LÅNG DAGS FÄRD MOT DOKTOR J!

11 december - 2009 | 11 kommentarer

Vilken dag! Lång och innehållsrik och i min blåa blus;)!

På Nyhetsmorgon i morse fick jag till och med smaka på Nobeldesserten…

Vidare hem med disk, pick och pack. Där stod en fotograf från Dagens industri och väntade, direkt därifrån till tåget mot Uppsala och boksigneringar.

På tåget hann jag med två telefonintervjuer sedan var jag framme…

Nu sitter jag nersjunken med ett glas champagne hos Doktor J här i Uppsala. Och väntar på middagen!

Riktigt gott kommer det att bli, det vet jag för Doktor J, Johan som är min barndomsvän är världsmästare på att laga fisk, fiskarson från Marstrand som han är!


Monika Champagne och mat direkt från doktor med sömn i skön säng, låter som underbar och väl förtjänat lyx just för dig;)HÄRLIGT!

TKB | 2009-12-13 18:24:44

Cath! Var glad att fått tag på flera exemplar, böckerna börjar ta slut! Bigge! Härligt! Och kul att du berättar så fler vågar prova! Och....Ni kan lita på mig;)! /Monika

monika | 2009-12-13 12:39:40

testat västerbotensillen (om den ska på jullunchen måste den vara testad) och alla som fick chans att smaka sa - mmmmmm! Tack för den.

Bigge | 2009-12-12 21:54:42

Låter härligt med champagne och att vänta på vällagad fisk..... Här har handlats julklappar! Ja det blev 2 Monikas julböcker till!! Visste att det skulle bli många, men inte så många :) Ha en bra lördag kväll!

Cath | 2009-12-12 18:12:53

Martina! Just det! L8! Ha, ha! Det var riktigt kul! Och gör det vet jag! Anders! Åh! Så kul att du hittade hit och ännu roligare..att folk kom och köpte min bok när jag gått! Och kanske det roligaste, att du redan bakat så mycket! Vi ses igen men då ser vi till att Börje Salming stannar hemma den dagen.....;) Anneli Z! NU är jag lite trött faktiskt men det är ju så roligt att det går så bra! Torprosen! ja..det är mycket nu! och härligt med julkonsert! Lena A! Middagen var super, Hälleflundra, smör och pepparrot...mmmmm ostar, goda drycker och skön säng! /Monika

monika | 2009-12-12 15:26:09

Idag pryder du första sidan på vår lilla lokala tidning.Kul !! Mina tankar går då till sist vi sågs :) Hoppas du fick en god fiskmiddag hos din vän.Gott med lite ombyte mellan varven.Själv blir jag av ngn anledning ännu mer för grönt och frukt i jultider,blir trött på den tyngre maten.Tyvärr gäller inte detta för sötsaker ;) Ha en fin luciahelg.Kram lena

Lena A | 2009-12-12 12:09:22

Hej där! Tittade på dig på TV med ett öga samtidigt som jag gjorde mig i ordning till jobbet imorse... vilket tempo du ligger inne med, härligt att se.. Åh, måste bara berätta att jag är nyss hemkommen från Scandinavium där jag och dottern tittat på en helt underbar julkonsert med Peter Jöback, vilken kick...härligt.. kram Torprosen

Torprosen | 2009-12-11 23:41:20

Man kan inte låta bli att undra hur du orkar, glöm inte andas mellan varven :)

Anneli Z | 2009-12-11 20:58:10

Hej Monika!! Anders, butikschefen på Akademibokhandeln i Gallerian i Västerås här. Jag ville bara tacka dig för din bok som jag köpte när du var och signerade i kalsongkaoset.... Jag har bakat massor ur boken....mandelsinchokladkakorna är farligt goda...och den mjuka pepparkakan med lingon tror jag är beroendeframkallande...bara så du vet. Underbart kul att du ville komma till oss, och böckerna du signerade upp, ja det tog inte lång tid så var de sålda!! TACK, Monika! /Anders

Anders | 2009-12-11 20:13:32

Innehållsrik dag som vanligt! Men du! Jag får aldrig champagne hos min doktor. Ska föreslå det nästa gång:-)

L8 | 2009-12-11 19:54:01

Det ska vara goa gubbar från västkusten för att laga fisk :-)

Martina | 2009-12-11 19:00:11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *