luncher och bemärkelsedagar nu i den hektiska umgängestiden december, men kul... Monika du är suverän, instämmer med Millan, du är som född till det här. Kram Biggan

Biggan | 2009-12-10 15:52:41

Monika, du man kan tro att DU redan har gjort sådär 100 radioprogramm m lite tvreklam redan ;-) Härligt, du piggar upp tillvaron för här hemma ligger jag i soffan m onda ryggen "tantvarning!" puh :-( Ska göra dina "u" i helgen om jag kan stå på benen en längre stund :-) Må så gott Monika och alla gulliga rara på bloggen <3

millan | 2009-12-10 15:00:57

Darling Monika - jag säger bara det; om du är så HÄR när du är oförberedd, då är du en riktig "slugger" när du har övat och föreberett dig... Du höll världsklass! Kram

Fluffbabe Blondie | 2009-12-10 11:21:17

Vilket härligt proffs du är Monica! Oförberedd!! det syns inte. Däremot kan du verkligen gå igenom en bild och att det riktigt känns att du brinner för ditt härliga sätta att förmedla din härliga inspiration och matkärlek, tack Monica och lycka till Vänligen Cecilia

Cecilia | 2009-12-10 09:42:13

Det var jättebra o märktes inte att du var oförberedd! Nu blir det bakning i helgen!!! Tänkte börja med att göra dina knäckebröd på grillen (!) o även fruktbrödet men det är kanske bäst i vanlig ugn då tillagningstiden är längre. Tunnbröd också på grillen.Återkommer med resultatet! Ska även baka dina snickers vad är det för sorts rispuffar?Dom där mjuka som ser ut som större riskorn?Mvh Charlotte

Charlotte T. | 2009-12-10 08:10:24

Monica, Många järn i elden, det var var ett tag sedan jag var inne och läste din blogg, men det har ju hänt en del kan jag läsa. Till 1:a advent förärade jag mig äntligen din röda julbok samt även Martins bok om surdeg. Döm om min förvåning när jag baktill på din bok läste att du hade gjort 14 kokböcker. Jag som trodde att nu hade jag alla dina nio böcker som du hade gjort i min samling. Nu får jag sätta igång och läsa igenom och försöka ta mig tiden att hinna göra en del av recepten till jul. Känns nog för oss alla att tiden fram tills dess är mycket intensiv. // Helena

Helena | 2009-12-09 23:56:32

Hej! Jag kan bara säga att den goda wienernougaten från din julbok var helt otroligt god! Gästerna bara ler när de smakar. Imorgon är det dags att göra ny sats. Ditt Vörtbrödet blev också fantastiskt gott. Min egna nyhet på vårt (närproducerade) Julbord blev glöggkokta svartrötter...kokas i glögg, lite salt och grädde...mums:) God Jul Annkie Brundin Kock på Pensionat Frillesberg i Frillesås

Ann-Christine Brundin | 2009-12-09 23:12:32

Vadå oförberedd?? Tror dig inte riktigt. I varje fall märktes inget alls av det! Och så ska jag berätta vad din bok ställt till med. Har tillbringat kvällen på akuten med dottern, som skar sig i handen när hon skulle skära upp din snickerskaka. Tre stygn och en stelkrampsspruta blev resultatet. Så nu undrar hon om det finns några recept hon kan göra med en hand:-)

L8 | 2009-12-09 22:50:38

hahha det var kul! Men du klara dig trots allt rätt bra ändå!

J | 2009-12-09 22:02:59

Karin! Ca 20x 12 blir det fina tjocka bitar...Lycka till! /Monika

monika | 2009-12-09 21:30:11

I morgon tänkte jag göra din wienernougat och undrar hur stor form jag ska göra det i ungefär? kram och god jul!

Karin | 2009-12-09 21:28:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *